Sørøverne på sommerferie forside

Sørøverne på sommerferie

Sørøverne på sommerferie forside
Forfatter:
Originaltitel:
The pirates of Scurvy Sands
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
36
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740620498

Familien Søstærk er taget på en velfortjent sommerferie. Selv pirater har jo brug for at puste ud mellem togterne. Jonny Duddle står bag endnu en billedbog fuld af frygtindgydende – og søde – pirater.

Jim har fået lov til at invitere Matilde med på sommerferie til Skummelø. Skummelø er piraternes ferieparadis. Men det er ikke alle, der er glade for at se en rigtig landkrabbe på øen. Matilde er alt for ren. Selv hendes tænder er vide. Hun har heller ingen lus. Føj da! Stemningen er dårlig, så Matilde bliver nødt til at vise sit værd. Hun må vise, at hun kan bestå pirattesten!

På Skummelø har Tossede Tom begravet en skat for længe siden. Nu er den forsvundet og skattekortet har endnu ikke hjulpet sørøverne til at finde skatten. Er det mon et mysterium, som kræver en landkrabbes hjælp?

Jonny Duddle har skrevet flere billedbøger og børneromaner om Familien Søstærk. Han er kendt for sine fantastiske illustrationer, der kan få både store og små til at klukke af grin.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 77,00 29,00 106,00
CDON 88,00 29,00 117,00
Bogreolen 87,95 29,95 117,90
Arnold Busck 99,95 19,00 118,95
Plusbog 269,95 39,95 309,90

Af samme forfatter

Gigantosaurus

af Jonny Duddle

Gigantosaurus

King of Space Activity Book

af Jonny Duddle

King of Space Activity Book

The Pirate-Cruncher

af Jonny Duddle

Captain Purplebeard and his crew of cut-throat pirates are off to find an island packed with treasure! But could their greed be leading them into some monstrously big trouble?

Jonny Duddle Pirate Treasure Chest

af Jonny Duddle

Ahoy there, all briny rogues who love puzzles and games!

Gigantosaurus

af Jonny Duddle

His feet go STOMP! His jaws go CRUNCH! In the blink of an eye you'll be his LUNCH!

The Jolley-Rogers and the Monster's Gold

af Jonny Duddle

Ahoy there shipmates! Join Jim Lad and Matilda as they sail the seven seas (and the coast of Dull-on-Sea) in search of adventure and treasure. The latest book in Jonny Duddle's younger fiction series

Gigantosaurus Book and Plush

af Jonny Duddle

His feet go STOMP! His jaws go CRUNCH! In the blink of an eye you'll be his LUNCH!

The Pirates Next Door

af Jonny Duddle

The Pirates Next Door

The Pirate Cruncher

af Jonny Duddle

The Pirate Cruncher

Gigantosaurus

af Jonny Duddle

All young dinosaurs are warned about the scary Gigantosaurus. So Bonehead volunteers to be the dino-kids lookout. Unfortunately, he is the original boy-dinosaur who cried wolf, or in this case, GIGANTOSAURUS! Finally, Bonehead's friends refuse to believe his warnings and the Gigantosaurus really turns up!

The King of Space

af Jonny Duddle

Soon the WHOLE UNIVERSE will know his name!

The Pirates Next Door Sound Book

af Jonny Duddle

Fire cannons for a lark with the Jolley-Rogers!

The Jolley-Rogers and the Ghostly Galleon

af Jonny Duddle

Every full moon, a mysterious ship is seen off the coast of Dull-on-Sea. Then, the day after, gold and jewellery are missing from the town. Can Matilda and Jim Lad retrieve the stolen booty from the mysterious ship before the moon fades? Or will they end up stuck on board with ghostly pirates until the next full moon?

The Jolley-Rogers and the Cave of Doom

af Jonny Duddle

Ahoy there! Jim Lad and the Pirates Next Door return, in fully illustrated younger fiction stories.

