Sofie spiller fodbold forside

Sofie spiller fodbold

Sofie spiller fodbold forside
Originaltitel:
Petra sparker fotball
Originalsprog:
Norsk
På dansk ved:
Sider:
36
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740614053

Ny bog om Kasper og Sofie – kendt fra den populære Ramasjang-serie

Sofie elsker fodbold! Hun følger damelandsholdet i fjernsynet, og hun elsker at spille i haven med morfar og Esther. Da Duestiens Boldklub fortæller, at de starter et fodboldhold for børn under 6 år, har Sofie vildt meget lyst til at være med. Hun møder op til træning, hvor de både træner hovedstød, at sparke til bolden og at drible. De bliver delt ind i to hold, som spiller mod hinanden, og de lærer om ”fair play”. Kasper er ofte med for at se på, og når der er kamp, kommer de voksne også.

 De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og flere spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 79,95 0,00 79,95

Af samme forfatter

Guds klovn

af Tor Åge Bringsværd

For syvhundrede år siden levede der en mærkelig mand i Tyrkiet, som hed Nasreddin Hodja. nasreddin betyder "Troens hjælper". Hodja er en ærestitel, som viser, at han var en lærd person. Alligevel opførte han sig stort set som en klovn! En god latter forlænger livet, siger vi tit. Men kan man også le sig klog? Det var nok det, Nasreddin Hodja håbede, og den dag i dag fortælles der vittigheder og sjove molbohistorier om ham i hele Centralasien og Nordafrika, faktisk i hele verden.

Die Stadt der Metallvögel

af Tor Åge Bringsværd

Nach dem Erscheinen des grossen Pilzes befindet sich die Welt in einem post-apokalyptischen Zustand. Der letzte überlebende Mensch sucht in dieser Welt, die von permanenter Dunkelheit gezeichnet und von Tiermenschen belebt wird, nach seiner ursprünglichen Herkunft. Seine Ermittlungen führen ihn nicht nur aus dem Königreich der Felin (Katzenmenschen) zum Raum der Kaan (Hundemenschen), sondern auch zu den Gna (Rattenmenschen) und in die alte Götterstadt der Ker Shus. – Ein gelungener Science Fiction Roman, der durch glaubwürdige Darstellung einer postapokalyptischen Welt und nicht-linearen Erzählweise überzeugt.

Das Frühstück der Langschläferin: Ein Unterhaltungsroman auf Leben und Tod!

af Tor Åge Bringsværd

New York. 24. März 1975. Bei dem Gedanken, dass er niemals alle Bücher, die er besitzt, lesen kann, bricht Felix Bartholdy ohnmächtig mitten auf der Straße zusammen. Er wird von Vera Farrow und Hazel Knocklewood mitgenommen, die ihm Unterschlupf gewähren. Während Felix sich auf das Dach setzt und Zahlenreihen schreibt, um nicht ständig an Bücher zu denken, verliebt sich Vera in den finnischen Dozenten ihres Creative Writing-Kurses. Gleichzeitig entdeckt Hazel ihre Liebe zu Felix, der jedoch plötzlich vom Dach verschwindet und nicht mehr aufzufinden ist. Das Schicksal der Figuren wird miteinander verknüpft und mit Fortschreiten des Romans meldet sich auch der Erzähler immer öfter zu Wort.AUTORENPORTRÄTTor Åge Bringsværd wurde 1939 im norwegischen Skien geboren. Er studierte Religionswissenschaft und Ethnologie und arbeitete für verschiedene Verlage und Rundfunkanstalten. Seit seinem Debut als Schriftsteller im Jahr 1967 hat er sich ganz dem Schreiben gewidmet und seitdem über 50 werke herausgegeben. Beim Schreiben setzt er sich selbst keine Grenzen und hat daher sowohl Kinder- als auch Erwachsenbücher, Fiktion und Fachbücher veröffentlicht. Zusammen mit Jon Bing begann Bringsværd in den 1960er-Jahren die ersten norwegischen Science-Fiction-Bücher und Hörspiele zu schreiben, die sie als Autorenkollektiv Bing&Bringsværd herausgaben. Bringsværd wurde mit zahlreichen Literaturpreisen ausgezeichnet, darunter der Literaturpreis des Nordischen Rates für den ersten Band seiner Roma

