Fodboldvenner 1 – Klar til kamp forside

Fodboldvenner 1 – Klar til kamp

Fodboldvenner 1 – Klar til kamp forside
Forfatter:
Originaltitel:
Die Kickerbande – Anpfiff für das Siegerteam
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Sider:
78
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740652505

Ny, letlæst fodboldserie for alle unge fodboldfans!

Det er simpelthen for strengt! Bolden triller, og jeg må bare kigge på! Jeg, Finn Hansen, Bjergstedholdets bedste angriber! Og hvem får lov til at spille i stedet for mig? Kevin, den nye dreng!

Finn er slet ikke tilfreds med, at den nye dreng, Kevin, skal spille hans plads på Bjergstedholdet – og score hans mål! I det mindste skal han vel ikke spille med i lokalopgøret mod de arrogante typer fra Strøbymagle? Der har de brug for at rutineret hold, der kender hinanden. Men da Finns bedste ven, Max, brækker armen, skal der en afløser på banen. Pludselig synes Finn, at den nye dreng er alle vegne – og er han også ved at stjæle Finns bedste ven?

Fodboldvenner er en ny, letlæst serie for alle fodboldfans – om holdånd, teamwork, venskab og masser af fodbold!

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 77,00 29,00 106,00
CDON 88,00 29,00 117,00
Arnold Busck 99,95 19,00 118,95
Bogreolen 247,95 29,95 277,90

Af samme forfatter

Hverdagens helte

af Frauke Nahrgang

Indendørssæsonen starter, men de blå-gule har dårlige træningsmuligheder. Og træne det skal de, hvis de skal slå deres ærkerivaler fra VfB og dermed snuppe kredsmesterskabet for næsen af dem. Den sure hr. Jahn, der ejer en hær af havenisser, brokker sig gevaldigt, når de blå-gule spillere laver ekstratræning på stadion. Men så sker der noget, der får ham til at ændre mening ...

De blå-gule djævle

af Frauke Nahrgang

De blå-gule djævle er med nød og næppe kommet med i slutrunden om kredsmesterskabet. De kæmper bravt for at komme i finalen i en kamp mod deres ærkerivaler fra VfB. Men så bliver de udsat for et meget ledt forsøg på afpresning og matchfixing. Kan det virkelig passe, at VfB vil gøre noget så usportsligt? Der sker en masse, inden den længe ventede finale skal spilles. Og i den venter der en dobbelt overraskelse.

Verdens bedste hold

af Frauke Nahrgang

Niko og Alex er bedste venner, og de drømmer begge to om en dag at blive professionelle fodboldspilere og spille på landsholdet. For at drømmen skal gå i opfyldelse, er de nødt til at træne en masse, men drengene har ikke noget sted, hvor de kan spille. De kan ikke træne i Alex’ have, for hans mor vil sætte dem til at gøre rent, og heller ikke på græsplænen ved boligblokken, for der våger fru Kryger over sit vasketøj. Heldigvis møder drengene Catrina, en sej pige, som har en løsning: Den er blå og gul og hedder BG – verdens bedste fodboldklub. Catarina hjælper drengene, så de begge lander på fodboldbanen iført blå og gule trøjer. Dette er første bog i serien om de Blå-gule djævle. ”De blå-gule djævle – Junior” er gode bøger, som er nemme at læse, og så er de perfekte til både drenge og piger, som elsker fodbold.

Målmand søges

af Frauke Nahrgang

Mehmet elsker at spille fodbold. Han drømmer om en gang at blive professionel angriber og score mange mål, så han kan gøre sin farfar stolt. Men hver dag, når skoleklokken ringer ud, skal Mehmet hente sin lillebror, Enes, og passe ham resten af eftermiddagen. Så Mehmet har ikke meget tid til at træne. En dag tager Niko og Alex ham med til træning i deres fodboldklub, de blå-gule djævle, og her får Mehmet en uventet chance. ”De blå-gule djævle – målmand søges” er andet bind i Junior serien om de blå-gule djævle. Bøgerne er gode og nemme at læse, og så er de perfekte til både piger og drenge, der elsker fodbold. 

