Arnold – fårenes frelser forside

Arnold – fårenes frelser

Arnold – fårenes frelser forside
Forfatter:
Originaltitel:
Arnold – Retter der Schafheit
Originalsprog:
Tysk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
32
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740651195

Mød Arnold - et ægte superfår!

Alle fårene græsser på engen – undtagen Arnold. Ethvert får kan jo græsse, mener Arnold, og han er ikke, som får er flest. Næ, i stedet har Arnold travlt med at træne – han laver armbøjninger, løbetræner og skyggebokser uafbrudt. De andre får synes, han er skør, men heldigvis har Arnold én ven – der samtidig er hans eneste fan – nemlig muldvarpen Manni. Arnold er dog fast besluttet på at få overbevist resten af flokken om, at han er fårenes frelser og en ægte superhelt. Og da ulven en dag sniger sig ind på fåreflokken, får Arnold sin store chance. Hvordan mon det går?

Arnold – fårenes frelser er en morsom billedbog med sjove illustrationer om en ukuelig antihelt og hans trofaste makker. Bogen er skrevet af Gundi Herget og illustreret af Nikolai Renger, der også er folkene bag de sjove bøger om musene Mozart og Robinson.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 269,95 19,00 288,95
Bogreolen 287,95 29,95 317,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
CDON 342,00 29,00 371,00

Af samme forfatter

Mozart & Robinson og den mægtige Ostemåne

af Gundi Herget

Mozart og Robinson   I huset ved siden marken bor Mozart Husmus. Han sover inde i vægen i en sok og spiser det, han kan finde i skabe og skuffer. Og når han skal, så går han på toilettet. På marken ved siden af huset bor Robinson Markmus. Han sover i tunneller under jorden, og han spiser de frø og nødder, han kan finde på marken. Og når han skal, så går han ud i busken.   De to mus har aldrig mødt hinanden, fordi de synes begge, det er alt for farligt at bevæge sig uden for deres vante omgivelser. Men en aften, hvor Mozart sidder i vindueskarmen, ser han noget meget mærkeligt. I fuldmånens skær ser han en mus danse rundt som en tosset. Han bliver så nysgerrig og så usædvanlig modig, at han hurtigt smutter ud for at se, hvad det er, der foregår.   Det viser sig, at det er Robinson, der danser rundt til ære for den store Ostemåne. Det synes Mozart er noget sært, fordi Månen er jo ikke lavet af ost, men af sten. De to kommer hurtigt op at skændes om, hvad månen egentlig er lavet af. Til sidst beslutter dig sig for at bygge en raket, så de kan rejse til Månen og undersøge sagen. Men når de mon hele vejen til Månen?   En sød bog om at blive venner på trods af de forskelle, man måtte have. 

Mozart og Robonson og den eventyrlige sørejse

af Gundi Herget

På trods af deres forskellighed er husmusen Mozart og markmusen Robinson bedste venner. Men det betyder selvfølgelig ikke, at de altid er enige! Udenfor vælter regnen ned, og inde i huset hygger Mozart sig med at læse en bog om sømanden Robinson Crusoe, der i årevis levede på en øde ø, efter hans skib gik ned. Mozart og Robinson er vildt fascinerede af historien, men for Robinson er det for kedeligt bare at sidde og læse, så han overtaler Mozart til at gå i sømandens fodspor: De to venner bygger et skib, sætter sejl, og så sker der ellers ting og sager! Mozart og Robonson og den eventyrlige sørejse er anden bog om de to umage venner.