Anna og bedstefar på udflugt forside

Anna og bedstefar på udflugt

Anna og bedstefar på udflugt forside
Forfatter:
Originaltitel:
Anna en haar lieve opa
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740620559

Anna skal med sin bedstefar på udflugt. De cykler hen til parken, hvor bedstefar lærer Anna at fløjte ligesom fuglene.

De fodrer ænder, og Anna aer en blød kat. Anna har en rigtig dejlig dag med sin bedstefar, og hun får lov til at gynge vildt højt, og hun balancerer på træstubbe helt uden at falde – og så spiser hun en stor isvaffel!

Alt i alt har Anna en suveræn dag, fordi bedstefar leger med hende og hjælper hende, når hun har brug for en støttende hånd.

Anna og bedstefar på udflugt er skrevet og illustreret af den belgiske børnebogsforfatter Kathleen Amant. Bogens sider er kraftige og spækket med flotte, karismatiske illustrationer i klare farver. Denne herlige billedbog henvender sig til småbørn fra 3 år og opefter.

Turbine har udgivet flere billedbøger for småbørn og deres forældre af Kathleen Amant, som handler om gode såvel som dårlige dage – de rare følelser og de mindre rare følelser, som vi alle skal lære at takle fra barns ben af.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 259,95 39,95 299,90
iMusic 296,00 29,00 325,00
Bogreolen 317,95 29,95 347,90
CDON 330,00 29,00 359,00
Arnold Busck 379,95 19,00 398,95

Af samme forfatter

Du må ikke bide, Anna!

af Kathleen Amant

Anna har mange tænder i munden. Mindst tyve. Hun bruger sine tænder til at tygge med. Og når hun smiler, kan man se dem alle sammen. Men nogle gange bliver Anna vred, Så vil hendes tænder bide. I lillebror Bertils arm. Men hun må ikke bide andre børn ... En genkendelig historie om at blive vred og om at lære at udtrykke sine følelser på en god måde. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver. Bogen er trykt på tykt papir, så den kan holde til at blive bladret i af små læsere. I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad, Anna og far og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn på to år og op.

Anna og sommeren

af Kathleen Amant

Det er sommer. Solen skinner, og det er dejligt varmt udenfor. Anna har sandaler på, og hun leger i græsset. Græsstråene kilder hendes tæer. Anna elsker sommer. Hun leger i sandkassen med Bertil. Og sammen plasker de i badebassinet. Og mor har lavet en sjov overraskelse til dem ... En sød og munter historie om en varm sommerdag. For børn fra 30 måneder og op med fokus på barnets omverden.

Du må ikke slå, Anna!

af Kathleen Amant

Anna har to hænder. To hænder og ti fingre.Med sine hænder kan Anna vinke, spise og køre på cykel. Og af og til hjælper hun mor med at rydde op.Men nogle gange bliver Anna vred. Så vil hendes hænder slå. Eller hive Villads i håret.Det gør ondt! Man må ikke slå, Anna ...

Anna har lus

af Kathleen Amant

Det klør i Annas hår. Hun kradser og kradser. Men jo mere hun kradser, jo mere klør det. Anna har lus. Lus er nogle meget små dyr, der bor i håret, forklarer mor. Man kan næsten ikke se dem. Mor putter balsam i Annas hår og bruger en speciel lusekam til at rede det med. Nu er alle lusene væk, og Annas hår klør ikke mere!

Anna og vinteren

af Kathleen Amant

Nu er det vinter! Træerne er nøgne. Jorden er frossen, og fuglene har svært ved at finde mad. Anna tager hue, halstørklæde og sin varme jakke på og går udenfor. Sammen med far lægger hun fuglefrø på foderbrættet. Pludselig ser Anna et hvidt fnug på sin vinterjakke. Hov, hvad er det? En sød varm bog om en kold vinterdag i den populære serie om pigen Anna. FOr børn på 30 måneder og op.

Anna får et kæledyr

af Kathleen Amant

Anna vil have sit eget kæledyr. Et lille dyr, hun kan lege med og passe helt selv. Med der findes så mange søde dyr! Anna ved slet ikke, hvad hun skal vælge. En kat eller hund? En fugl eller en kanin? Eller en fisk, måske? Hvilket kæledyr vælger Anna? En sød historie om at få sit første kæledyr. Bogen er en del af den populære serie om pigen Anna for børn på 30 måneder og op.

