Bosse på eventyr forside

Bosse på eventyr

Bosse på eventyr forside
Originaltitel:
Ossip en de onverwachte reis
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740617269

Den lille alf Bosse har bagt rosinboller.

Nu venter han både på, at de skal køle ned – og at hans veninde skal dukke op.

Men det er kedeligt at vente, og da Bosse pludselig får øje på en rød snor, der ikke plejer at være der, så kan han ikke styre sin trang til at tage ud på eventyr. Hvor mon snoren fører hen?

Snoren fører Bosse ud på et spændende og lidt farligt eventyr.

Annemarie van Haeringen står bag teksten og illustrationerne i denne smukke billedbog om venskab og eventyr.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 269,95 39,95 309,90
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 327,95 29,95 357,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Snehvide strikker et monster

af Annemarie van Haeringen

 Snehvide er en ged, og hun elsker at strikke uldne sokker til alle, hun kender. Men en dag trænger hun til at prøve noget nyt, og hun går i gang med at strikke en masse små gedekid. Og det går rigtig godt, lige indtil Fru Får kommer på besøg. Hun taler og taler, og Snehvide glemmer at holde øje med sit strikkeri, og pludselig har hun strikket en farlig ulv i stedet for søde, små gedekid. Det er ganske skrækkeligt, for alle ved jo, at ulve elsker at spise får og geder … Så hvad gør Snehvide nu? En skæg og spændende børnebog fuld af overraskelser.

Prinsessen med det lange hår

af Annemarie van Haeringen

I et lille, fattigt kongerige bliver en prinsesse født. Hun har det fineste hår, og kongen vil ikke lade hende klippe det. Så håret bliver bare længere og længere. Når hun skal have vaske hår, så låner de svømmehallen. Ni damer hopper i vandet og vasker håret. Der er rigtig meget sæbe og dermed også svigen i øjnene! Det er slet ikke sjovt for den lille prinsesse. Prinsessen går rundt med sit hår i to store kufferter. De ender med at blive så tunge, at hun ikke selv kan bære dem. Så kongen skaffer en stærk mand fra et cirkus, som kan bære kufferterne for hende. Kongen udtænker en plan for, hvordan det lille, fattige kongerige kan blive rigt via prinsessens kufferter fyldt med hår. Men prinsessen tager sagen i egen hånd sammen med den stærke mand …   Prinsessen med det lange hår er en eventyrlig og overaskende billedbog til børn på 4 år og op. I forfatter og illustrator Annemarie Van Haeringens hjemland Holland har bogen vundet den prestigefyldte pris, ”Den gyldne pensel.”  

Bjørn gør kur til sommerfugl

af Annemarie van Haeringen

Bjørn gør kur til sommerfugl er en prisvindende hollandsk billedbog med den søde historie om bjørnen, der har så svært ved at vise sin kærlighed til sin udkårne, den fine og smukke sommerfugl. En situation som alle drenge og piger, store som små, kan nikke genkendende til. Bjørn synes, hun ligner et lille, flagrende stykke af himlen, og han gør iflere forsøg på at fortælle hende om sine følelser. Men uanset hvor meget han anstrenger sig, forstår hun ikke, hvad det er, han prøver at sige. Men da han endelig opgiver sit ihærdige arbejde, sker der noget. Annemarie van Haeringen er en anerkendt hollandsk forfatter og illustrator og vandt den eftertragtede ´Den gyldne pensel´ for bedste hollandske billedbog med Bjørn gør kur til sommerfugl.

Lilla åsnan kan själv!

af Annemarie van Haeringen

Den lilla åsnan ska för första gången bege sig ut i vida världen utan sin mammas trygga sällskap. Kan själv jag är redan en stor åsna säger den lilla åsnan. Men klarar han sig verkligen på egen hand?

Lilla Åsnan och födelsedagspresenten

af Annemarie van Haeringen

Lilla Åsnans kompis Jakob fyller år. När man ska gå på födelsedagskalas måste man ha med sig en present och Lilla Åsnan väljer att ge bort en drake till Jakob. Men draken är så fin så helst skulle Lilla Åsnan vilja ha den själv.