Dem, der bestemmer forside

Dem, der bestemmer

Dem, der bestemmer forside
Forfatter:
Originaltitel:
Dom som bestämmer
På dansk ved:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740651157

Der findes to grupper børn:

"Dem, der bestemmer" og "Os, der ikke må være med."

Dem, der bestemmer, vil hele tiden bestemme, hvad de andre skal lave. Gyng højere. Kravl højere op. Og de bestemmer også, hvornår de andre ikke må være på gyngerne eller klatretårnet længere.

Men pludselig står dem, der bestemmer i en situation, hvor de ikke længere kan bestemme. Os, der ikke må være med, siger nej!

En billedbog om magt. Og om retten til at sige nej.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Arnold Busck 269,95 19,00 288,95
Bogreolen 287,95 29,95 317,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
CDON 342,00 29,00 371,00

Af samme forfatter

Kiki og Basse

af Lisen Adbåge

Kiki og Basse er på legepladsen. Der har de været i fire timer. - Nu må vi se at komme hjem! siger Basse. - JEG VIL IKKE!, siger Kiki. - Så lad vær´, siger Basse.

Store Emma

af Lisen Adbåge

Emma skal med sin mor og far på besøg hos nogle venner, der også har en datter ved navn Emma.Store Emma, som de kalder hende, er noget barsk, og ikke særlig imødekommende overfor sin gæst, men i aftenens løb bliver pigerne så fine venner, at lille Emma ikke vil med hjem. Om at blive ‘påtvunget’ venner og måske i den forbindelse have svært ved at være åben overfor andre.

Stor-Emma

af Lisen Adbåge

Stor-Emma handlar om det där jobbiga, när föräldrarna ska på middag hos kompisar som har barn i nästan samma ålder som man själv. Och tycker att man kan väl leka så att dom vuxna får prata. Fast leka kan man inte alls, för Stor-Emma är jobbig och ska bara bestämma och låser in en och härmas och ljuger. Men sen, när man faktiskt börjar ha lite roligt ända, då tycker föräldrarna att det är dags att gå hem! En färgstark och finurlig bilderboksberättelse med hög igenkänningsfaktor och mycket värme.