Fodboldvenner 2 - Vi holder sammen

af Frauke Nahrgang

Andet bind i letlæst fodboldserie for alle unge fodboldfans! Midt i kampen mod Mågeby har vi pludselig ingen målmand – og Ali skubber mig ind i målet. Helt ærligt! Jeg har aldrig stået på mål før, og jeg aner ikke, hvordan man gør ... Finn Hansen er angriber på Bjergstedholdet. Sådan har det altid været, og sådan skal det blive ved med at være, synes Finn. Men i kampen mod Mågeby brokker Finn sig højlydt over målmand Emils præstationer, og pludselig bliver han selv tvunget til at overtage målmandsposten. Åh nej - hvordan mon det skal gå? Finn er heldig og redder et skud på mål – og hele holdet jubler! Er Finn Bjergstedsholdets nye målmand? Da Emil får karantæne, befinder Finn sig pludselig i en vanskelig knibe, men heldigvis holder fodboldvennerne altid sammen ... Fodboldvenner er en ny, letlæst serie for alle fodboldfans – om holdånd, teamwork, venskab og masser af fodbold!

Ved du, hvad klokken er?

af Frauke Nahrgang

Klokken er allerede syv. Lukas har igen sovet over sig. Heldigivs sniger hans lillesøster Sofie sig ind og vækker ham. De spiser morgenmad klokken otte, Sofie tegner i børnehaven klokken halv ti, laver frokost klokken halv et og går hjem fra Katrine klokken halv fire.Kvart i fire er Sofie og Lukas i svømmehallen med far, og klokken 18 kommer mormor på besøg. Og ved midnatstid spøger spøgelserne ...  En bog med fokus på tid og klokken, som giver børn mulighed for at øve sig på klokken. På hver side er der en opgave, hvor viserne på uret i bogen skal stilles, så tidspunket passer til næste sides historie. På den efterfølgende side er der et sted på tegningen gemt et ´tjek´-ur, så man kan se, om man har sat viserne rigtigt. En anderledes og skæg bog, der giver børn mulighed for at lære klokken. Bogen er skrevet af Frauke Nahrgang og illustreret af Jutta Timm.

Tisse og børste tænder

af Frauke Nahrgang

Hvorfor skal du vaske dine hænder? Hvornår skal du på potte? Hvordan børster du dine tænder? Giver svar på børnenes mange spørgsmål og indeholder overraskende løft og kig-flapper, der gør bogen sjov for de mindste.  

De blå-gule djævle - Moritz´ nye klub

af Frauke Nahrgang

De blå-gule djævle – Moritz’´ nye klub »Moritz kan mærke, hvordan det spænder i musklerne. Det sitrer i hans ben, og han kan ikke holde dem i ro. Fodbold. Hver eneste lille nervetråd i ham længes efter at spille fodbold. Hvis han bare kunne spille igen. Eller i det mindste træne, så han kan holde sig i form, indtil han måske på et eller andet tidspunkt kan spille med. I en eller anden klub …« Moritz´ forældre er blevet skilt, og sammen med sin mor er han flyttet til en ny by. Der er langt fra hans gamle venner og hans gamle klub, så Moritz har mest lyst til at droppe alt, hvad der hedder fodbold. Men heldigvis møder Moritz hurtigt nogle nye spillere. De spiller for BG – byens blå-gule hold – og kæmper som små djævle på fodboldbanen. De skal spille en vigtig kamp og deres bedste angriber er skadet. Mon ikke Moritz griber chancen og viser, hvad han dur til? Spændende børneroman for fodboldtossede drenge af den tyske forfatter Frauke Nahrgang. Bogen er sat med stor sats og egner sig godt til både læsetræning og oplæsning.

