Laura og sommeren forside

Laura og sommeren

Laura og sommeren forside
Forfatter:
Originaltitel:
Saar in de zomer
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740650303

"Se!" Laura smiler.

Jordbærrene i farmors have har vokset sig store og flotte.

"Du må plukke de røde bær," forklarer farmor.

"De grønne skal du lade sidde, de er ikke modne endnu.

Men solens stråler skal nok gøre dem røde og søde også."

Nu er det sommer! Det er varmt udenfor, og Laura har sandaler og sommerkjole på.

Kasketten og solbrillerne beskytter hende mod solens skarpe stråler.

Laura er i køkkenhaven med farmor.

De plukker søde jordbær og saftige tomater. Laura opdager et lille dyr.

Det er rødt med sorte prikker. Hvad kan det være?

En sød og solrig billedbog om en dejlig sommerdag.

For børn på 3 år og op.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 269,95 39,95 309,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 327,95 29,95 357,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Mille og Mulle finder farver

af Pauline Oud

De to gode venner, Mille og Mulle, optræder i en ny børnebog om farver. De tager deres røde støvler på og hopper i vandpytterne. I sandkassen bruger de deres grønne skovle. De får også begge to en gul ballon. Vil du hjælpe dem med at finde alle farverne? Mille og Mulle finder farver er en sød fortælling om at lege sammen og finde farver. Bogen egner sig til børn fra 2 år og op og har fokus på barnets sprogudvikling. Pauline Oud står bag serien om Mille og Mulle, og flere af de skønne bøger om kaninen og musen er udgivet hos Turbine.

Lasse er syg

af Pauline Oud

Nu kommer der en ny billedbog om drengen Lasse. Denne gang er han syg.   Mor laver en seng til ham på sofaen, og far henter medicin til ham. Lasse får det lidt bedre, men han kan stadig ikke komme i børnehave. Derfor kommer barnepigen Emma og passer ham, mens mor og far er på arbejde. De hygger sig, for det kan man godt, selv om man er syg. De spiller spil, og Emma bager magiske pandekager. Og snart er Lasse rask igen.   Lasse er syg er en varm og genkendelig billedbog om at være syg. Børn fra omkring 2 år og op er målgruppen for bogen.   Forfatteren og illustratoren, Pauline Oud, er kendt for mange andre populære billedbøger. Hun står også  bag serierne om Mille og Mulle, Lille Billy-Bob og Laura.

Mille og Mulles nye hus

af Pauline Oud

Mille og Mulle har pakket alle deres ting. De skal flytte til et nyt hus! I det nye hus er der et soveværelse, et badeværelse, et køkken og en stue. Hvad skal de gøre af alle deres ting?   Kan du hjælpe dem? Kom med indenfor!   En munter historie om husets rum og om, hvor tingene passer ind. Det er egnet til børn fra 2 år og op. Den har fokus på barnets dagligdag. Og så er den fuld af små og skøre indfald, som både børn og voksne kan grine af. TURBINE har udgivet flere bøger om Mille og Mulle, der altid har noget sjovt og spændende i ærmet.

Laura får nye sko

af Pauline Oud

I serien om Lasse og Laura udkommer nu en ny bog: Laura får nye sko. “Så,” siger ekspedienten. “Lad os se, hvor store dine fødder er.” Laura sætter fødderne ved siden af hinanden på et lille bræt. Ekspedienten flytter målepinden ned til Lauras fødder. ”Ja, jeg tænkte det nok,” siger mor. ”Dine fødder er vokset.”   I Laura får nye sko er Laura og mor i skobutikken. Laura kan ikke passe sine sko mere. De er blevet for små. Ekspedienten viser hende en masse forskellige sko, og snart finder Laura et par fine, røde laksko, som hun vil have. Men de er også for små … Ligegyldigt hvad mor forsøger, vil Laura kun have de røde laksko – lige meget om hun kan passe dem eller ej. Men kan Laura gå, hoppe og løbe med dem på? Nej. Og Laura indser, at hun må finde et andet par. En sød og genkendelig historie om at lede efter og prøve nye sko. For børn fra 2,5 år og op. Den enkle tekst og de indbydende illustrationer er lavet af Pauline Oud, der ud over bøgerne om Lasse og Laura også står bag bøgerne om Mille og Mulle