The Pirate Cruncher

af Jonny Duddle

The Pirate Cruncher

The Pirate Cruncher

af Jonny Duddle

This is a pirate tale full of fun with hilarious illustrations by Jonny Duddle, concept artist on Pirates of the Carribbean game. An old pirate tells of an island bursting with hidden treasure. Unfortunately, it is guarded by the terrible Pirate-Cruncher... all is revealed on the last hilarious fold-down spread. Accompanied by an Audio CD.

The Pirates Next Door

af Jonny Duddle

The Jolley-Rogers move to Dull-on-Sea and get tongues wagging!

Jonny Duddle's Pirates Activity Book

af Jonny Duddle

Ahoy there, all briny rogues who love puzzles and games!

Jonny Duddle's Pirates Colouring Book

af Jonny Duddle

Ahoy there, all briny pirate-artists who love to colour and create!

The Pirates Next Door Book & CD

af Jonny Duddle

The Jolley-Rogers move to Dull-on-Sea and get tongues wagging!

Familien Søstærk og spøgelsesskibet

af Jonny Duddle

Sæt sejl med Matilde, Jim og resten af familien Søstærk i denne hæsblæsende fortælling om sørøvernes eventyr. Ved hver fuldmåne sejler et mystisk skib langs Stille Strandbys kyst, og byen bliver plyndret af sørøvere. Kan Mathilde og Jim finde tyvekosterne og overvinde den berygtede Kaptajn Krølskæg, eller bliver de fanget om bord på spøgelsesskibet ... for evigt? Familien Søstærk og spøgelsesskibet er et vaskeægte sørøvereventyr for alle landkrabber. Den er velegnet til både højtlæsning og selvlæsning for børn fra ca. 10 år og op. Der er masser af spændende og sjove illustrationer i bogen, som er med til at give endnu mere liv til den spændende fortælling.  

Familien Søstærk og den forheksede skat

af Jonny Duddle

Glædeligt gensyn med sprudlende sørøverfamilie skrevet og illustreret af den prisvindende forfatter Johnny Duddle.   Matilde, Jim og resten af familien Søstærk er tilbage i endnu et hæsblæsende sørøvereventyr. En magisk skat har forhekset familien Søstærk, og nu er det op til Matilde at redde dem. Men først skal hun narre søheksene. Det kommer til at kræve al hendes snilde, inklusive en bustur til Stille Strandby, en introduktion til det magiske internet og en særlig hund med en lang tunge.   Familien Søstærk og den forheksede skat er et vaskeægte sørøvereventyr for alle landkrabber. Den er velegnet til både højtlæsning og selvlæsning for børn fra ca. 10 år og op. De mange sjove illustrationer giver historien et særligt animeret liv, der næsten får læseoplevelsen til at minde om en tur i biografen.   Om forfatteren Johnny Duddles første titel om familien Søstærk tog læserne med storm og vandt Waterstones Children’s Book Prize i 2012. Familien Søstærk og den forheksede skat er den tredje fortælling om de charmerende sørøvere, som alle er udkommet på dansk. Derudover findes også de fantastiske  billedbøger Gigantosaurus og Kongen af det ydre rum. Johnny Duddle har vundet stor anerkendelse som illustrator og blev blandt andet tildelt den fornemme opgave at illustrere de nye omslag ved relanceringen af alle syv bøger i Harry Potter-serien i efteråret 2015.