Anna er syg

af Kathleen Amant

Anna har det ikke så godt. Hun har ondt i sit hoved og i sin mave. Og hendes pande er helt varm. Hun har også små, røde pletter på maven og armene. Anna har fået skoldkopper! Derfor tager mor hende med til lægen. Han undersøger hende og fortæller hende, at hun snart bliver rask igen. Men hun skal hvile sig, og mor skal smøre hende med salve. Da de kommer hjem fra lægen, har Anna det lidt bedre. Hun leger med Kanin, og pludselig er Kanin også syg … Anna er syg er en sød historie i den populære Anna-serie. Den handler om at være syg og tage til lægen. Anna-bøgerne passer rigtig godt til småbørn på 24 måneder og op. De har fokus på barnets omverden.

Anna kommer op at skændes

af Kathleen Amant

Anna og hendes lillebror Bertil leger sammen. For det meste er de gode venner. Men lige pludselig kan de blive sure på hinanden. Nu er de kommet op at skændes om Annas dukke. Bertil vil ikke give slip på dukken, og Anna bliver så vred, at hun sparker til Bertil. Så begynder Bertil at græde. Og det gør Anna også. Heldigvis kommer mor. Kan hun mon hjælpe dem til at blive gode venner igen? TURBINE forlaget har udgivet flere bøger om Anna. De er skrevet og illustreret af Kathleen Amant og tager udgangspunkt i situationer fra børnenes hverdag. De små børn kan genkende sig selv i historierne og hjælper dem til at forstå deres omverden. Bogen er velegnet for børn på 30 måneder og op.

Hold op med at skrige, Anna

af Kathleen Amant

Mor og Anna skal ud at handle. Anna vil ikke side i den store indkøbsvogn, så hun græder og skriger, for hun vil selv skubbe en af de små vogne. Hun putter selv varer i kurven, men da de hverken skal have toiletpapir eller småkager med hjem i dag, bliver Anna rigtig vred … Anna vil gerne det hele selv, og hun vil gerne bestemme, hvad hun skal. Anna lærer, hvordan hun skal bede om noget. Hold op med at skrige, Anna er skrevet og illustreret af den belgiske børnebogsforfatter Kathleen Amant. Illustrationerne er karismatiske og naive i stærke farver. En genkendelig historie i Anna-serien om at takle mindre børns vrede og fortvivlelsesanfald. For småbørn på 32 måneder og op med fokus på barnets følelser.

Anna overnatter hos bedstemor

af Kathleen Amant

Anna pakker sin egen taske, hun skal nemlig besøge sin bedstemor – og overnatte der! Annas bedstemor spørger, om de ikke skal bage småkager, og det synes Anna, er en rigtig god ide. Anna og bedstemor samarbejder godt i køkkenet: De ælter dej, ruller dejen ud med en kagerulle og udstikker fine, hjerteformede småkager. Anna og bedstemor hygger sig helt vildt meget hele dagen, og da småkagerne er færdige, har bedstemor en overraskelse til Anna ... Anna overnatter hos bedstemor er en hjertevarm billedbog til småbørn fra 3 år og opefter. Bogen er skrevet og illustreret af den belgiske børnebogsforfatter Kathleen Amant. Bogens sider er kraftige og spækket med flotte, karismatiske illustrationer i klare farver. Turbine har udgivet flere billedbøger for småbørn og deres forældre af Kathleen Amant, som handler om gode såvel som dårlige dage – de rare følelser og de mindre rare følelser, som vi alle skal lære at takle fra barns ben af.

Anna besøger plejehjemmet

af Kathleen Amant

Anna skal besøge sin oldefar på plejehjemmet. Her møder hun nogle af de andre gamle mennesker og nogle af de folk, der arbejder der. Anna laver gymnastik med oldefar og spiser is sammen med ham i cafeteriet. Det er hyggeligt at være på besøg hos oldefar! Anna besøger plejehjemmet er en lærerig bog om, hvordan det er at besøge et plejehjem. Bogen fortæller lidt om, hvad børnene kan forvente på et plejehjem og sammen med gamle mennesker. De farverige illustrationer lægger op til samtale om plejehjemmet, og historien kan nemt sammenlignes med barnets egen hverdag. For småbørn på 30 måneder og op med fokus på barnets omverden.