Lille Billy-Bob på bondegården

af Pauline Oud

I denne nye bog om Billy-Bob er han en tur på landet og besøger dyrene på bondegården. Gennem remser, rim og gentagelser præsenteres Lille Billy-Bob for dyrene. Det første han ser af dyret er deres haler – kan han mon så gætte hvilket dyr, det hører til?   Lille Billy-Bob besøger bondegården. Der står et dyr på engen – hvad er det? En lang hale kan du se. Er det en hest? Eller en kanin, måske?   Muh, Muh! Det er halen fra en … ko! Og har du også fået fortalt, Hvad den lille ko bliver kaldt?   Sammen med Billy-Bob bliver barnet præsenteret for koen, grisen, kaninen og alle de andre dyr. Og derudover er bogen oplagt til at snakke om, hvad dyreungerne kaldes. Teksten er bygget op med den genkendelighed, som alle børn elsker at få læst højt. Bogens klare farver og tykke sider gør den særdeles velegnet til børn fra 18 måneder og op.

Mille og Mulles dag

af Pauline Oud

De to gode venner, Mille og Mulle, er endnu en gang hovedpersoner i en hyggelig billedbog af Pauline Oud. Denne dag fortæller de om alle dagens mange gøremål. Mille og Mulle vågner. De har en travl dag foran sig. Først skal de have tøj på. Bagefter skal de spise. Og der skal også findes tid til et bad. Og inden de ved af det, så er det sengetid, og så skal de have nattøj på og børste tænder. Mille og Mulle hjælper hinanden med alle de mange ting, for det kan godt være lidt svært at klare tingene selv. Mille og Mulles dag er en sød billedbog i den populære serie om kaninen Mille og musen Mulle. Bøgerne har fokus på det lille barns hverdag og er lavet i et format, der passer perfekt til de små barnehænder. Og siderne er kraftige, så de kan holde til at blive vendt mange gange.

Men jeg ønskede mig jo en lillesøster

af Pauline Oud

Pauline Oud har lavet endnu en herlig billedbog om forholdet mellem søskende. Sofie skal være storesøster til en lillesøster. Men ak, det er en lilleBROR, der kommer i stedet. Det er helt forkert, og Sofie bliver sur. Men så får hun en strålende idé: Hun kan bare lade som om lillebror er en lillesøster. Hun laver rottehaler på ham og giver ham dukketøj på. Lillebror er ligeglad og griner bare. Men så en dag klipper mor det lange hår af lillebror. Nu kan Sofie ikke lave rottehaler på ham længere. Og han kan heller ikke passe dukketøjet længere. Øv, hvor er det dumt. Sofie bliver sur igen og går på jagt efter en lillesøster, som kan byttes ud med lillebror. Der er mange, der gerne vil af med deres lillesøster. Men måske er lillebror faktisk bedre end en lillesøster? Pauline Oud har skrevet mange søde billedbøger, som børn og deres forældre elsker. Børnene kan kende sig selv i fortællingerne, hvilket gør det sjovt for dem. Tegningerne er enkle, hyggelige og holdt i klare farver.

Mille og Mulle fra top til tå

af Pauline Oud

En skøn og sød billedbog om kroppen. Lær kroppen at kende fra top til tå med det populære makkerpar, Mille og Mulle. Med hovedet kan Mille og Mulle tænke sig om og bruge deres fantasi. Med benene kan de løbe meget stærkt. Og med næsen kan de lugte. Hvad lugter mon godt? Og hvad lugter bestemt ikke godt? Under læsningen inddrages barnet og opfordres til at bruge kroppen. Til børn fra 2 år og op – og deres voksne!

Mille og Mulle tager ud på tur

af Pauline Oud

Mille og Mulle elsker at tage ud på tur.I denne bog besøger de både bondegården og zoologisk have.Og de tager til stranden og leger i parken.Det er altid sjovt at være på tur med Mille og Mulle!Kaninen Mille og musen Mulle er bedste venner og optræder sammen i flere bøger til små børn. Udgangspunktet er det lille barns omverden. Og denne bog er også delt ind i afsnit, som gør det naturligt med en lille pause i læsningen.

Laura og efteråret

af Pauline Oud

Pauline Oud har skrevet endnu en sød børnebog om Laura. Denne gang er Laura på besøg hos sin farmor, de skal i haven. Laura finder en masse spændende ting i haven. Hun finder kastanjer, grankogler og bog. Hun møder også forskellige dyr og insekter i haven. Først støder hun på en edderkop, som hun synes er lidt væmmelig, men med en sang og med farmors hjælp opdager Laura, at edderkopper slet ikke er så væmmelige. Laura møder også pindsvinet og uglen som bor i farmors have. Til sidst hjælper Laura med at finde det allerflotteste græskar i farmors have, som de skal lave suppe af til aftensmad. Da de kommer indenfor, laver Laura flotte dyr og svampe ud af grankogler, ler og farvet papir. Farmor skærer et ansigt i græskaret og sætter et lys i. De slutter dagen af med en stor portion dejlig græskarsuppe. Bagerst i bogen er der vejledninger til, hvordan du laver dyr og svampe ligesom Laura. Bogen er en god inspirationskilde til efterårsaktiviteter.