De blå-gule djævle - en knaldhård sæson

af Frauke Nahrgang

Ny fodboldbog: Anden del af fodboldserien om De blå-gule djævle – En knaldhård sæson »Wauw, en genial og superpræcis aflevering fra Alex. Men modstanderne fra Burgwald er nu heller ikke ligefrem skræmmende. Deres forsvar er hullet som en si, så Alex havde god tid til at slå en rigtig sukkerbold til Niko. Og om brøkdele af sekunder vil han score til 10-0.« Moritz, Alex, Mehmet, Niko og Catrina er stolte af deres blå-gule farver og vil gøre alt for deres klub BG. Og det er der brug for. Niko har nemlig fået forbud mod at spille fodbold af sin far, indtil hans karakterer er blevet bedre. En katastrofe for de blå-gule djævle! De har virkelig brug for hjælp. Og det får de, men fra en meget uventet side … Spændende børneroman for fodboldtossede drenge af den tyske forfatter Frauke Nahrgang, som er lærer, forfatter og meget stor fodboldfan. Med andre ord har hun de perfekte forudsætninger for at skrive børnebøger om fodbold. Bogen er sat med stor sats og egner sig godt til både læsetræning og oplæsning.

De blå-gule djævle

af Frauke Nahrgang

Fjerde del af fodboldserien om De blå-gule djævle – En angriber for meget       Moritz fatter det ikke. Indtil nu har han været stamspiller for de blå-gule. Men efter en skadespause vender Olli tilbage til holdet, og Moritz ryger en tur på bænken. Da Moritz kommer på banen brænder han chancer på stribe og er ved siden af sig selv. Men det er jo ikke underligt, når man ikke har trænerens tillid. Holdkammeraterne ved åbenbart ikke, hvordan han har det. Men det finder de og træneren ud af, da Moritz stiller dem over for valget. Det er mig eller Olli!   Spændende børneroman for fodboldtossede drenge og piger af den tyske forfatter Frauke Nahrgang, som er lærer, forfatter og meget stor fodboldfan. Med andre ord har hun de perfekte forudsætninger for at skrive børnebøger om fodbold. Bogen er sat med stor sats og egner sig godt til både læsetræning og oplæsning.   I serien om de blå-gule djævle er også udkommet Moritz’ nye klub og En knaldhård sæson og Byens bedste hold.

De blå-gule djævle - byens bedste hold

af Frauke Nahrgang

Tredje del af fodboldserien om De blå-gule djævle – Byens bedste hold       Der er gang i den på Skolen ved Djævleskoven. Bymesterskabet i skolefodbold står for døren, og de blå-gule venner Moritz, Niko, Alex og Mehmet er enige. Den turnering vil de vinde. Til gengæld er de i tvivl om, hvorvidt de kan spille på hold sammen med deres klassekammerat Mark, der spiller for ærkerivalerne fra VfB. Og der er også et andet problem. Deres holdkammerat Catrina går på en anden skole, så nu kommer spillerne fra BG til at spille mod og ikke med hinanden.   Spændende børneroman for fodboldtossede drenge og piger af den tyske forfatter Frauke Nahrgang, som er lærer, forfatter og meget stor fodboldfan. Med andre ord har hun de perfekte forudsætninger for at skrive børnebøger om fodbold. Bogen er sat med stor sats og egner sig godt til både læsetræning og oplæsning.   I serien om de blå-gule djævle er også udkommet Moritz’ nye klub og En knaldhård sæson. 

Månedens bedste mål

af Frauke Nahrgang

Albert og vennerne Camilla og Milo er medlemmer af den samme fodboldklub, FC Super 09. De elsker fodbold og øver sig også hjemme i haven, når der ikke er træning. Det går ikke altid efter planen ... Fire korte, humoristiske historier om fodbold og venskaber, med både piger og drenge i 'aktion'. Hver historie afsluttes med spørgsmål, som besvares bagest i bogen, og sikrer tekstforståelsen. Historierne, som har farverige illustrationer, der understøtter fortællingen, er velegnede til læsetræning, men også fine til højtlæsning. LIX 22