Milan og suttetræet

af Kathleen Amant

Milan og suttetræet er en billedbog, der handler om drengen Milan, der gerne vil være en stor dreng nu. Han har derfor ikke længere brug for sin sut, men hvor skal man dog gøre af den? Det bedste ville jo være, hvis en anden fik glæde af den, så Milan prøver på alle mulige måder at give sutten væk. Til sidst får mor dog en god idé: Suttetræet! Bogen tager udgangspunkt i hverdagen, og mange kan nok nikke genkendende til, at deres børn bliver for store til at bruge sut, men stadig ikke rigtig vil af med den. Bogen lægger op til samtale og lægger vægt på, hvor flot det er, at barnet siger farvel til sin sut på en god måde. Fra småbørn på 30 måneder og op.

Anna i børnehaven - God påske!

af Kathleen Amant

Velkommen i Annas børnehave!I denne serie følger vi Anna og alle hendes venner i børnehaven, mens de opdager nye ting og har det sjovt sammen. Det er snart påske, og Kirsten tager børnehavebørnene med hen i parken. De skal nemlig på påskeskattejagt og finde alle de flotte æg, der ligger gemt der. "I må lægge tre æg i jeres kurv," siger Kirsten. "Men spis dem ikke endnu!" De fine æg er lavet af chokolade, og Anna og Ella er meget sultne ... En sød og genkendelig historie om livet i børnehaven. For børn fra 3 år og op.

Anna leger udenfor

af Kathleen Amant

Anna elsker at lege udenfor. Oppe i træhuset, i sandkassen og på trampolinen. Hun leger med vennerne eller cykler en tur med lillebror Bertil. Andre gange hjælper Anna far og mor i haven, eller plasker rundt i badebassinet. Der er så mange sjove ting at lave udenfor.  På alle siderne kan man finde Annas blå krammekanin, katten, musen, de to badeænder, Bertils røde bil og edderkoppen. Men man skal kigge godt efter. En farverig kigge-finde-bog om at lege udenfor. Til nysgerrige børn på 2,5 år og op.

Anna i trafikken

af Kathleen Amant

Anna i trafikken

Anna børster tænder

af Kathleen Amant

Gør tandbørstningen til en hyggestund    Anna skal snart i seng. Men først skal tænderne være rene. Mens Anna børster, synger mor tandbørste-sangen ...    Anna børster tænder er en glad og informativ bog om tandhygiejne til børn fra 2 år og op. Bogen er oversat og bearbejdet i samarbejde med overtandlæge Poul Folke Christensen og udgivet i samarbejde med Tandlægernes Nye Landsforening.    Bagerst i bogen kan forældre få gode råd til, hvordan man holder de smås tænder sunde og rene, hvordan man kan gøre tandbørstningen til en hyggestund, og hvad man kan gøre, hvis ens barn ikke vil have børstet tænderne i en periode.    Historien om Anna er ledsaget af tydelige og farvestrålende tegninger, og den er trykt på tykt papir, så den kan holde til at blive bladret i af små læsere.  

Anna ved havet

af Kathleen Amant

I dag skal Anna til stranden med sin bedstemor og bedstefar. Der er så mange spændende ting, man kan lave på stranden. Her kan hun bage sandkager, bade, samle muslingeskaller og fange krabber. En dag ved stranden går hurtigt ... og man bliver nemt træt!   En sød fortælling om en begivenhedsrig dag ved havet fyldt med flotte, farvemættede illustrationer. Trykt på stærke papsider, der kan holde til lidt af hvert.    Serien om Anna er skrevet af Kathleen Amant og udgives på dansk ved Turbine forlaget. De øvrige bøger i serien kan også findes på forlagets hjemmeside. Kathleen Amant er desuden kendt for sin serie om Heksen Mimi, som også udgives på Turbine forlaget.

Tittebøh! - er du stadig vågen?

af Kathleen Amant

Hvem gemmer sig under tæppet? Det er en kanin. Ssh, Kanin sover allerede. Drøm sødt, Kanin! Der gemmer sig flere dyr under tæpperne. De fleste sover allerede. Men der er en, der ikke sover ... Vær med til at gætte, hvem der gemmer sig bag flapperne. Du får lidt hjælp - der er noget, der titter frem bag tæppet. Kan du gætte, hvem det er. 