Laura og foråret

af Pauline Oud

Det er blevet forår, og Laura besøger bedstemor i hendes køkkenhave. Der sker en masse spændende ting i haven i foråret: Æbletræet blomstrer, fuglene får unger, og der skal plantes grønsager. Laura og farmor går også hen til bondemaden for at plukke blomster og købe æg. Bondemanden har nogle ganske særlige æg, siger farmor. Han har også en masse dyr, der har fået unger, fordi det er forår. Hønen har fået kyllinger, fåret har fået lam, og koen har fået en kalv. På vej hjem får Laura øje på en and med en masse ællinger. Farmor har taget brød med, så Laura kan fodre ællingerne. Da de kommer hjem, finder Laura sine klippe-klistreting frem. Hun laver et kyllinge-æggebæger ud af en tom æggebakke, og to får ud af paptallerkner og vat. Bagerst i bogen står der, hvordan hun har gjort, så du også selv kan lave kyllinger og får. Farmor kalder på Laura, og hun ser, at der allerede er et æg i hendes nye æggebæger. Men det er ikke et almindeligt æg, Laura har fået. Det er et påskeæg af chokolade! Så fik farmor ret i, at det var nogle ganske særlige æg. En sød billedbog om alle de hyggelige ting, man kan lave sammen i foråret.

Med Lasse i børnehave

af Pauline Oud

Aylan kommer fra et andet land og taler et andet sprog, og i dag skal han starte i Lasses børnehave. Lasse hjælper ham på hans første dag. De leger sammen i sandkassen og farvelægger tegninger. Lasse viser også Aylan hvor toilettet er, da han skal tisse, og hvordan man skal vaske sine hænder, når man er færdig. De to drenge spiser også frokost sammen. Lasse har aldrig før set en madpakke, som den Aylan har med, men da Aylan tilbyder, at han må smage, synes han, det smager rigtig godt. Aylan lærer hurtigt, og med hjælp fra Lasse og Laura og de andre børn i børnehaven kan han snart synge med på de sange, de synger i børnehaven. Da Lasses far kommer for at hente ham, fortæller Lasse om sin nye ven Aylan. Far spørger Aylan, om han kommer i børnehave igen i morgen, men Lasse forklarer at Aylan ikke kan forstå så mange ord endnu. Og så giver han Aylan et kæmpe smækkys på kinden, for det kan Aylan godt forstå. Det er en hjertevarm og opmuntrende børnebog om venskab i Lasse og Laura-serien af Pauline Oud. 

Lasse ved tandlægen

af Pauline Oud

Lasse er dygtig og børster sine tænder to gange om dagen. Nogle gange hjælper mor ham, mens hun synger en sang. Alligevel er Lasse lidt nervøs for at skulle til tandlægen, så han har sin krammebamse Kroko med. Tandlægen er heldigvis rigtig sød. Han tjekker først Krokos tænder og spørger Lasse, om Kroko husker at børste sine tænder. Nej, siger Lasse, det gør han aldrig. Så tjekker tandlægen Lasses tænder, og de er bare rigtig flotte. Tandlægen kan godt se, at Lasse sørger for at børste sine tænder. Inden Lasse og mor skal gå, får han lov at vælge en tandbørste og tandpasta. Derhjemme børster Lasse Krokos tænder, så de også kan bliver flotte, men det går ikke så godt. Kroko bliver helt hvid. Heldigvis har mor en god ide til, hvad de skal gøre. En sød og varm bog i Lasse og Laura-serien om at gå til tandlægen. Til børn fra 2,5 år og opefter.

På besøg hos Mille og Mulle

af Pauline Oud

I Mille og Mulles hyggelige hus er der mange ting at kigge på. Hvad kan du se? Og hvilke ting siger mon en lyd?Mille og Mulle vil holde en fest, og der skal pyntes fint op. De to venner har også en masse legetøj.Det er sjovt at være på besøg hos Mille og Mulle.En god bog til sprogstimulering i serien om kaninen Mille og musen Mulle. TIl børn fra 12 måneder og op med fokus på det lille barns dagligdag.

