Mini besøger kattene i zoo forside

Mini besøger kattene i zoo

Mini besøger kattene i zoo forside
Forfatter:
Originaltitel:
Mini mit Tanten und anderen Verwandten
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740651867

Smuk billedbog fyldt med små og store katte.

Katten Mini har fået sit navn af en grund - hun er så lille, at hun nemt kan smutte ind alle mulige steder. Mini besøger sine større familiemedlemmer i zoologisk have, hun kan jo nemt krybe ind under hegnet eller klemme sig ind mellem tremmerne. Alle kattene i zoo lærer Mini noget forskelligt. Leoparden lærer hende et klatre i træer, tigeren lærer hende at snige sig frem, og løven lærer hende at brøle (det er meget sværere, end man skulle tro). Og det er sørme et held, for en dag får Mini virkelig brug for alt det, hun har lært …

Mini besøger kattene i zoo er en smukt illustreret og farverig billedbog af den østrigske forfatter og illustrator Helga Bansch, som står bag en række sjove og finurlige billedbøger, senest “Det mærkelige dyr” fra 2017.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 314,95 29,95 344,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Ravnen Rosa

af Helga Bansch

Ravnen Rosa er helt anderledes end sine søskende. Hun ligner dem ikke, og hun kan ikke det samme som dem. Først prøver hun at blive lige som dem. Hun øver sig i at baske med vingerne, men hendes vinger ligner mest arme. Til sidst bliver hun træt af det, og derfor begynder hun at gøre det, hun  er god til. Og det fungerer meget bedre. Ravnen Rosa er en poetisk fortælling om at være anderledes og finde sine styrker og  sin plads blandt alle de andre. Hvad enten det er i en søskendeflok eller blandt vennerne. Bogen er fortalt og illustreret af Helga Bansch, der tidligere har vundet priser for sine illustrationer. Hun er oprindeligt uddannet skolelærer, men lever nu af at være illustrator, hvilket hun gør godt.

Det mærkelige dyr

af Helga Bansch

Når solen går ned over søen, begynder aftenens koncert. Klokkefrøen holder takten, og alle dyrene ved søen stemmer glade i. Men en aften midt i koncerten skriger mågen pludselig: ”Se der! Der ståret mærkeligt dyr! Gem jer!”Det mærkelige dyr er en taskegofer.  Sådan en har søens beboere aldrig set før, og de beslutter sig for at lægge en slagplan, så de kan skræmme den ubudne gæst væk …Taskegofere er en familie af mellemstore, nordamerikanske gnavere. De lever i gange og huler under jorden og spiser rødder og rodknolde. Navnet stammer fra deres store kindposer – eller“tasker” – som de bruger til at transportere deres mad. I denne bog lader illustratoren og forfatteren Helga Bansch, der står bag en lang række billedbøger, dette særprægede dyr flytte ind ved en velkendt sø.Hvordan mon det går?/Gry :)

Lisa vil have en hund

af Helga Bansch

Det eneste, Lisa ønsker sig, er en hund. Som det så ofte sker, siger hendes forældre, at de har for lidt plads, og at en hund tager for meget tid. Men Lisa får en sjov idé og beslutter at tage sagen i egen hånd. En historie for alle børn, der brændende ønsker sig en hund!

Museplage

af Helga Bansch

»Bæst! Skadedyr! Jeg hader jer!« råber fru Sommer fuld af væmmelse. Det er det samme problem hvert efterår, når mus med unger og oppakning flytter ind i fru Sommers hus på landet. Det er ikke nemt at være fru Sommer. Hele huset er fyldt med mus, der smæsker sig i mad og søde sager. Fru Sommer prøver efter alle kunstens regler at blive musene kvit, men lige meget hjælper det. Til sidst beslutter fru Sommer sig for at flytte ind til byen i en lejlighed. Her er der ingen mus. Men der er heller ingen køkkenhave eller æbletræ med syngende fugle. Og så kommer fru Sommer på en god ide ... Tag med fru Sommer på musejagt i denne bog af Helga Bansch. Illustrationerne af musene er søde, frække og skægge - og sammen med Helga Bansch's brug af collagelementer som milimeterpapir som dug og tekstbidder i avisudklip giver det bogen et spændende og indbydende udtryk. En fin bog om et sammenstød og sammenhold mellem mennesker og dyr.

Vera og hunden Benno

af Helga Bansch

Vera og hunden Benno Vera kan ikke lide at møde andre mennesker. I stedet holder hun sig inden døre med hunden Benno. Benno har ikke noget imod at blive i lejligheden, men en dag møder han en rødhåret hunhund og forsvinder! Nu er Vera nødt til at gå udenfor. Hvad skal hun gøre uden Benno? Hun leder og leder. Heldigvis får Vera hjælp af naboen Erik, som trøster hende i den svære tid. Og hvad sker der, når Benno igen dukker op med den frække rødtop? Helga Bansch har skrevet og illustreret denne fine bog om den sky Vera, der ved hjælp af hunden Benno opdager, at verden udenfor er et rart og ikke så skræmmende sted. Helga Bansch står bag flere børnebøger, der også er udkommet på dansk, fx Museplage fra 2010.

Lille heks

af Helga Bansch

Hvert syvende år flyver heksene ud. De leder efter en pige, der kan blive en ny lille heks. Når de har fundet hende, kommer de om natten og henter hende, mens hun sover, og flyver hende til Heksomanien. Her skal den lille heks lære mange ting: at tale kattesprog, at bruge sin tryllestav, at brygge heksesuppe, at skræmme uhyrer og at flyve på sin kost. Når hun har bestået den sidste prøve, holder heksene en stor fest, hvor de danser hele natten. Og når den lille heks omsider falder i søvn, flyver de hende hjem i seng igen. Når pigen vågner tidligt om morgenen, tænker hun: »Sikke en drøm!« Og så ler hun – præcis som en lille heks ... Et stemningsfuldt bud på en rigtig heksehistore, oplagt til højtlæsning til efterårets mørkestemning og halloween. Bogen er skrevet og tegnet af forfatter og illustrator Helga Bansch, som står bag flere billedbøger, hvoraf Vera og hunden Benno senest er udkommet på dansk.

Amalie og fisken

af Helga Bansch

Fin fortælling om at få en ny ven og om at give slip    Amalie sidder i strandkanten og dypper tæerne i bølgerne. Havet lugter salt og fremmed. Amalie er lidt bange for det. Pludselig bliver hun nappet i storetåen. Det er en lille fisk, og den vil lege. Amalie og fisken leger hele dagen i vandkanten og Amalie er slet ikke bange længere.    ”Åh, hvis jeg dog bare kunne beholde den for evigt,” tænker hun længselsfuldt.    Amalie er så glad for den lille fisk, at hun fanger den i et syltetøjsglas. Men fisken kan ikke lide at være fanget, og den hænger med finnerne. Amalie får en underlig fornemmelse i maven. Hvis Amalie vil beholde sin ven, må hun sætte den fri …    En sød historie med en vigtig pointe – om barnets oplevelse af egen vilje overfor erkendelsen af, at man nogle gange bliver nødt til at give slip.   Forfatteren Helga Bansch står også bag de meget smukke og stemningsfulde illustrationer i bløde pastelfarver, der skitserer Amalies oplevelser på stranden. Illustrationerne er collagelignende med en blanding af silkepapir, landkort, avispapir og detaljerede blyantstegninger.