Mond der Kindheit

af Tor Åge Bringsværd

In den Dünen inmitten einer Oase in der Wüste Gobi sitzt ein alter Mann und erinnert sich an seine Kindheit. Als Teil des Kinderkreuzzugs zog er als Junge von Köln nach Israel um von dort aus weiter durch die Welt zu ziehen. Seine Reise bringt ihn schliesslich in die Mongolei, von wo er als Gefangener des Dschingis Kahn in die Wüste Gobi floh. Die Schilderungen des Protagonisten sind fiebernd und sprunghaft – wie es auch reale Gedanken sind – was dem Buch Realitätsnähe verleiht. In einer faszinierenden Bildsprache vermittelt der Autor geschichtliche Fakten, philosophische Weltkonzepte und eine märchenhafte Geschichte. Ein gelungener Roman, der durch die facettenreiche Darstellung einer sagenhaften Welt überzeugt.

Kasper og Sofie klæder sig ud

af Tor Åge Bringsværd

Ny bog om Kasper og Sofie - kendt fra den populære Ramasjang-serie Der skal være karneval i Duestiens børnehave, og Kasper og Sofie skal finde ud af, hvad de mon vil være. De går i Kaspers mors klædeskab. Skal de begge være fine damer? Da Kaspers storesøster kommer hjem fra skole, vil hun gerne hjælpe. Hun er god til at male og har en æske med ansigtsmaling, så nu kan Kasper og Sofie blive, lige hvad de vil, og de vil være seje tigere, seje indianer-tigere. De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret - både til serie og flere spillefilm - og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie på biblioteket

af Tor Åge Bringsværd

Ny bog om Kasper og Sofie - kendt fra den populære Ramasjang-serie

Kasper elsker bøger – også selv om han ikke helt kan læse endnu. I byen, hvor Kasper bor, er der et stort, gammelt bibliotek med hylder fyldt med bøger. Kasper elsker bøger med billeder af rumraketter og verdensrummet, og bibliotekaren Søren kan altid finde en ny bog, som Kasper ikke har læst.Kasper og Sofie går i samme børnehave, er bedstevenner, men bor langt fra hinanden. I Sofies by er der ikke noget bibliotek, men til gengæld kommer en bogbus fyldt med bøger en gang om måneden - og Sofie elsker bøger om dyr. Mon bogbussen har nogle spændende bøger til Kasper og Sofie, og hvordan låner man bøger i bogbussen?

De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret - både til serie og flere spillefilm - og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen. 

Kasper og Sofie får en cykel

af Tor Åge Bringsværd

Far henter Kasper tidligt i børnehaven i dag. De går sammen hen til cykelhandleren, hvor de møder Sofie og hendes mor. Endelig skal både Kasper og Sofie have deres egen cykel. Det bliver nogle spændende dage. De øver og øver, og til sidst kan de. Men hvad nu, når Kasper gerne vil cykle hjemme på vejen med de andre børn, hvor der er biler og lastbiler? De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og flere spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie på tur

af Tor Åge Bringsværd

Kasper og Sofie skal på tur i skoven. De har både rygsæk og sovepose med, og Sofies mor har et telt med. Løveungen og Frøken Kanin er selvfølgelig også med. De kører ud i skoven og finder et hyggeligt sted, hvor de kan bade i en skovsø. Der er mange ting at lave og se på i skoven. De laver bål og steger pølser og snobrød. Da det bliver aften, kryber de ind i teltet, mens Bassa og Løveungen holder vagt.  De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og flere spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie leger teater

af Tor Åge Bringsværd

Ny Kasper og Sofie-bog i lækkert, stort format og med dobbelt så mange sider!  Sofie, Kasper og de øvrige børn fra børnehaven har været i teatret, og da de atter er tilbage i børnehaven, får de alle lyst til at lege teater.Randi fortæller børnene om teaterpersonalets arbejdsopgaver, og hjemme hos Kasper er både Kaspers storesøster, Sissel, Kaspers forældre, Sofies mor og selv Bassa med til at lege. Alle klæder de sig ud og finder på sjove teaterstykker, og sammen finder de rekvisitter og lærer om teatrets mange udtryksformer og metoder.  Kasper og Sofie leger teater er en blandt flere informative og inspirerende børneklassikere i serien om Kasper og Sofie, der alle er forfattet af norske Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie - Sofie skal til tandlægen