Busters potte

af Pauline Oud

Buster har en potte. Vil Kat prøve potten? Nej, hun tisser i kattebakken. Vil Hund mon prøve den? Næ, han tisser i græsset. Og Fugl klatter i luften. Og Mus har en numse, der er alt for lille til Busters potte. Hvem skal så prøve Busters potte? En enkel og morsom bog til den første pottetræning. Til børn på 2 år og op.

Efterår med Mille og Mulle

af Pauline Oud

Nu er det efterår! Mille og Mulle tager i skoven for at samle kastanjer og grankogler. De tager regntøj og gummistøvler på, for det regner og blæser udenfor. Mille og Mulle ser et smukt edderkoppespind, to egern og masser af flotte blade i mange farver. Skoven er så fin om efteråret. Mulle får lyst til at tage det hele med hjem ... En sød og enkel historie, der inddrager det lille barn i læsningen. Til børn på 24 måneder og op med fokus på barnets omverden.

Busters sut

af Pauline Oud

Busters lillebror græder. Buster trøster ham og giver ham sine klodser, sin bil og sin tegning. Men den lille baby bliver ved med at græde. Hvad er det mon, Busters lille vil have? En simpel og morsom historie om at sige farvel til sin sut. Til børn på 2 år og op.

Laura og vinteren

af Pauline Oud

Det er vinter! Uh, hvor er det koldt. Laura har sin tykke vinterfrakke på. Hendes hue, halstørklæde og vanter holder hende varm. Laura skal i haven sammen med farmor. Og selvom det er for koldt til, at planter og de fleste grøntsager kan gro udenfor, når det er vinter, så er der stadig en masse at lave. Man kan rive blade til pindsvinene, så de kan holde varmen, eller skovle sne, når den begynder at dale ned fra himlen. Og så skal man huske at passe på fugle og andre dyr, så de kan få mad, selvom jorden fryser til. Man kan også lave en masse andre sjove ting udenfor, selvom det er koldt. Når bare man har godt med tøj på, så kan man sagtens lege i sneen: Snebolde og snemænd bliver bygget, indtil det er tid til at gå indenfor og få varmen. Bogen indeholder også opskrifter på en jordnøddekæde til fuglene og en fin, hjemmelavet snekugle.

Alt om din krop

af Pauline Oud

I denne  bog vil du lære mere om din egen krop. Fra din mindste tå til din øverste hårtot.Kender du navnene på alle dine kropsdele? Ved du, hvordan du tager dig af din krop? Og hvad gør du, når du bliver syg? Det kan du læse om i den her bog. En god og informativ bog om kroppen med spørgsmål, der involverer barnet. Velegnet til børn på 4 år og op.

Busters fødselsdag

af Pauline Oud

Buster har fundet en stor fødselsdagskage.Er den til Kat? Eller til And? Næh, det er ikke deres fødselsdag i dag. Og de kan slet ikke lide kage. Men hvem er kagen så til? En sød og enkel historie om fødselsdage og livretter. Til børn fra 2 år og op.

Mille og Mulle fodrer ænder

af Pauline Oud

Mille og Mulle fodrer ænder

Mille og Mulle i zoologisk have

af Pauline Oud

Mille og Mulle i zoologisk have

Mille og Mulle holder fest

af Pauline Oud

I dag skal Mille og Mulle holde fest. Først hænger de guirlander og balloner op. Så tager de festlige hatte på. Og der skal selvfølgelig også være kage til en fest. Mums! Det er sjovt at holde fest. Serien om Mille og Mulle henvender sig til børn fra et år og op. Papbogen er produceret i et slidstærkt materiale, så bøgerne kan læses mange gange af små, ivrige hænder. Bogen er skrevet og illustreret af den hollandske illustrator Pauline Oud og er en del af serien om Mille og Mulle. Pauline Oud er også kendt for sine illustrationer til nogle af bøgerne i TURBINE forlagets serie Lille bi. Illustrationerne er søde, naive og farverige og fungerer som et godt udgangspunkt for en snak med barnet om det at holde en fest.