Heksen Mimi savner sin ven

af Kathleen Amant

Heksen Mimi er vred på katten Bobo. Han opfører sig ikke ordentligt, så hun jager ham ud af huset. Pludselig banker det på døren, og udenfor står en lille gris. »Jeg tror, jeg flytter ind her. Hvad skal vi have til aftensmad?« Grisen fylder hele Mimis hus, men hun tør ikke sige til ham, at han skal gå. Mimi kommer helt til at savne Bobo ...   En sød historie, der handler om, hvor svært det kan være at sige fra over for dem, der er større og stærkere end en selv.   Serien om heksen Mimi er illustreret af Kathleen Amant, der i særdeleshed er kendt for sin billedbogsserie om pigen Anna, der også udkommer ved Turbine forlaget. Kathleen Amants illustrationer er kendetegnet ved deres naive streg og klare farver, der gør motiverne letforståelige for barnet.   Billedbogsserien om heksen Mimi er trykt i et robust format med solide sider, der kan klare lidt af hvert. Bogen og dens sider kan tørres af med en klud, og kan derved klare mange ivrige børnehænder igen og igen. Serien henvender sig til børn fra 32 måneder og op og arbejder med barnets sproglige udvikling. 

Anna har fødselsdag

af Kathleen Amant

Anna har fødselsdag Det er en ganske særlig dag i dag. Det er nemlig Annas fødselsdag. Hun skal have kage med i børnehaven, hvor alle børnene fejrer hende. Anna får både gaver og skal puste lysene ud på kagen. Det er dejligt at have fødselsdag. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der også har lavet de øvrige bøger i Anna-serien. Hendes illustrationer er kendetegnet ved den naive streg og de klare farver, der gør motiverne letforståelige for barnet. Bøgerne i Anna-serien er trykt i et slidstærkt format, der kan tørres af, og bøgernes sider er tykke og kan tåle adskillige børnehænder, der ivrigt bladrer bøgerne igennem igen og igen. Anna-bøgerne henvender sig til børn fra 32 måneder og op. 

Anna elsker frugt

af Kathleen Amant

Anna elsker frugt Anna elsker frugt. Nu skal hun på markedet sammen med mor for at købe frugt. De skal nemlig lave en lækker smoothie, når de kommer hjem. Der er mange forskellige slags frugt i frugtboden. Æbler, pærer, appelsiner, kiwi, bananer ...  Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der også har lavet de øvrige bøger i Anna-serien. Hendes illustrationer er kendetegnet ved den naive streg og de klare farver, der gør motiverne letforståelige for barnet. Bøgerne i Anna-serien er trykt i et slidstærkt format, der kan tørres af, og bøgernes sider er tykke og kan tåle adskillige børnehænder, der ivrigt bladrer bøgerne igennem igen og igen. Anna-bøgerne henvender sig til børn fra 32 måneder og op. 

Heksen Mimi Tryller alle i søvn

af Kathleen Amant

Heksen Mimi tryller alle i søvn I dag er det Mimis første dag i trylleskolen. Mimi starter i 1. klasse sammen med en hel masse andre små hekse. Deres lærer, frøken Hekselia, deler små tryllestave ud. Mimi vælger en pink tryllestav. Nu skal de lære deres første trylleformular. »Hokuspokus kobbertråd, silkeorm og gummibåd. Limbo-lambo-borge, du skal alle sove.« Og nu kan Mimi bruge rigtig magi ...  En sød og magisk historie, om den lille heks Mimi. Serien om Mimi er illustreret af Kathleen Amant, der i særdeleshed er kendt for sin billedbogsserie om pigen Anna, der også udkommer ved Turbine Forlaget. Kathleen Amants illustrationer er kendetegnet ved deres naive streg og klare farver, der gør motiverne letforståelige for barnet. Billedbogsserien om heksen Mimi er trykt i et robust format med solide sider, der kan klare lidt af hvert. Bogen og dens sider kan tørres af med en klud og kan derved klare mange ivrige børnehænder igen og igen. Serien henvender sig til børn fra 32 måneder.

Julemandens lille hjælper

af Kathleen Amant

Julemandens lille hjælper Anders har et stort ønske. Han vil gerne være julemand, når han bliver stor. Derfor rejser han hele vejen op til julemanden for at hjælpe ham i den travle tid. Og det sætter julemanden pris på! Anders vil hjælpe julemanden med at pakke gaverne ind. Så kan julemanden hvile sig lidt imens. Men legetøjet ser så spændende ud, at Anders først lige må lege lidt med det. Rulleskøjter, bolde og bamser ... og kælken! Bliver julemanden og Anders mon færdige til tiden? En ting er sikker: Det er meget sjovere at arbejde hårdt, når man er to om det! En hyggelig lille fortælling om julemandens hårde arbejde af den belgiske forfatter og illustrator, Kathleen Amant.