Sørøverne flytter ind

af Jonny Duddle

Flot sørøverbog af prisbelønnet forfatter og illustrator :  Sørøverne flytter ind I den lille flække Stille Strandby bor Matilde.  Her sker aldrig noget sjovt, men en dag flytter en ny familie ind. En sørøverfamilie! »Vi er FAMILIEN SØSTÆRK! Og vi kaster anker her. Vi har sejlet på de syv have i den gamle skude der.« Den vilde sørøverfamilie sætter hurtigt gang i byen med deres kæmpe sørøverskib med kanoner, spidse sabler, en romdrikkende bedstefar med kun én hånd og en hund med et træben! Matilde er begejstret, men ikke alle byens borgere er lige tilfredse … Jonny Duddle er forfatteren og illustratoren bag denne farverige billedbog om familien Søstærk, der flytter til en stille by ved havet, hvor de skaber både glæde og bekymring. Bogen er fyldt med sørøverrim og humoristiske illustrationer, som børn og voksne sammen kan gå på opdagelse i igen og igen. De mange detaljer samt en stor folde-ud-side aktiverer barnet, og gør bogens univers levende. I 2012 modtog Jonny Duddle prisen Waterstone’s Childrens Book Award for bedste nye billedbog, og udnævnes desuden som et stort talent indenfor billedbøger. Jonny Duddle er tidligere udkommet på dansk med Monsterbogen – tips og tricks.

Kongen af det ydre rum

af Jonny Duddle

”Jeg vil lave tusind af mine mægtige moserbotter og erobre hele universet. Plus nogle andre steder, vi ikke har opdaget endnu.” Rex ser muligvis lille ud, men han har store planer om at erobre selv de fjerneste afkroge af det ydre rum! Snart vil hele universet kende hans navn. Jonny Duddle er forfatteren og illustratoren bag denne farverige billedbog om drengen Rex, der har en stor fantasi og mindst lige så store ambitioner. Bogen er fyldt med sjove replikker og humoristiske, 3D-agtige illustrationer, som børn og voksne sammen kan gå på opdagelse i igen og igen. De mange detaljer samt en stor folde-ud-side aktiverer barnet og gør bogens univers levende. I 2012 modtog Jonny Duddle prisen Waterstone’s Children’s Book Award for bedste nye billedbog.Jonny Duddle er også udkommet på dansk med Monsterbogen - tips og tricks, Sørøverne flytter ind og senest Gigantosaurus. Fra lektørudtalelsen:  ”En meget fin billedbog i tegneserieagtig stil for de 5-9-årige drenge især, om drengen Rex, der vil herske over hele universet. Billedbogen vil kunne bidrage med noget nyt til målgruppen”.

Gigantosaurus

af Jonny Duddle

Smuk billedbog fra prisbelønnede Jonny Duddle med imponerende flotte illustrationer og sjove rim      Fire små dinosaurvenner leger sammen på planteædernes eng i udkanten af junglen. Men deres dinosaurmødre er bekymrede:   ”Vær nu forsigtig …   GIGANTOSAURUS er både STOR og MÆGTIG.   Han har DUNDRENDE fodtrin   og KNASENDE tænder.   Og hans livret er små dinosaurvenner.”  Da de fire venner begiver sig ud for at lege, foreslår Kalle, at han kan være vagtpost. Så kan han sige til, hvis GIGANTOSAURUS kommer for at æde dem. Men Kalle er desværre en værre drillepind …    En sjov og flot billedbog om den kloge, der narrer de mindre kloge. GIGANTOSAURUS er en overraskende ulven-kommer-fortælling, hvis sjove figurer og gentagelser vil more børnene. Amerikanske Jonny Duddle er forfatteren og illustratoren bag denne farverige billedbog med enestående illustrationer fulde af humor og personlighed. De mange detaljer samt en stor folde-ud-side aktiverer barnet og gør bogens univers levende. Bagerst i bogen er der desuden en lille oversigt over de dinosaurer, der optræder i bogen.    I 2012 modtog Jonny Duddle prisen Waterstone’s Childrens Book Award for bedste nye billedbog, og udnævnes desuden som et af de helt store talenter indenfor billedbøger. I Danmark er Jonny Duddle desuden udkommet med Monsterbogen – tips og tricks, Kongen af det ydre rum og Sørøverne flytter ind, der alle har modtaget flotte lektørudtalelser og gode anmeldelser.