I zoologisk have med Mille og Mulle

af Pauline Oud

I dag skal Mille og Mulle i Zoologisk Have. Her ser de papegøjer, elefanter, isbjørne, sølover og mange andre dyr. Men der er også helt andre dyr i zoologisk have ...  Serien om Mille og Mulle henvender sig til børn fra et år og op. Bogen er produceret i et slidstærkt materiale, så bøgerne kan læses mange gange af små, ivrige hænder.   Bogen er skrevet og illustreret af den hollandske illustrator Pauline Oud og er en del af serien om Mille og Mulle. Pauline Oud er også kendt for sine illustrationer til nogle af bøgerne i TURBINE forlagets serie Lille bi. Illustrationerne er søde, naive og farverige og fungerer som et godt udgangspunkt for en snak med barnet om en tur i Zoologisk Have.

Pelle bliver større

af Pauline Oud

Pelle bliver større Pelle vokser. Han kan snart ikke være i sin seng mere. Og hans nattøj er for lille. Pelle læser Den Store Bog om Biler. I dag skal han med mor og lillesøster Carla på biblioteket, og her finder Pelle flere spændende bøger. Det er sjovt at være på biblioteket. Pelle lærer, hvor man skal aflevere bøgerne, og så finder han en stor bog. En stor bog til en stor dreng. Da Pelle, Carla og mor kommer hjem, har far en overraskelse. Hvad kan det være? Pauline Oud, der er kendt fra bøgerne om Mille og Mulle kommer her med en ny bog om en lille dreng, der vokser og bliver større. Illustrationerne er søde, naive og farverige og lægger op til en god snak med barnet om at bliver større - og ikke mindst at låne bøger på biblioteket. Bogen henvender sig til børn fra 2 år og er udført i slidstærkt materiale, der kan tåle at blive læst igen og igen.

Til fest med Mille og Mulle

af Pauline Oud

 I dag er det en særlig dag. Det er nemlig Milles fødselsdag. Mulle vgner tidligt. Det er heldigt, for så kan han nemlig pynte op og gøre klar til fødselsdagsfest. Mulle skal både vælge pynt, festlige hatte, dug til bordet og noget at spise. Mulle kan vælge imellem gulerod, æble og lagkage. Hvad passer bedst til fødselsdagsfest? ... Lagkage, selvfølgelig! Som de andre bøger i serien om Mille og Mulle er også denne bygget op om velkendte situationer med genkendelige illustrationer af ting, som småbørn kender fra deres hverdag. Bogen er god til træning af ord og begreber, og de små opfordres til at gætte med. Hvilken hat vælger Mulle? Hvad passer mon bedst til fødselsdag? De indbydende illustrationer af Pauline Oud henvender sig til børn fra to år og op.

På stranden med Mille og Mulle

af Pauline Oud

Mille og Mulle er på stranden. De har badedragt og badebukser på og solhatte på hovederne. Solen er varm. Mille og Mulle smører sig grundigt ind i solcreme. Denne gang er Mille og Mulle på stranden i endnu en fin, lille papbog, der holder til mange gennemlæsninger. Illustrationerne af de populære figurer, Mille og Mulle, af Pauline Oud er holdt i klare og enkle farver. De fine og til tider collageinspirerede illustrationer bliver fulgt op af en kort fortælling i enkle sætninger om en dag på stranden. Bogen er en lille, kvadratisk papbog, der er slidstærk og nem for små hænder at holde om. På stranden med Mille og Mulle henvender sig til børn fra 12 måneder og op og har fokus på den verden, der omgiver barnet. En sød bog til de mindste om en dag ved stranden.

Lasse hos mormor og morfar

af Pauline Oud

Lasse hos mormor og morfar I serien om drengen Lasse følger vi nu den lille hovedperson på et besøg hos mormor og morfar. Lasse pakker sin lille kuffert. Hans yndlingsbilledbog skal med - og det skal krammekaninen Tulle selvfølgelig også. Lasse skal nemlig sove hjemme hos mormor og morfar. Lasse vinker farvel til mor, og så får han travlt! Lasse skal hjælpe morfar med at gå tur med hunden Hermes, give Hermes et bad sammen med mormor, høste grøntsager i haven med morfar, lave mad med mormor - og til sidst spise alle morfars pandekager! Og da Lasse skal sove har mormor en overraskelse til ham oppe i den store, varme seng. Mon Lasse kan falde i søvn? En sød og genkendelig historie om børnebørn og bedsteforældre af den belgiske illustrator og forfatter Pauline Oud, der ud over bøgerne om Lasse og Laura også står bag de populære bøger om Mille og Mulle til de mindste.  