Anna og lillebror

af Kathleen Amant

 I dag har mor travlt. Så er det godt, at Anna kan hjælpe til. Anna er Bertils søde storesøster. Og Anna er god til at passe på Bertil, når mor har travlt. Anna hjælper Bertil med at tage tøjet af, hun leger med ham og bygger et tårn til ham. En sød og hyggelig bog om at passe på sine søskende og hjælpe til, når man selv er blevet den store. Bogen er skrevet og fortalt af belgiske Kathleen Amant og dermed nyeste bog i den populære serie om Anna. Anna og lillebror er produceret i slidstærkt materiale, der tåler mange gennemlæsninger. En bog for alle søskende for småbørn på omkring 24 måneder og op.

Min lille ordbog

af Kathleen Amant

Den belgiske illustrator Kathleen Amant, der efterhånden er kendt herhjemme for sine appetitlige børnebøger, står bag denne søde og lærerige ordbog med billeder af ting og sager fra børns nære verden. Bogene er delt op i emner, fx bondegården eller fest, og de små vil elske at sætte fingeren på de enkle tegninger, som de kan kende fra deres hverdag. Bogen er således rigtig god til ordtræning, men kan også bruges til en samtale om fødselsdag, en tur i zoo eller en tur til stranden.

Hvad spiser du i dag?

af Kathleen Amant

Sigurd, hvad spiser du i dag?
Spaghetti. Mmm ... lækkert! Bag flapperne i denne bog gemmer der sig en masse lækker mad. Noa spiser æble og banan, Ella får kylling og kartofler, Laura spiser tomatsuppe, og Jonas får et stykke kage. Det er nemlig hans fødsesdag! Bogen er tegnet af Kathleen Amant, der står bag serien om pigen Anna. De enkle og farvemættede tegninger gør det nemt for små læsere at afkode indholdet, og de solide flapper kan tåle at blive vendt igen og igen.

Anna i køkkenhaven

af Kathleen Amant

Ny bog i serien om pigen Anna: Anna i køkkenhaven Anna har sine gummistøvler på. Sammen med far skal hun lave sin egen køkkenhave. I bogen følger vi med, når Anna og far gør jorden klar og fjerner ukrudt, og når de sår frøene og husker at vande godt bagefter. 
Og så skal de bare vente. Anna pynter sin lille køkkenhave med små flag og et lille hegn. Hver dag går hun ud og vander de små planter, så de kan vokse sig større og større. Og endelig er Annas grøntsager store nok. Anna er meget spændt. Forsigtigt trækker hun en gulerod op ad jorden. Hvor er den flot! Og den smager dejligt. De grøntsager, man selv dyrker, smager altid bedst, synes Anna. En flot og informativ børnebog i den kendte ´Anna-serie´ om at dyrke og spise sine egne grøntsager.

Anna går til ridning

af Kathleen Amant

Anna går til ridning Hovedpersonen fra Kathleen Amants populære bøger om Anna har fået endnu en serie. I Bøgerne om store Anna møder vi en ældre udgave af Anna. Hun har fået sig nogle spændende hobbyer, og i denne første bog med store Anna, følger vi med hende til ridning. Juhu, i dag skal jeg ud at ride igen! Anna glæder sig rigtig meget. Hun har allerede sine ridestøvler og sine ridebukser på, og mor bærer hendes hjelm. I dag skal Anna ride på Bella. Bella er Annas yndlingspony på rideskolen. Men før Anna kan ride på Bella, skal ponyen strigles, så pelsen bliver helt ren og blank. Anna hjælper også med at lægge sadlen på, og endelig er Anna og Bella klar til at ride en tur på ridebanen. De små ponyer skridter fint rundt efter hinanden. Anna prøver også at trave - det er sjovt, men også lidt hårdt. Pludselig løber der en fræk kat ind foran Bella, og ponyen bliver forskrækket og laver et lille hop. Av! Anna falder af. Heldigvis slår hun sig ikke så meget. Anna beslutter sig til at prøve igen. Hun rider to runder mere på Bella - det går godt! Da timen er slut hjælper Anna med at trække Bella tilbage i stalden, så hun kan få sadel og hovedtøj af. Annas favoritpony får et stort knus ... og en gulerod! En flot og informativ bog om at gå til ridning for alle hestepiger. Bogen er tegnet og skrevet af Kathleen Amant, der også står bag de klassiske Anna-bøger til de mindste, som hun bliver ved med at tegne.

