Olivias MGP - Bind 1 forside

Olivias MGP - Bind 1

Olivias MGP - Bind 1 forside
Forfatter:
Omslag:
Ukendt
ISBN13:
9788740621648

Olivias MGP – Bind 1:

 Hjertet fuld af musik

 Olivia er 10 år, og hun elsker at synge, danse, tromme og klimpre på alt, hvad der kan give lyd – så hendes lillesøster er ved at få spat. Midt i en musiktime får Olivia pludselig øje på klassens pæne pige, Nora, som hun ellers aldrig har haft noget forhold til. Nora kan sætte sig til klaveret og få melodier til at træde frem, som Olivia aldrig har hørt mage til. Deres venskab blomstrer øjeblikkeligt.

 Nora kommer med Olivias familie på sommerhusferie i Nordjylland, hvor de bruger den lange, våde sommer på deres fælles lidenskab for musik, og at synge, fjolle og skrive sange. Og pludselig er den der! Sangen, der giver dem idéen om at stille op til MGP …

 Hjertet fuld af musik er første bind i serien Olivias MGP. Bøgerne handler om musik og venskab og om at følge sin drøm. Olivia og Nora, to sjove, men vidt forskellige piger, danner deres eget band, øver og fejler, finder sammen igen om at spille til en skolefest – og finder endelig rytmen, så de kan dyste med deres hit i den store MGP-finale.

 Næste bind er planlagt til at udkomme i efteråret 2018.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 115,00 29,00 144,00
Bogreolen 117,95 29,95 147,90
CDON 128,00 29,00 157,00
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95
Plusbog 129,95 39,95 169,90

Af samme forfatter

Englenes korridor

af Tine Bruun

Ny serie om pigen Anna, der kan tale med de døde Døden fylder en stor del af Anna liv. Hendes far ejer en bedemandsforretning, men det er ikke kun de sørgende, der kommer i Annas hjem for at søge trøst og hjælp. Også de døde selv kommer til Anna og beder om hjælp til at gøre de ting, de ikke selv nåede, mens de var i live. Anna har efterhånden vænnet sig til det, men der er én ting, der piner hende. Når nu alle mulige afdøde, som hun ikke har haft noget forhold til, opsøger hende, hvorfor har hun så aldrig mødt den afdøde person, som hun længes efter mere end nogen anden? Annas egen mor døde, da Anna kun var lille, men Anna har aldrig mødt sin mor blandt alle de engle, der opsøger hende i den lille korrodor over bedemandsforretningen. En dag kommer lægesønnen Frederik ind i bedemandsbutikken med sin far. De skal se på en urne til hans mor. Hende har Anna netop haft et foruroligende møde med, og på tværs af deres meget forskellige verdener finder Anna og Frederik sammen for at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket med hans mor. Men også for at finde ud af, hvad der sker med dem. Tine Bruun (født 1976) er forfatter og bor i København. Tine Bruun skriver børne- og ungdomsbøger og skriver også under forfatternavnet T.B. Rottbøll. Hun har tidligere skrevet klummer og artikler for Dagbladet Information. Tine Bruun skriver ofte om mennesker, der har oplevet ekstreme ting. Hun bliver inspireret af at møde mennesker, der har oplevet sådanne ting, og omsætter derefter deres historier til bøger.

