Der er en hvalros i min seng! forside

Der er en hvalros i min seng!

Der er en hvalros i min seng! forside
Forfatter:
Originaltitel:
There's a Walrus in my Bed!
Originalsprog:
Engelsk
På dansk ved:
Sider:
28
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740614435

Felix har fået en ny og flot seng. Han glæder sig rigtig meget til at sove i den. Men der er et lille problem: Der fulgte en hvalros med sengen …

Mor og far tror ikke på Felix, så han må selv løse problemet med den sultne, gavne og tørstige hvalros, der ligger og fylder hele den nye seng.

Der er en hvalros i min seng! er en skøn billedbog, som både børn og voksne kan more sig over. Mange forældre kan kende den lille Felix, som har svært ved at falde i søvn i sin egen seng. Og børnene kan måske grine lidt ad Felix, der har alle mulige gode undskyldninger for at stå op i tide og utide.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 269,95 0,00 269,95
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 327,95 29,95 357,90
CDON 342,00 29,00 371,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Those Pesky Rabbits

af Ciara Flood

A family of rabbits make their new neighbour's life unBEARable!

The Perfect Picnic

af Ciara Flood

The Perfect Picnic

The Perfect Picnic

af Ciara Flood

The Perfect Picnic

De pokkers kaniner

af Ciara Flood

Bjørn bor alene i et hus, langt væk fra alt og alle. Det er sådan, han bedst kan lide det. Men en dag bygger en kaninfamilie et hus lige ved siden af, og Bjørns tålmodighed bliver sat på prøve. Kaninerne banker på Bjørns dør i tide og utide. Det ene øjeblik vil de låne honning til en kage og det næste bytte bøger og bede om hjælp til at hugge brænde. En dag bliver det for meget for Bjørn, og han skræmmer dem væk. Nogle dage efter banker det igen på døren, men der er ingen kaniner udenfor. Kun en kurv. I kurven er der kage, brænde og kaninernes yndlingsbog, og de har endda skrevet et fint brev til Bjørn. Og så sker der noget inden i Bjørn. Han føler sig ensom. Og han beslutter at gøre noget, som han aldrig før har gjort. Han vil besøge sine naboer. De pokkers kaniner er en sjov og rørende bog om, hvad det vil sige at have venner og hjælpe hinanden. Både børn og voksne kan grine ad Bjørns stædige afvisninger og kaninernes ufortrødne forsøg på at skabe kontakt, og grinet hjælpes godt på vej af de levende og humoristiske illustrationer. De pokkers kaniner er Ciara Floods debut som børnebogsforfatter og illustrator.