Fie og Benny og svømmebeviset forside

Fie og Benny og svømmebeviset

Fie og Benny og svømmebeviset forside
Forfatter:
Originaltitel:
Sam en Bennie en het zwemdiploma
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740650051

Fie er ude at gå en tur med sin hund Benny. Det er brændende varmt, og Fie sveder. Benny sveder også. Hvad er mere tiltrængt end en kold dukkert i skovsøen?

Men Fie vil ikke have, at Benny hopper i søen, for han har ikke noget svømmebevis.

Fie tager Benny med hen til et svømmebassin, så han kan lære at svømme og få et svømmebevis. Men svømmelæreren vil ikke have Benny med på svømmeholdet.

Fie tror, det er fordi, Benny render rundt uden badebukser på, men det viser sig, at svømmelæreren har en helt anden grund til at forbyde Benny i at hoppe i bassinet.

En herlig billedbog, der på humoristisk vis fortæller historien om den lille pige Fie og hendes hund Benny. 

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 269,95 39,95 309,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 314,95 29,95 344,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Mila har to senge

af Judith Koppens

Mila har to senge. Nogle dage bor hun hos mor, og nogle dage bor hun hos far. Hos mor børster hun tænder med en grøn tandbørste. Hos mor er alt lidt anderledes end hos far. Men én ting er altid den samme. Mor og far synes begge to, at Mila er den sødeste pige i verden. En sød og varm historie om hverdagen som skilsmissebarn. For børn på 2,5 år og op.

Mila og monstrene

af Judith Koppens

Mila ligger i sin seng i mors hus. Det er mørkt på værelset. Meget mørkt. Mor har glemt at kigge efter monstre! Det gør far altid. Han tjekker alle steder. Både bag gardinet, under gulvtæppet og i skabet. Men i mors hus er der en, der jager monstrene væk. Hvem kan det være? En sød og varm historie om at være mørkeræd. For børn på 2,5 år og op.

Den bare rumpe-bombe

af Judith Koppens

Den bare rumpe-bombe       Pyh, det er en varm dag! Alt for varm til at lege. Abe foreslår, at de går ned til søen og bader. Både Kanin og Hund synes, det er en rigtig god idé. Hund skal bare lige hente nogle ting derhjemme, og han prøver at huske det hele. Alligevel glemmer han det aller vigtigste, når man skal svømme. Men måske har han slet ikke brug for det alligevel? En sød og sjov sommerhistorie til børn fra 3 år og op. Bogen er skrevet af Judith Koppens og illustreret af Tineke Meirink.