Fie og Benny og svømmebeviset forside

Fie og Benny og svømmebeviset

Fie og Benny og svømmebeviset forside
Forfatter:
Originaltitel:
Sam en Bennie en het zwemdiploma
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740650051

Fie er ude at gå en tur med sin hund Benny. Det er brændende varmt, og Fie sveder. Benny sveder også. Hvad er mere tiltrængt end en kold dukkert i skovsøen?

Men Fie vil ikke have, at Benny hopper i søen, for han har ikke noget svømmebevis.

Fie tager Benny med hen til et svømmebassin, så han kan lære at svømme og få et svømmebevis. Men svømmelæreren vil ikke have Benny med på svømmeholdet.

Fie tror, det er fordi, Benny render rundt uden badebukser på, men det viser sig, at svømmelæreren har en helt anden grund til at forbyde Benny i at hoppe i bassinet.

En herlig billedbog, der på humoristisk vis fortæller historien om den lille pige Fie og hendes hund Benny. 

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 269,95 39,95 309,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 327,95 29,95 357,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Mila har to senge

af Judith Koppens

Mila har to senge. Nogle dage bor hun hos mor, og nogle dage bor hun hos far. Hos mor børster hun tænder med en grøn tandbørste. Hos mor er alt lidt anderledes end hos far. Men én ting er altid den samme. Mor og far synes begge to, at Mila er den sødeste pige i verden. En sød og varm historie om hverdagen som skilsmissebarn. For børn på 2,5 år og op.

Mila og monstrene

af Judith Koppens

Mila ligger i sin seng i mors hus. Det er mørkt på værelset. Meget mørkt. Mor har glemt at kigge efter monstre! Det gør far altid. Han tjekker alle steder. Både bag gardinet, under gulvtæppet og i skabet. Men i mors hus er der en, der jager monstrene væk. Hvem kan det være? En sød og varm historie om at være mørkeræd. For børn på 2,5 år og op.

Den bare rumpe-bombe

af Judith Koppens

Den bare rumpe-bombe       Pyh, det er en varm dag! Alt for varm til at lege. Abe foreslår, at de går ned til søen og bader. Både Kanin og Hund synes, det er en rigtig god idé. Hund skal bare lige hente nogle ting derhjemme, og han prøver at huske det hele. Alligevel glemmer han det aller vigtigste, når man skal svømme. Men måske har han slet ikke brug for det alligevel? En sød og sjov sommerhistorie til børn fra 3 år og op. Bogen er skrevet af Judith Koppens og illustreret af Tineke Meirink.

Ridder Tim ønsker sig en drage

af Judith Koppens

Ridder Tim ønsker sig et kæledyr. Og ikke et hvilket som helst kæledyr. Tim vil have en DRAGE! ”Alle riddere har deres egen drage,” forklarer Tim.”Og fordi jeg er en ridder, skal jeg også have en drage!” Tim og mor går hen i dyrehandlen. Men dyrehandleren sælger ikke drager. Eller gør han?  En sød og genkendelig bog for alle dyrevenner om en energisk dreng med en livlig fantasi.  Fra 4 år.

Ridder Tim bliver jaloux

af Judith Koppens

Ridder Tim og nabopigen Sara er på vej til legepladsen. ”Se!” siger Sara og peger. ”Det er Max.” Og så løber Sara hen til Max, før Tim kan nå at sige noget. Sara og Max leger på gyngerne og på vippen og har det rigtig sjovt. Men hvad med ridder Tim? Han ser lidt trist ud. Kan Sara ikke lide ham mere? Måske skal han finde på noget for at fange hendes opmærksomhed? En sød og genkendelig bog til alle venner og riddere om at blive jaloux på andre børn. Fra 4 år.

Ridder Tim maler

af Judith Koppens

Ridder Tim og nabopigen Sara leger sammen. Sara har ikke lyst til at lege vilde ridderlege. ”Vi kan gå ind på mit værelse og male?” foreslår hun.  Meget forsigtigt breder Sara papir ud på gulvet, så der ikke kommer maling på det. Tim og Sara maler de flotteste malerier. Men så vil hunden Lille Drage også være med... En sød og genkendelig bog til alle riddervenner om en energisk dreng og hans hund. Om at lege sammen, og om hvordan man altid kan rette op på tingene med lidt opfindsomhed. Fra 4 år.

Ridder Tim vil gerne flyve

af Judith Koppens

Ridder Tim og nabopigen Sara ligger og kigger på fuglene på himlen. ”Hvor er det ærgerligt, at vi ikke kan flyve,” sukker Sara. ”Hvem siger, at vi ikke kan flyve?” spørger Tim forundret.  Ridder Tim går straks i gang med at lede efter et par VINGER. For Tim er nemlig en ridder, og en ridder kan alt. Men kan en ridder også flyve?  En sød og genkendelig bog for alle eventyrere om en energisk dreng med en god fantasi. Fra 4 år.