af Tor Åge Bringsværd

Sofie har tabt en mælketand. ”Når du kommer hjem, skal du lægge den i et glas vand – så kommer tandfeen, når du sover,” siger Sigrid i børnehaven, og Sofie er lidt spændt på, om tandfeen mon findes. Et par dage efter skal Sofie til tandlægen, og han skal se, om hendes tænder er sunde og stærke. I en tand helt bagerst opdager tandlægen et lille hul, og han skal bore en lillebitte smule. Men måske er det slet ikke så slemt?  Sofie skal til tandlægen er en fin, lille børnebog, der med sød streg og tone indbyder de små læsere og deres voksne til samtale om god tandpleje og barnets første tandlægebesøg. Bogen er en blandt flere søde børneklassikere i den højt priste serie om Kasper og Sofie, der alle er forfattet af norske Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie - Kasper får en kat

af Tor Åge Bringsværd

En dag, da mor kommer hjem fra arbejde, smiler hun hemmelighedsfuldt til Kasper og siger: ”Jeg har en gave med hjem til dig!” Det er en lille kattekilling, og sammen med sin bamse Løveungen, far og mor skal Kasper lære at være en god kattefar.  Kasper får en kat er en sød, lille børnebog, der med fin streg og børnevenlig tone inviterer de mindste læsere og deres forældre til samtale om at holde af og passe på barnets første kæledyr.  Bogen er en blandt flere søde børneklassikere i den højt priste serie om Kasper og Sofie, der alle er forfattet af norske Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.

Kasper og Sofie er venner

af Tor Åge Bringsværd

-

Sofie og morfar

af Tor Åge Bringsværd

-

Sofie får en overraskelse

af Tor Åge Bringsværd

Billedbog. Sofie får en overraskelse, for morfar har fået en veninde. Mens Sofies mor har svært ved at forholde sig til det, glæder Sofie sig til at blive hentet af dem i børnehaven

Kasper kommer på hospitalet

af Tor Åge Bringsværd

-

Mille mister madlysten

af Tor Åge Bringsværd

Mille Gru er et lille monster. Hun er fem år gammel, og hun bor sammen med mor Gru og far Gru.En morgen vågner Mille og opdager, at hun har mistet madlysten. Hun løber ud i byen for at finde den igen … En bog til de små med mange ”uhyggelige” referencer.

Pinocchio-papirerne

af Tor Åge Bringsværd

Tor Åge Bringsværd er Norges mest læste forfatter. Hans bog om Pinocchio handler også om kærlighed, fornuft og samvittighed. Om naturen og dens balance. Om hjernevask, videnskabelige eksperimenter og genetiske forsøg på at gøre mennesket til en robot. Romanen udkom første gang på norsk i 1978. Pinocchio-papirerne er en moderne fabel og en ´dokumentsamling´ om den gamle drøm om at konstruere et kunstigt menneske. Med en blanding af beretninger, breve, dagbøger, drømme og rapporter. Det hele bundet sammen af en videnskabelig afhandling, der beskriver urgammel mytologi og folketro og fortæller om de forsøg, der har været gjort på at skabe levende væsener ad mekanisk eller biokemisk vej. Den dykker ned i eventyrernes verden med Pinocchio og Peter Blomst og er samtidig et lynkursus i moderne plantefysiologi.

Ker Shus

af Tor Åge Bringsværd

En gyser om genmanipulation Ker Shus handler om Rokam, der leder efter guderne og fortidens hemmeligheder i en tid, hvor mutationer mellem dyr og mennesker hersker over jorden. Rokam er anderledes end de andre. Et menneske uden egen pels. Med en hud så glat som en våd sten. På sin vej til gudernes by Ker Shus kommer han til Gna-folket, der holder abelignende væsener som slaver, i deres huletilværelse under jorden. De arbejder med anatomiske eksperimenter. De vil være guder, der kan flytte hjerter mellem forskellige kroppe. I Tor Åge Bringsværds bog er alle personer produkter af vores biologiske og kirurgiske eksperimenter. De har arvet den ruin af en jord som menneskene har efterladt sig. En verden hvor fortiden er skjult bag myter og hvor nutiden er en evig kamp for at overleve.