Englenes korridor

af Tine Bruun

Døden fylder en stor del af Anna liv. Hendes far ejer en bedemandsforretning, men det er ikke kun de sørgende, der kommer i Annas hjem for at søge trøst og hjælp. Også de døde selv kommer til Anna og beder om hjælp til at gøre de ting, de ikke selv nåede, mens de var i live. Anna har efterhånden vænnet sig til det, men der er én ting, der piner hende. Når nu alle mulige afdøde, som hun ikke har haft noget forhold til, opsøger hende, hvorfor har hun så aldrig mødt den afdøde person, som hun længes efter mere end nogen anden?Annas egen mor døde, da Anna kun var lille, men Anna har aldrig mødt sin mor blandt alle de engle, der opsøger hende i den lille korridor over bedemandsforretningen.En dag kommer lægesønnen Frederik ind i bedemandsbutikken med sin far. De skal se på en urne til hans mor. Hende har Anna netop haft et foruroligende møde med, og på tværs af deres meget forskellige verdener finder Anna og Frederik sammen for at finde ud af, hvad der i virkeligheden er sket med hans mor. Men også for at finde ud af, hvad der sker med dem.Tine Bruun (født 1976) er forfatter og bor i København. Tine Bruun skriver børne- og ungdomsbøger og skriver også under forfatternavnet T.B. Rottbøll. Hun har tidligere skrevet klummer og artikler for Dagbladet Information. Tine Bruun skriver ofte om mennesker, der har oplevet ekstreme ting. Hun bliver inspireret af at møde mennesker, der har oplevet sådanne ting, og omsætter derefter deres historier til bøger.

Mathilde vinker

af Tine Bruun

Mathilde skal begynde i børnehave i dag. Hun glæder sig. For mor og far er det også en ny begyndelse – og de glæder sig vist ikke helt så meget! Hver dag har de svært ved at sige farvel til Mathilde. De vinker og vinker. Og vinker! Hele vejen ned ad gangen, ud af døren, henne ved træet, på vej ind i bilen, ud gennem ruden. En dag bliver det for meget for Mathilde, der meget hellere vil ind og lege med Roberto og de andre … En herlig billedbog for de mindste illustreret af Dina Gellert. "Mathilde vinker" er Tine Bruuns debut som børnebogsforfatter. Hun har læst Creative Writing på University of California Santa Cruz og udgivet to bøger i USA, hvoraf den ene, “My Childhood in Six Parts or Why World Wars Must Repeat”, vandt The Cowell Press Book Prize 2007. Hendes digte, noveller og essays er desuden publiceret i en række amerikanske litterære magasiner og antologier. Senest har hun herhjemme skrevet bogen “Pippi - en queer snegl” om Foucault og Pippi Langstrømpe.

Mathilde har travlt

af Tine Bruun

Den dag, Mathilde elsker mest, er lørdag. Så har alle god tid. Mor og far og Mathilde hygger sig.De går i haven, og om aftenen ser de fjernsyn. Søndag er også god. Så går de i svømmehal, og der ermasser af tid til godnathistorie om aftenen. Men alle de andre dage har de voksne travlt hele tiden.De drøner af sted. De har hele tiden noget, de skal nå. Gad vide, om det er sjovt at have travlt, siden devoksne har så travlt med at have travlt?Mathilde beslutter, at nu vil hun prøve at have travlt.

Mathilde i form

af Tine Bruun

Mathilde er med mor i svømmehallen. De nøgne damer i badet har mange forskellige former, kan hun se. Inde i svømmehallen er der en dame, der er så stor, så Mathilde tror, hun er fuld af luft! Men hun er bare tyk, siger mor og forklarer Mathilde, at damen nok prøver at komme i form. Mathilde har en tyk mave, synes hun selv. Så hun vil også i form! Mathilde pisker af sted i svømmebassinet. Hun løber med far. Laver pilates med mor. Og laver kolbøtter, indtil hun bliver helt rundt på gulvet. Men maven vil ikke gå væk …

Mathilde bliver storesøster

af Tine Bruun

Mathilde skal være storesøster – og endelig kommer lillesøster til verden! Men hun skriger hele tiden, og Mathilde bliver efterhånden godt træt i hovedet. Hun forsøger at lege med lillesøster og giver hende en svingtur, en køretur på varebåndet i supermarkedet og lader hende komme helt tæt på dyrene i Zoologisk Have. Men mor og far synes ikke, at det er gode lege. Lillesøster skaber ikke andet end problemer, tænker Mathilde, så hun må nok hellere bo et andet sted. Men da lillesøster først er væk, bliver der stille. Alt for stille …