Laura går i børnehave

af Pauline Oud

Laura går i børnehave I serien om pigen Laura skal vi nu med hovedpersonen i børnehave. Kom så, Laura, siger mor. Du skal i børnehave! Laura skynder sig at finde sin jakke, så de kan komme af sted. Henne i børnehaven møder Laura sine venner Agnes og Amir. 
Og hvem er mon det? Der er en dreng, som Laura ikke kender. Han er ny i børnehaven. Den nye dreng hedder Lasse. Laura viser ham, hvor klodserne er, og så bygger de et højt tårn sammen. Lasse og Laura tisser på toilettet, vasker fingre og bagefter spiser de frugt og leger på legepladsen sammen med de andre børn. Om eftermiddagen bliver Laura hentet af mor - og Lasses forældre er også kommet for at hente ham. Hej hej, råber Lasse. Vi ses i morgen! En sød og oplysende historien om hverdagen i en børnehave og om at få nye venner. Den enkle tekst og de indbydende illustrationer er af Pauline Oud, og drengen Lasse kender vi også fra hendes andre bøger, fx Lasse på potten og Lasse får en lillesøster. Ud over bøgerne om Laura og Lasse står Pauline Oud også bag serien til de mindste om kaninen Mille og musen Mulle.

Mille og Mulle leger

af Pauline Oud

Mille og Mulle leger med bolden. Hopsa! Mulle kaster bolden til Mille. Kan hun mon gribe den? Mille og Mulle spiller også på trommen og bygger et tårn af klodser. De tegner også en flot tegning og læser en bog sammen. En munter, lille bog om at lege med legetøj. For småbørn på 12 måneder og op. Bøgerne om Mille og Mulle er illustreret af den hollandske illustrator Pauline Oud, og har et slidstærkt format med tykke sider, der kan tørres af. I samme serie er blandt andet udgivet Mille og Mulle går i bad, Mille og Mulle tager tøj på, og Mille og Mulle fodrer ænder.

Laura bliver storesøster

af Pauline Oud

 I serie om Lasse og Laura udkommer nu en ny bog: Laura bliver storesøster. »Sikke en stor mave, du har, mor,« siger Laura »Jeg har vist spist for meget kage,« siger mor. »Nej,« griner Laura. »Du har en lille baby i maven!« Laura og mor gør klar til, at babyen skal komme. De finder Lauras babytøj og babylegetøj frem og gør vuggen klar. Laura skal ikke bruge de ting mere, for hun er en stor pige nu. Men babyen kan bruge det. Da mor og far kommer hjem med den lille baby, bliver Laura rigtig glad. Hun hjælper far med at skifte bleen og give baby et bad, og henne i børnehaven deler Laura slikposer ud. Det er sjovt at være storesøster ... eller er det? Da farmor og farfar kommer på besøg for at se den lille, bliver Laura vred. Alt drejer sig om babyen. Men farmor og farfar har en gave med til Laura. Hvad skal sådan en dygtig storesøster mon have? En sød og genkendelig historie om at blive storesøster. Skrevet og tegnet af Pauline Oud, der ud over bøgerne om Lasse og Laura også står bag bøgerne om Mille og Mulle,

På camping med Mille og Mulle

af Pauline Oud

På camping med Mille og Mulle Mille og Mulle holder ferie. De skal på camping! Før de kan tage af sted, skal de pakke. Det er ikke så nemt! Hvilket udstyr skal de have med? Hvad kan blive hjemme? Da de har fundet et godt sted til teltet, begynder Mille straks at sætte det op. Men hvor blev Mulle nu af? En sød historie om at tage på ferie og sove i telt med musen Mulle og kaninen Mille. Bøgerne er skrevet og illustreret af den hollandske illustrator Pauline Oud, der i Danmark også er kendt for sine illustrationer til TURBINE forlagets serie ”Lille bi”. Illustrationerne af musen og kaninen er søde og naive i deres udtryk. De rummer en genkendelighed, som barnet vil få meget ud af at iagttage og tale om. Bogen er god til træning af ord og begreber, og de små opfordres til at gætte med. Hvilken taske vælger Mulle? Og hvilket legetøj vælger de? Bogen er trykt på slidstærke, blanke papsider, der holder til mange gennemlæsninger. I samme serie findes titlerne: Mille og Mulle fodrer ænder, Mille og Mulle tager tøj på, Mille og Mulle tager til stranden og mange, mange flere. Fælles for bøgerne er, at de tager udgangspunkt i barnets dagligdag. Til børn på 2 år og op.  

