Liva og Louis holder halloween forside

Liva og Louis holder halloween

Liva og Louis holder halloween forside
Forfatter:
Originaltitel:
Luuk en Lotje – Het is Halloween!
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740650839

Det er halloween!

Tvillingerne Liva og Louis klæder sig ud og laver græskarlygter.

Sammen med far går de tur i mørket for at banke på hos naboerne og råbe: "Slik eller ballade!"

Det er både lidt uhyggeligt og meget sjovt at holde halloween.

En herlig historie om en af de højtider, der har vundet indpas i Danmark.

For børn fra 3 år og op.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 314,95 29,95 344,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Fart på, Bobby!

af Ruth Wielockx

Bobby elsker fart. Han flyver i sin helikopter, sejler i sin båd og kører i sin racerbil. Tag med ud på eventyr, og følg sporet med din finger. En spændende papbog, der involverer barnet i læsningen. Til småbørn fra 2 år og op.

Må jeg kigge i din kuffert?

af Ruth Wielockx

Polly Pony har en kuffert med farvestrålende stjerner på. Kisser Kat har en fin taske med hvide blomster på. Og Gerda Gris har en lille kuffert med søde sommerfugle på. Men hvad er dem mon indeni? Løft flapperne og se! Kan du gætte, hvem der er tryllekunstner? Hvem der er skolelærer? Og hvem der skal ud at rejse? En overraskende billedbog med flapper og kigge-finde-elementer, der inddrager det mindre barn i læsningen. For børn på 2,5 år og op.

Liva og Louis. Det er vinter!

af Ruth Wielockx

Liva og Louis – Det er vinter! handler om tvillingerne Liva og Louis. Det er blevet vinter, og de to børn hygger sig i haven. Sammen laver de alle de sjove ting, man kun kan lave om vinteren. De bygger en snemand, kælker og har en rigtig sneboldkamp! Men sådan en sjov dag ude i det kolde vejr, kan godt være udmattende … Serien om Liva og Louis indeholder indtil videre også titlen Liva og Louis holder Halloween. For børn fra 3 år og op.

Liva og Louis. Det er efterår!

af Ruth Wielockx

Det er efterår! Liva og Louis vil ud at lege i haven. De finder et pindsvin mellem de visne blade. Det er ved at gøre sig klar til at gå i vinterhi, forklarer far dem. Liva og Louis vil gerne hjælpe det lille pindsvin, og de beslutter at bygge en hule til det ... En sød og enkel historie om efterårets særlige kendetegn. Til børn på 2,5 år og op.

Cirkuskunster

af Ruth Wielockx

Mine damer og herrer! Forestillingen begynder nu!    Kaninerne hopper op af æsken, aben ligger under bommen, og hvad med løven?    En sjov bog for børn på 30 måneder og op med fokus på rumforståelse og sprogudvikling.  

Cirkustoget

af Ruth Wielockx

Fut-fuut! Nu kører cirkustoget! Cirkusdirektøren tager alle dyrene med. Kan du tælle dem? En morsom tællebog for børn på 30 måneder og op med fokus på talforståelse og sprogudvikling.

Pelle Pilot

af Ruth Wielockx

Velkommen til Pelle Pilots lufthavn!   Pelle Pilot elsker flyvemaskiner. Han har et fly til enhver opgave. Et brandslukningsfly, et fragtfly, en dobbeltdækker, en helikopter … Pelle er altid parat til at hjælpe sine venner, og han er hurtig som et jetfly. Det bedste, han ved, er at flyve i sit stuntfly. Han bruger det til at lave svære og somme tider farlige stunts. Han skyder sig gennem luften som en pil! Han laver saltomortaler! Men hvordan mon det går, når Pelle skal vise vennerne sine nye stunts? En sjov historie om en pilot, der altid er klar til at hjælpe sine venner. Bogen er skrevet og illustreret af Ruth Wielockx, der også har skrevet bøgerne Cirkustoget og Cirkuskunter. Til alle flyveinteresserede børn fra fire år og op.  

Jeg vandt!

af Ruth Wielockx

Mine damer og herrer! Er alle klar til racerløbet?   Tre … to … en … START!   Deltagerne skynder sig hen til deres køretøjer, men hvem er den hurtigste? Scooteren, brandbilen eller den trehjulede cykel? Hvad tror du? Måske er det motorcyklen?   Hvem vinder?   En rigtig sej billedbog fuld af fart og overraskelser. Til alle lynhurtige piger og drenge fra 3 år og op.   Bogen er skrevet og illustreret af Ruth Wielockx, der også står bag bøgerne Cirkustoget, Cirkuskunster og Pelle Pilot, der alle er udkommet på TURBINE forlaget.