Anna og den lille baby

af Kathleen Amant

Anna og den lille baby I dag er Anna på besøg hos moster Mette. Moster Mette har lige fået en baby. Babyen hedder Elias og er Annas fætter. Anna skal hjælpe med at passe Elias. Sammen med moster Mette giver hun ham et bad, skifter hans ble, giver ham babytøj på og ser på, mens moster Mette ammer ham med dejlig mælk fra sine bryster. Endnu en lille historie i Anna-serien, hvor Anna denne gang er babysitter. Med masser af farverige billeder giver Kathleen Amant os en fin og letforståelig fortælling om hverdagen med en baby. Bogens tykke sider gør den velegnet til højtlæsning for de mindste.

Nadim på potten

af Kathleen Amant

Nadim på potten Nadim og mor er ude for at købe nye underbukser til far. Mor vælger et par blå boksershorts. »Tror du, far vil kunne lide dem her?« spørger hun. Men Nadim er væk. Han står henne ved de små underbukser til børn. Der er lilla underbukser, og stribede underbukser og grønne underbukser med prikker. Mor køber et par flotte boksershorts til Nadim. Bleen bliver taget af, og underbukserne kommer på. Mor smiler. »Sikke et par flotte boksershorts, Nadim! Skal vi så også prøve potten?» Nadim sætter sig på potten og venter, men der sker ikke noget. »Det er helt i orden,« siger mor. »Vi prøver bare igen senere.« Kathleen Amant har skrevet denne søde bog om pottetræning, der egner sig til børn fra 30 måneder og op.

Anna på bondegården

af Kathleen Amant

Ny bog i Anna-serien Anna og hendes ven Villads skal besøge bondegården, så de har taget gummistøvler på. Anna og Villads får øje på en traktor. VROOOM! Traktoren kommer nærmere – sikke den larmer! Det er bondemanden Kasper, der kommer kørende. Anna og Villads kommer op at sidde i traktoren. ´Så kører vi!´ Kasper har en masse dyr på gården. Han har en hund, to katte, små kaniner og så er der høns over alt. Kasper viser Villads og Anna, hvordan man malker en ko. De får endda lov til at ride på en hest! Sådan en dag på bondegården flyver af sted … Endnu en sød fortælling i Anna-serien om bondegården og de dyr, der bor der. For småbørn på 32 måneder og op. I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin.

Anna går i seng

af Kathleen Amant

Anna går i seng Anna gaber. Nøj, hvor er hun træt. Det er sengetid og mørket er ved at falde på udenfor. Karl Kanin er også træt. Men før Anna og Karl Kanin kan komme i seng, skal Anna ordne en masse ting. Hun skal tage pyjamas på, børste tænder og tisse på det store toilet. Mor kommer ind på Annas værelse, for at kysse hende godnat. Men hov? Hvor blev Anna af?  Hun ligger ikke i sin seng … En sød og genkendelig historie i Anna-serien om selv at gøre sig klar før sengetid og om at sove i sin egen seng. I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til børn fra 32 måneder og op.

Anna på hospitalet

af Kathleen Amant

Anna på hospitalet - Anna skal på hospitalet. Lægen skal operere hendes små ører: Anna må hverken spise eller drikke noget hele dagen.  På hospitalet er der en sød sygeplejerske. Hun kører Anna hen til operationsstuen. Heldigvis har Anna mor og Karl Kanin med sig hele tiden. En ny fin billedbog i Anna-serien, der viser, hvordan det er at faste, blive bedøvet og opereret – og blive rask igen. Bogen egner sig til børn fra 32 måneder og op, og den viser alle trin lige op til og efter en operation. Den besvarer de spørgsmål og bekymringer et barn kan have om sygehuse og læger, og den skaber dermed en tryghed for barnet, der fremover vil kunne genkende lignende situationer. Den belgiske børnebogsforfatter Kathleen Amant har skrevet og illustreret endnu en sød historie om pigen Anna i en dagligdag, der er let genkendelig for et barn. Kathleen Amant står bag en lang række af børnebøger. I samme serie findes også bøgerne Op på potten, Kanin!, Anna går i seng, Anna skal i bad og mange, mange flere bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin.