Mille og Mulle hygger indenfor

af Pauline Oud

Mille og Mulle hygger indenfor Mille og Mulle hygger sig indenfor i dag. De leger gemmeleg, bager pandekager, tager et bad og går på potte. Helt uden uheld? Løft flapperne og se! Morsom papbog med flapper i serien om kaninen Mille og musen Mulle. Her følger man Mille og Mulle under deres daglige rutiner som at gå på potte, hælde saft op, spise, bade og læse godnathistorier . Alt sammen noget børn skal lære at gøre uden problemer. Pauline Oud har forfattet tekst og illustrationer til denne søde og genkendelige historie, der henvender sig til småbørn på 18 måneder og op. Bogen, der er tryk på tykke slidstærke papsider, opfordrer til aktiv læsning med flapper, der kan åbnes og lukkes igen. Udover bøgerne om Mille og Mulle står Pauline Oud også bag bøgerne om Lasse og Laura. Bøgerne findes til babyer og børn på helt op til 32 måneder.  

Laura hos lægen

af Pauline Oud

»Hej, Laura. Jeg er din læge.« Laura giver hånd til lægen. »Av!« ler han. »Du er godt nok stærk! Du må være vokset meget.« Laura og mor skal til lægen i dag. Laura er ikke syg. Lægen skal bare tjekke, om hun er vokset nok, og om hendes ører og øjne virker, som de skal. Laura bliver målt og vejet, og hun bliver vaccineret. Det gør lidt ondt, men det går over næsten med det samme. En hyggelig og oplysende billedbog om et besøg hos lægen i serien om pigen Laura. Den enkle tekst og de indbydende illustrationer er af Pauline Oud, der har skrevet og illustreret en lang række gode billedbøger, blandt andet serierne om Laura og Lasse. I samme serie er udkommet Laura bliver storesøster og Laura går i børnehave.

Lasse skal flytte

af Pauline Oud

´Farvel, hus!´ råber Lasse inde fra flyttevognen. ´Farvel, nabo! Farvel, Plet!´ Mor og Lasse vinker. ´Farvel, gynge! Farvel, gade! Vi flytter!´ Lasse putter alt sit legetøj i en papkasse. Han skal flytte. Flyttemændene bærer alle tingene ud. Kun den gamle sofa bliver stående. Det nye hus er flot, men Lasse skal lige vænne sig til det. Først kan han ikke finde sin badeand mellem alle kasserne. Heldigvis er hans seng der. Lasse føler sig hurtigt hjemme i det nye hus. At flytte kan være en både sjov, spændende og lidt skræmmende oplevelse for et barn. En sød og hjertevarm fortælling for de mindste. Fra 2,5 år og op. I samme serie om Lasse og Laura er bl.a. udgivet: Lasse får en lillesøster, Lasse på potten og Lasse fejrer jul.  

Mille og Mulle tæller dyr

af Pauline Oud

Sød og munter tællebog for småbørn med fokus på barnets udvikling      Kaninen Mille og musen Mulle er ude at gå tur på landet. De har trækvognen med. Der er mange forskellige dyr på landet, og på deres tur møder vennerne flere af dem. Først møder de i en ko, men er den virkelig helt alene der på marken? Nej, der er også to kalve. Det næste dyr, de møder, er et hvidt får med en blød og varm uld. Heller ikke fåret er alene, for den har søde lam, der står pænt på række. Således møder de flere og flere dyr på deres vej; katte, fugle, grise og fisk. De tæller dem alle sammen.   Efter en dejlig dag på landet kommer Mille og Mulle hjem. De tager skoene af og snakker om, hvor mange dyr, de har mødt og talt. De har talt rigtig mange dyr! Men pludselig kan de høre og se noget hvidt og rundt bevæge sig henne i trækvognen. Hvad er det mon?      Tællebogen er skrevet af Pauline Oud, der har skrevet en lang række flotte børnebøger om velkendte hverdagssituationer. Fortællingen om vennerne Mille og Mulle er som de tidligere bøger i serien ligeledes illustreret af Pauline Oud og henvender sig til småbørn fra to år og op, som sammen med en voksen kan tælle bogens mange fine dyr.

Ti små mus skal sove!

af Pauline Oud

Ti små mus skal sove!  Deres senge står klar. Men de små mus skal stadig nå en masse, før de kan få deres godnatkys. Vil du hjælpe dem?    Mus nummer 1 kan ikke finde sin pyjamas. Kan du finde den? Mus nummer 2 børster tænder. Eller gør han? Åh nej! Hvad laver du, mus nummer 2? Mus nummer 3 skal tisse. Kan hun mon klare det selv?   Pauline Oud har skrevet og illustreret denne søde godnathistorie om ti små mus, der skal sove. Forfatteren står bag en række gode børnebøger, blandt andet bøgerne om Mille og Mulle. På vej i samme serie er Ti små mus laver ballade! For børn fra 3 år og op.

