Bæst - den lede drage forside

Bæst - den lede drage

Bæst - den lede drage forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
37
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740619607

Milo og Toro vil hjælpe kongen. De skal dræbe den lede drage, Bæst. To drenge mod en farlig drage! Vil det lykkes for Milo og Toro? Lixtal: 6

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 199,95 29,95 229,90
Bogreolen 244,95 0,00 244,95
iMusic 228,00 29,00 257,00
Arnold Busck 249,95 19,00 268,95
Gucca 229,95 39,95 269,90

Af samme forfatter

Seje Selma redder en kat

af Birgit Lund

Bog 1 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma opdager en brand

af Birgit Lund

Forfatter: Birgit LundIllustrator: Keld PetersenLix 3.Lettal 11.Bog 2 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma fanger en tyv

af Birgit Lund

Bog 3 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma ror i kano

af Birgit Lund

Bog 4 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma finder en hund

af Birgit Lund

Bog 5 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma hjælper Emil

af Birgit Lund

Forfatter: Birgit LundIllustrator: Keld PetersenLix 3.Lettal 10.Bog 6 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma står på mål

af Birgit Lund

Bog 7 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma passer på dyrene

af Birgit Lund

Forfatter: Birgit LundIllustrator: Keld PetersenLix 3.Lettal 10.Bog 8 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma hader mobning

af Birgit Lund

Forfatter: Birgit LundIllustrator: Keld PetersenLix 3.Lettal 10.Bog 9 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.

Seje Selma ser en ulykke

af Birgit Lund

Bog 10 i letlæsningsserie af Birgit Lund om Selma, der er en stærk og sej superpige, der altid er parat til at hjælpe alle sine venner.Til den absolutte begynderlæsning.