Heksen Mimi på klassetur

af Kathleen Amant

I dag skal heksen Mimi på klassetur til et legeland. Mimi er meget spændt, og hun tager sine nye, røde sko på. Hele dagen leger Mimi sammen med sine venner, men da hun skal hjem, kan hun ikke finde sine sko. Er der mon nogen, der har tryllet dem væk?    Heksen Mimi på klassetur er en morsom og genkendelig historie om at tage på udflugt.  For børn fra 3 år og op. 

Heksen Mimi holder halloween

af Kathleen Amant

Den lille heks Mimi vil holde en stor fest for alle sine heksevenner. Det er nemlig halloween. Sammen med Rosa sender hun invitationer ud, bager heksekager, laver trylledrik og pynter haven med græskarmænd – det bliver en skræmmende god fest!    De små hekse spiser kager, fortæller gyserhistorier og tryller. Og så får Mimi en ide: De skal alle sammen holde sig vågne hele natten …    Heksen Mimi holder halloween er en munter fortælling om at holde fest for sine venner. For børn fra 3 år og op. 

Anna og mor

af Kathleen Amant

Anna har verdens sødeste mor. Når mor og Anna er alene hjemme, laver de mange sjove ting sammen. De cykler hen og køber ind, bager kage og vasker tøj. Men hov! Karl Kanin er havnet i vaskemaskinen! Anna er trist, for nu er Karl Kanin ikke blå længere … Heldigvis ved mor lige, Hvordan hun skal gøre Anna glad igen!      En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en hyggelig dag sammen med mor. I samme serie er udkommet: Anna og far, Anna går i seng, Kanin er snavset, Anna skal i bad og mange andre søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin.  Til småbørn fra 30 måneder og op.

Anna og far

af Kathleen Amant

I dag er Anna og far alene hjemme. Det bliver en sjov dag med far. Anna og far skal spille vendespil i stuen og fodbold i haven. Men de skal også nå at stryge, købe ind og lave mad før mor kommer hjem … Anna og far har travlt! Da de har lavet aftensmad og dækket bord, vil de lige hvile sig lidt. De er så trætte …    En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en dejlig dag sammen med far. I samme serie er udkommet: Anna og mor, Anna går i seng, Kanin er snavset, Anna skal i bad og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin.  Til småbørn fra 30 måneder og op.

Sengetid

af Kathleen Amant

Kan du se mig? Jeg er lidt træt.  Før jeg går i seng, skal jeg ordne en masse ting. Tage et bad, børste tænder, gå på potten …  Løft selv flapperne og se!    En morsom, lille bog med flapper om ritualer før sengetid. Til småbørn fra 12 måneder og op.

Sjov med vand

af Kathleen Amant

Plask! Man kan lave en masse sjove ting med vand. Soppe, lege, svømme, sejle …  Løft selv flapperne og se!     En morsom, lille bog med flapper om at lege med vand. Til småbørn fra 12 måneder og op. 

Anna i cirkus

af Kathleen Amant

Cirkus er kommet til byen! Sammen med mor går Anna ned og kigger på det. Cirkusdirektøren byder dem velkommen, og forestillingen kan begynde. Anna og mor ser en sjov klovn, to dygtige jonglører, en linedanser og en pige, der laver tricks på en hest … Anna ser på med store øjne. Det er sjovt at være i cirkus.    En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en oplevelsesrig dag i cirkus. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver. I samme serie er udkommet: Anna og mor, Anna går i seng, Kanin er snavset, Anna skal i bad og mange, mange andre søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn fra 30 måneder og op.  

Heksen Mimi tager på ferie

af Kathleen amant

Heksen Mimi og hendes heksevenner tager på ferie sammen. De skal ud til kysten. Det er en lang køretur, men de små hekse synger og griner hele vejen. Ude ved kysten skinner solen. De slår deres telte op og går ned på stranden for at lege. De bygger sandslotte, sejler, fanger krabber og surfer på bølgerne … Om aftenen sidder de rundt om bålet og synger sange og fortæller historier. Det er skønt at være på ferie!    En sød og magisk historie, om den lille heks Mimi, der tager på ferie med sine venner. Serien om Mimi er illustreret af Kathleen Amant, der i særdeleshed er kendt for sin billedbogsserie om pigen Anna, der også udkommer ved Turbine Forlaget.  Kathleen Amants illustrationer er kendetegnet ved deres naive streg og klare farver, der gør motiverne letforståelige for barnet. Billedbogsserien om heksen Mimi er trykt i et robust format med solide sider, der kan klare lidt af hvert. Bogen og dens sider kan tørres af med en klud og kan derved klare mange ivrige børnehænder igen og igen.      Til små hekse fra 3 år og op.