Laura har fødselsdag

af Pauline Oud

Ny bog i serien om Laura     I dag er det Lauras fødselsdag. ”Hurra!” råber Laura, da hun bliver vækket af far og mor, der synger for hende. Det er en herlig dag. I børnehaven får Laura en flot fødselsdagshat på og får lov til at stå på et bord, imens de andre børn synger for hende. Bagefter deler hun kage ud. Om eftermiddagen får Laura gæster, og de kommer alle sammen med gaver. Laura synes, at hendes fødselsdag er den bedste dag på hele året!   En munter og let genkendelig bog om at holde fødselsdag. Den enkle tekst og de indbydende illustrationer er af Pauline Oud, der står bag utallige udgivelser til børn. Ud over serierne om Laura og Lasse har Pauline Oud blandt andet skrevet og illustreret Mille og Mulle bøgerne. For børn på 2 ½ år og op.  

Lille Billy-Bob

af Pauline Oud

Her er lille Billy-Bob.  Se, nu strækker han sin krop.  Se hans mave, ben og arme.  Ørerne er dejligt varme.  For han har altid hue på.  Fødderne kan lide at gå. To søde papbøger om lille Billy-Bob. Bøgerne handler om kroppen og bruger genkendelige situationer fra barnets hverdag. Forfatter og illustrator bag bogen er Pauline Oud, der har skrevet utallige sjove og farverige bøger til småbørn – bl.a. bøgerne om Mille og Mulle. Til børn fra 18 måneder og op. I samme serie: Lille Billy-Bob får kys

Lille Billy-Bob får kys

af Pauline Oud

Billy-Bob og My, hans ven,  elsker at lege igen og igen.  De bruger kroppen hele dagen,  vinker, tramper, ryster bagen.  Munden den er rund og blød.  Du får et kys, når du er sød. To søde papbøger om lille Billy-Bob. Bøgerne handler om kroppen og bruger genkendelige situationer fra barnets hverdag. Forfatter og illustrator bag bogen er Pauline Oud, der har skrevet utallige sjove og farverige bøger til småbørn – bl.a. bøgerne om Mille og Mulle. Til børn fra 18 måneder og op. I samme serie: Lille Billy-Bob

Lille Billy-Bob leder efter Kanin

af Pauline Oud

Her er lille Billy-Bob. Han vil lege med sin krammekanin. Men Kanin har gemt sig. Vil du hjælpe med at finde ham? En sjov, lille kigge-finde-bog til småbørn fra 18 måneder og op. Tredje i serien af papbøger om lille Billy-Bob. Bøgerne handler om kroppen og bruger genkendelige situationer fra barnets hverdag. Forfatter og illustrator bag bogen er Pauline Oud, der har skrevet utallige sjove og farverige bøger til småbørn – bl.a. bøgerne om Mille og Mulle samt Lille Billy-Bob og Lille Billy-Bob får kys.

Laura til bryllup

af Pauline Oud

I dag er en ganske særlig dag, for der skal nemlig være fest. Men denne fest er større end de fleste, for det er en vaskeægte bryllupsfest. Moster Olivia og Aksel skal giftes!   Laura og Lasse skal have fint tøj på, for de skal være brudepige og brudesvend. De skal bære kjolens slæb, holde den lille pude med ringene og kaste blomster. Der sker så mange ting til et bryllup. Mon de klarer det hele?   En munter billedbog med situationer, der er letgenkendelige for barnet. Pauline Oud står bag en lang række søde og sjove børnebøger med hverdagssituationer, som kan danne grundlag for mange gode snakke, når der læses højt. Ud over serien om Laura findes også serien om Mille og Mulle og serien om Lille Billy-Bob. Alle er udkommet på TURBINE.

Mille og Mulle pænt tøj

af Pauline Oud

Bøgerne om Mille og Mulle er først og fremmest beskrivelser af et umage venskab mellem en kanin og en mus. Derefter er det fortællinger om hverdagssituationer, som bøgernes læsere let kan sætte sig ind i. Bøgerne henvender sig til småbørn fra omkring 12 måneder. Børnene vil straks blive tiltrukket af tegningernes stærke farver og bøgernes lette og praktiske form. Bøgerne er skrevet af Pauline Oud, som også selv illustrerer sine bøger.