Vikinger forside

Vikinger

Vikinger forside
Forfatter:
Omslag:
Ukendt
ISBN13:
9788740650754

Vikinger – kort fortalt

Vikingerne – vi danskere bliver aldrig færdige med at tale om dem, se skuespil, film og tv-programmer om dem, og ikke mindst læse i massevis af bøger om dem. Vores stolte forfædre, som underlagde sig vores naboer, plyndrede, myrdede, opdagede Amerika og Grønland og havde store horn på deres hjelme og spiste rød fluesvamp … eller hvordan var det nu lige, det var med det?

I den voldsomt populære, norske forfatter Kim Hjardars tredje historiske bog om vikingerne får vi hele historien om dem i et lille, handy format. Vikinger for dummies, som forfatteren selv har kaldt bogen, og en rigtig fin, lilleguide med alle de vigtigste oplysninger om vikingerne; fra deres samfund til plyndringerne, og fra religion til invasionslyst. Når man har læst Vikingerne– kort fortalt så har man styr på alle de mest kendte navne, steder og årstal, og bogen afsluttes med et kapitel om vikingerne i de skandinaviske lande med særligt fokus på Danmark.

Bogen er Kim Hjardars tredje bog på Turbine Forlaget og efterfølger dermed titlerne Vikinger i krig og Vikingernes liv og færden.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 134,95 29,95 164,90
iMusic 145,00 29,00 174,00
CDON 152,00 29,00 181,00
Arnold Busck 179,95 19,00 198,95
Plusbog 159,95 39,95 199,90

Af samme forfatter

Vikingernes liv og færden

af Kim Hjardar

Kim Hjardar fik stor succes med sin fantastiske bog ”Vikingerne i krig”, der nu er trykt i andet oplag på dansk. De historiske kort i bogen vakte stor interesse, og nu har Hjardar i den nye bog ”Vikingernes Verden” virkelig fået mulighed for at dyrke sin passion for at lave kort. Resultatet er blevet en smuk bog for alle, der interesserer sig for vikingernes og Skandinaviens historie. Bogen præsenterer mere end 60 detaljerede kort, kombineret med tekst og billeder. Kortene er tematiseret og forklaret. Man kan eksempelvis læse om vikingernes togter, handelsruter, skibsbyggeri, bosættelser og religion. Kortene er ledsaget af faktabokse, stamtræer, tidslinjer og fotos, der sammen fremstiller vikingernes hverdag og verden. Sammen med de korte tekster giver kortene i denne bog en flot, visuel og letlæst introduktion til højdepunkterne i vikingernes historie.

Med hilsen fra Hitler

af Kim Hjardar

Det tredje riges frimærker giver os en unik mulighed for at lære mere om nazisternes selvbillede, og om hvordan de ønskede at blive opfattet af omverdenen. Med hilsen fra Hitler fortæller Det tredje riges historie fra magtovertagelse til Hitlers sidste dage gennem nazisternes frimærkeproduktion. Propagandamærkerne viser en overflod af designs og motiver, som ikke bare fejrede Adolf Hitler, nazipartiet og militæret, men også komponister, forfattere, kunstnere, forskere, biler, lokomotiver, arbejdere og sportsbegivenheder. Motiverne på frimærkerne viser det tilsyneladende perfekte Tyskland, som nazisterne ønskede at skabe, men som i virkeligheden blev et af verdenshistoriens mest brutale regimer. ”Gentag en løgn ofte nok og den bliver en sandhed”, sagde Joseph Goebbels, og nazipartiet fik da også produceret en meget, meget lang række frimærker både i Tyskland og i de besatte områder, hvorved der også optræder to danske frimærker i bogen.