Kom bare indenfor! forside

Kom bare indenfor!

Kom bare indenfor! forside
Forfatter:
Originaltitel:
Komm nur herein!
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Sider:
30
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740651454

Den lillebitte mus elsker, når den gode fe fortæller historier. Den kan sidde ved hendes fødder og lytte i timevis. Men en dag banker en kælen kat på døren.“Kom bare indenfor!” siger den gode fe. 

Musen bliver skrupfornærmet og gemmer sig under kommoden. Herfra kan den se, hvordan den kælne kat slænger sig på den gode fes skød, mens den lytter til historierne. Og snart banker det på døren igen, og en stor hund bliver lukket indenfor. 

“Hvordan skal der nu være plads til mig?” tænker musen fortvivlet.

Kom bare indenfor er en smukt illustreret fortælling om at føle sig overset, om at være jaloux og om at lære at dele pladsen med andre – for heldigvis har den gode fe hjerterum til både musen, katten og hunden. Max Bolliger (1929-2013) er Schweiz’ mest berømte børnebogsforfatter. Han dedikerede “Kom bare indenfor” til alle mødre, som han netop så som gode feer, der evner at finde plads og kærlighed til alle deres børn. Bogen er illustreret af den unge illustrator Lihie Jacob.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 259,95 19,00 278,95
Bogreolen 277,95 29,95 307,90
iMusic 296,00 29,00 325,00
CDON 330,00 29,00 359,00

Af samme forfatter

Kæmpernes fest

af Max Bolliger

Det er ikke altid nemt at være den lille blandt alle de store. Og selv kæmper er små, før de bliver store. Det kender den lille kæmpe i Kæmpernes Land alt til. Først må han kæmpe for sin ret til at komme med til Kæmpernes fest. Derefter må han kæmpe for at holde trit med den store kæmpe på vej til festen. Og da de endelig kommer frem til festen, får han skylden for, at de kommer for sent. Under festen er der en konkurrence. Den, der kan sluge den største godbid, bliver konge for en dag. Den lille kæmpe kan ikke rigtig være med, for han kan hverken sluge en hel tærte eller et græskar. Men så får han en idé. En idé, der får de store kæmper til at ændre deres syn på ham.   Kæmpernes fest er et skønt eventyr, om at selv de mindste skabninger bærer kimen til storhed. Og alle børn, der har følt sig lidt små ved siden af ældre søskende og forældre, vil blive opmuntret af denne fortælling. Og det samme vil alle store, der holder af eventyr og flotte illustrationer.

Katten Clemens

af Max Bolliger

Som alle katte kan Clemens lide at løbe hen over engen, at sidde foran et musehul, at strejfe gennem skoven, at klatre i træer, at springe efter fugle og at tage en lur i solen. Men han kan også godt lide at være populær. Og det gør det nemt for de andre dyr på gården at drive gæk med ham. ”Du har smukke øjne, men du burde bruge briller,” siger hønen. ”Sarte poter som dine har brug for sko,” siger koen. ”Du skal have en skjorte for at beskytte din flotte pels,” mener grisen. Og fåret foreslår ham at male sine kløer røde. Men da Clemens forvirret følger de mange råd, bliver han kun mødt af latter. Forskrækket løber han væk. Og da han vender tilbage nogle dage efter, har han besluttet sig for at være sig selv – ligemeget hvad andre synes.   En klassisk fortælling om at være sig selv på trods af omverdens forventninger og ønsker.