Plejehjem forside

Plejehjem

Plejehjem forside
Originalsprog:
Dansk
Illustreret af:
Sider:
24
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740618587

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked.

Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer.

De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer.

Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside.

Om forfatteren:

Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen.

Fru Jensen bor på et plejehjem.

Amina er i praktik på det plejehjem.

Fru Jensen kan godt lide Amina.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 148,00 29,00 177,00
Bogreolen 157,95 29,95 187,90
CDON 170,00 29,00 199,00
Gucca 159,95 39,95 199,90

Af samme forfatter

Mekaniker

af Maj-Britt Ajner Christiansen

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked. Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer. De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer. Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Om forfatteren: Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen. Kawa er i praktik hos en mekaniker. Her møder han Ole og Mik. Kawa fortæller dem, at han gerne vil købe en bil.

Supermarked

af Maj-Britt Ajner Christiansen

ARBEJDSPRAKTIK er en serie af letlæste fiktionsbøger til voksen begynderundervisning, særligt velegnede til voksne med dansk som andetsprog, der står overfor den første kontakt med det danske arbejdsmarked. Bøgerne tager udgangspunkt i de mest populære og realistiske praktik- og arbejdssituationer. De kan læses efter den første begynder-undervisning (fra A2) og der er frit tilgængelige opgaver på forlagets hjemmeside. Bagerst i bogen er der korte læs-og-forstå-opgaver. De sværeste ord i bøgerne er produceret som billedgloser. Sidst men ikke mindst er alle bøgerne indtalt af professionelle skuespillere som mp3-filer. Det hele ligger frit tilgængeligt på forlagets hjemmeside. Om forfatteren: Forfatteren Maj-Britt Ajner Christiansen har mange års erfaring med undervisning af voksne med dansk som andetsprog og har udgivet flere bøger til målgruppen. Mona er i praktik i et supermarked. Det er Kim også. Kim vil gerne drikke kaffe med Mona.

I TO

af Maj-Britt Ajner Christiansen

Jeg har fødselsdag.Ida og Sofie vil ikke komme. Kim og Lise vil. Men så kommer Ida. Uden Sofie. Hun har lagkage med. Kim vil skære den. ”Lad være!” råber Ida. Hun er hvid som mel. Lix: 8 Bogen tilhører serien #Ungletlæst.