Lady Nanas vidunderlige æg forside

Lady Nanas vidunderlige æg

Lady Nanas vidunderlige æg forside
Forfatter:
Originaltitel:
Het wonderlijke ei van Lady Nana
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Illustreret af:
Sider:
40
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740612936

Morsom, farverig og rørende billedbog om superhønen Lady Nana

Lady Nana er superstjerne. Hendes fans elsker hende. De skriger, de kaster blomster og bamser efter hende, de vil tage en selfie sammen med hende. Og allerhelst vil de gerne vide, hvornår hun lægger et nyt, fantastisk æg. Og hvordan kommer det nye æg mon til at se ud? Spiller det musik? Ligner det et farverigt kunstværk? Livvagterne genner fansene væk og får Lady Nana sikkert ind i limousinen og hjem. Derhjemme er der stille. Og ensomt. Ingen kender Lady Nana, som hun virkelig er. Hun har ingen at dele sit liv med. På hendes bryst er tatoveret et stort hjerte, og i hjertet står “Nana" – men ikke mere … Hun er helt alene. Pludselig kan Lady Nana mærke, at et nyt æg er på vej. Men dette æg er helt hvidt! Det ligner et ganske normalt æg. Lady Nana vil ikke have noget med det at gøre. Det er en fiasko. Eller er det?

Lady Nanas fantastiske æg er historien om, at vi alle har brug for nogen at elske, og at de mest fantastiske ting i livet er de nære og enkle ting, som ikke har noget med rigdom og berømmelse at gøre. Billedbogen er prydet af smukke, farverige illustrationer, som vil fryde både børn og voksne, og så har den et dejligt budskab om at sætte pris på kærligheden. Den voksne læser vil nok også kunne more sig lidt over superhønen Lady Nanas mindelser om en menneskelig superstjerne, der også hedder Lady ...

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 89,00 39,95 128,95
iMusic 307,00 29,00 336,00
Bogreolen 320,95 29,95 350,90
Gucca 319,95 39,95 359,90
CDON 345,00 29,00 374,00
Arnold Busck 389,95 19,00 408,95

Af samme forfatter

Danny danser mormor glad

af Twiggy Bossuyt

Danny har fødselsdag. Men ingen er glade. Mormor er rasende, hidsig og trist, for morfar er blevet forelsket i en anden. Danny tager mormor med på en lang rejse ind i sin fantasiverden. Op til eskimoerne, ud til indianerne, ned til ækvator og hen til farvernes og urternes land. Mormor har en fredspibe med hjem fra rejsen, og nu er hun mere rolig. Hun kan hun danse al sorgen ud til Dannys fødselsdagsfest. Sammen med morfar.   Bogen er skrevet af den belgiske skuespiller og forfatter Twiggy Bossuyt, der står bag en række billedbøger for børn. De søde og humoristiske illustrationer er lavet af belgiske Esther Platteeuw.