Randers' muskler forside

Randers' muskler

Randers' muskler forside
Originalsprog:
Dansk
Sider:
160
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740613568

Randers’ Muskler er en anderledes bog med en original vinkel på industribyen Randers, der har flere hundrede års historie og er rundet af stærke håndværkere med handelstalent og generationer af fabriksarbejdere.

Det er en bog om stolthed. Stoltheden ved at være en randrusiansk arbejder, vokset op af den østjyske muld, og stoltheden ved at etablere og udvikle en industrivirksomhed med gode, solide arbejdspladser.

I bogen søger randrusianerne svar på spørgsmål som: Hvordan kan vi bruge vores historiske arv til at stå stærkere nu og i fremtiden? Hvad i vores industrihistorie kan vi kan lade os inspirere af? Hvad skal vi bringe med os fremadrettet, og hvad skal vi lade ligge? Er der overhovedet

perspektiver i ‘made in Randers’?

Forfatterne giver bud på årsager til fortidens nederlag og sejre, ligesom de peger på veje fremad. Der dykkes ned i, hvad der duede engang, og hvad der kan virke fremover. Ved at se tilbage opstår et solidt ståsted til at øjne fremtidens Randers’ muskler.

Sjove, historiske anekdoter fra industrivirksomheder i Randers, nogle af de tankevækkende fortællinger om, hvordan arbejdslivet som industriarbejder har forandret sig, perspektivrige syn på, hvordan produktion kan blive en vej til fremtidens vækst. Sådanne er bogen fyldt af.

Trine Wiese er journalist med ledelse som speciale. Annemarie Winther er kommunikationsrådgiver og storyteller. Sammen ejer de kommunikationsbureauet Winther & Wiese.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 239,95 0,00 239,95

Af samme forfatter

Ove Glerup

af Trine Wiese og Annemarie Winther

Ove Glerup har nok at være stolt af. I dag ejer han 19 virksomheder, er medejer af yderligere 10 og grundlægger af entreprenørvirksomheden Raunstrup A/S og dørfabrikken Vest-Wood A/S. Sidstnævnte solgte han for et trecifret millionbeløb for cirka 20 år siden. Titlen tæller også godsejer og producent af landbrugsudstyr og -maskiner i virksomheden Samson Agro. Bogen afdækker Ove Glerups skarpe evne til at skabe forretning ved at forudse udviklingen i samfundet og hans intuitive begavelse for at se og udvikle menneskers potentiale. Helst omgiver han sig med mennesker, der som han selv har en håndværkeruddannelse med i bagagen, ”ka' tag’ manne timer”, det vil sige evner at knokle igennem, og er omhyggelige, både når det gælder økonomi og konkret opgaveløsning. Det er sådanne bundsolide typer, der sidder i hans mange direktioner og bestyrelser. Én person betyder imidlertid langt mere end nogen anden – hustruen Kirsten Glerup. Kirsten er ubetinget Oves vigtigste rådgiver. Siden starten på erhvervseventyret er alle væsentlige beslutninger foregået i et tæt makkerskab med hende. Bogen er udgivet i forbindelse med 50‑års jubilæet for Raunstrup A/S. Om forfatterne: Trine Wiese er journalist med ledelse som speciale. Annemarie Winther er kommunikationsrådgiver og storyteller. Sammen ejer de kommunikationsbureauet Winther & Wiese.

Gris

af Trine Wiese og Annemarie Winther

En flot inspirerende kogebog, der indeholder opskrifter med gris skabt af passionerede kokke og krydret med markante budskaber samt viden om både frilandsgrise og økologiske grise. Danskerne elsker som udgangspunkt grisekød, men mange er begyndt at rynke på næsen ad alt fra mørbrad til flæskesteg, fordi de har haft nogle dårlige smagsoplevelser. Det er brandærgerligt, for gris smager godt, hvis det altså er fra et svin, der har levet et sundt liv.