Anna i zoologisk have

af Kathleen Amant

Ny bog i Anna-serien   I dag skal Anna og far i zoologisk have. Far køber to billetter ved indgangen. Anna kan næsten ikke vente. Hun glæder sig til at se alle dyrene! Girafferne med de lange halse, de skøre aber, elefanterne og deres kæmpestore fødder og de farlige løver … Anna og far spiser også en lækker sandwich og en is. Det er så sjovt at være i zoologisk have!    En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en hyggelig dag i zoologisk have sammen med far. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver.    I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad, Anna og far og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn fra 30 måneder og op.  

Anna rydder op

af Kathleen Amant

Ny bog i Anna-serien   Anna kan ikke finde sit krammedyr. Kanin er blevet væk! Han er ikke mellem klodserne eller i legetøjskøkkenet. Sikke et rod! Hvor er Kanin blevet af? ”Måske skulle du rydde op på dit værelse?” siger far. ”Så finder du sikkert Kanin.” Anna har ikke lyst til at rydde op! Men måske har far ret?   En sød og genkendelig historie i Anna-serien om at rode og rydde op igen. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver. Bogen er trykt på tykt papir, så den kan holde til at blive bladret i af små læsere.   I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad, Anna og far, Anna og foråret og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn fra 30 måneder og op.

Anna og foråret

af Kathleen Amant

Solen skinner dejligt i dag. Det er forår! Anna tager sine støvler på og går ud i haven. Hun kan se blomster på træerne, små fugle og et nyfødt lam. Henne ved hønsehuset finder Anna og hendes ven Villads et chokoladeæg. Hvor sjovt! Kan Annas høns lægge æg af chokolade?   En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en hyggelig dag i zoologisk have sammen med far. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver. Bogen er trykt på tykt papir, så den kan holde til at blive bladret i af små læsere.   I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad, Anna og far og mange, mange flere søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn fra 30 måneder og op.  

Anna og efteråret

af Kathleen Amant

Ny bog i Anna-serien     Bladene falder af træerne. Efteråret er kommet. Anna og far går en tur i skoven. De ser biller, egern og svampe. Og Anna hopper i vandpytterne. Men så begynder det at blæse. Det er en rigtig efterårsdag.    En sød og genkendelig historie i Anna-serien om en hyggelig dag i efterårsskoven sammen med far. Bogen er skrevet og illustreret af Kathleen Amant, der står bag et hav af søde børnebøger med karakteristiske, naive illustrationer i stærke farver. Bogen er trykt på tykt papir, så den kan holde til at blive bladret igennem af små, ivrige læsere.    I samme serie er udkommet: Op på potten, Kanin!, Kanin er snavset, Anna skal i bad, Anna og far, Anna og foråret og mange andre søde bøger om Anna og hendes krammedyr Karl Kanin. Til småbørn fra 30 måneder og op.

Kys og kram

af Kathleen Amant

Billedbog. Anna elsker sit tøjdyr, den lille blå kanin. Tøjdyret har været væk, men er nu fundet. Den blå kanin er med i alt, som Anna laver

Anna skal i bad

af Kathleen Amant

Anna skal i bad. Mor fylder badekaret. Et for et kommer klæderne af, og så er Anna klar til at bade sammen med sine små badeænder. En glad badebog for børn fra alderen 24-30 måneder.

Anna siger farvel til sin sut

af Kathleen Amant

I dag er Anna hos tandlægen. Tandlægen kigger ind i hendes mund og siger, at hun har flotte tænder. Med det er bedst, at hun sover uden sut, da sutten kan ødelægge hendes tænder. Anna ved ikke, om hun kan falde i søvn uden sut. Men hu prøver i hvert fald. En efter en forsvinder sutterne i skraldespanden. Og så skal Anna i seng. En sød fortælling med flotte, farvemættede illustrationer. Trykt på stærke papsider, der kan holde til lidt af hvert. Serien om Anna er skrevet af Kathleen Amant og udgives på dansk ved TURBINE forlaget. De øvrige bøger i serien kan også findes på forlagets hjemmeside.