Jesus elsker ikke grise

af Tor Åge Bringsværd

´Vent med denne bog til efter middagen´ Grisen. Elsket og hadet. En delikatesse og et tabu. Beundret og bagtalt. Som en Gud og en syndebuk. Læs med på en overraskende vandring gennem grisens kulturhistorie - i Øst og i Vest og ikke mindst i Mellemøsten. Hele tiden med grisen i centrum - som dyreskikkelse, som føde, som forbud, som metafor eller symbol i forskellige religioner og samfund. En overbevisende sammensmeltning af kulturhistorie og dagsaktuelle temaer. Mennesket har i tusindvis af år levet sammen med grise. Tæmmet dem og taget dem til sig. I både nordisk, kinesisk, indisk og keltisk kultur har grisen været knyttet til forskellige gudeskikkelser. I dag er svin et skældsord. Alligevel slagter vi herhjemme over 20 millioner grise om året og udskifter vores slidte menneskehjerter med friske nye hjerteklapper fra specielt udvalgte svin. Jesus elsker ikke grise er en titel der henviser til biblens fortælling, hvor Jesus driver nogle onde ånder ud af en mand og ind i en stor flok grise, der straks kaster sig ud fra en klippe og drukner. Hvorfor gjorde han det og hvorfor var Muhamed heller ikke så glad for grise? I fortællerens værksted taler forfatteren både lærd og ømt med sin gode ven Grislingen fra Peter Plys. De udveksler betragtninger om menneskers og dyrs vilkår, om samliv og sameksistens. Om emner som tro og vantro, religion, folklore, antropologi og udviklingslære, civilisationshistorie, kriminologi og ikke mindst mad og medicin.

Det eventyrlige

af Tor Åge Bringsværd

Det eventyrlige er både et essay og et eventyr. I et værelse på Webers Hotel i København elsker Suzanne og Van Thomassen. På gulvet løber en kat rundt om en varm grød mens en perlerække af gode venner farer ud og ind ad døren for at hilse på. Fra Karen Blixen, Homer, Lao Tse og Cæsar til Astrid Lindgren, Odin og Thor. Vi møder Einstein, Wagner og Jorge Luis Borges, julemanden og Jesus. Don Quijote dukker op sammen med Romeo og Julie, John Cage og Clint Eastwood. For nu blot at nævne nogle få. Til allersidst ankommer Manden der samlede på 1. september. Måske kan han pege på forskelle og sammenhænge mellem Den realistiske og Den fantastiske litteratur? Kan Suzanne og Van Thomassen? Og hvor gik katten hen?

Den lille Jesus på prærien

af Tor Åge Bringsværd

En billedbog til børn i alle aldre. En bog om et religionsmøde. En bog om åbenhed og tolerance. En bog om at lytte med hjertet. En bog om alle børns fødselsdag. Mødet mellem to religioner kan være voldsomt - men det kan også være lærerigt og forunderligt. I denne smukt illustrerede fortælling om indianere og blegansigter lærer begge parter noget om hinanden. For sådan er det - når man lytter med hjertet. "En vidunderlig billedbog til børn og voksne i alle aldre. Det er en bog om et religionsmøde, om åbenhed og tolerance." Bent Rasmussen, Danmarks Undervisningsportal, EMU. "En underfuld, smuk og tankevækkende billedbog ... Man gribes af bogen." Else Lerche, Dansk BiblioteksCenter "Den dejlige historie er illustreret med fantastiske billeder ... Det her er en fantasifuld og dejlig historie." Peter Skov-Jakobsen, Folkekirken i København

Kasper kan ikke sove

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Sofie begynder i børnehave

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Kasper og Sofie er bedstevenner

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Sofie får en hund

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Kasper kommer på hospitalet

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Kasper og Sofie får nye cykler

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie 

Kasper og Sofie lærer at svømme

af Tor Åge Bringsværd

Genudgivelse af den klassiske børnebogsserie om Kasper og Sofie