Mig og de vilde dyr forside

Mig og de vilde dyr

Mig og de vilde dyr forside
Forfatter:
Originaltitel:
Ik en de wilde dieren
Originalsprog:
Nederlandsk
På dansk ved:
Sider:
60
Omslag:
Hardback
Forlag:
ISBN13:
9788740612516

Bøger om dyr er altid et hit til børn. Og nu kommer en skøn billedbog om mig og de vilde dyr.

Der er de eksotiske dyr fra fjerne lande. Næsehorn, aber, krokodiller og alle de andre. Der er dyrene i havet: delfiner, hvaler, pingviner og flere andre. Og så er der skovens dyr: bjørnen, uglen og hjortene. Og alle deres venner.

Hvert enkelt dyr er beskrevet med en kort tekst, så barnet lærer lidt nyt om dyret.

Liesbet Slegers står bag den fine billedbog med genkendelige illustrationer af verdens dyr. Hun står bag mange elskede og populære billedbøger til de mindste.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 249,95 39,95 289,90

Af samme forfatter

Hej! Vi er Noa og Nanna

af Liesbet Slegers

Særudgave i storformat med nye historier om Liesbet Slegers’ populære figurer, Noa og Nanna.   I denne store, flotte bog finder du ikke mindre end fire nye historier om Noa og Nanna. I den første hjælper Noa far i haven. I den næste tager Nanna og Noa med i supermarkedet. I den tredje bager de småkager sammen. Og i den sidste historie leger Nanna med sin lillebror, Konrad.   Hver historie ledsages af underholdende aktivitetssider med ideer til sjove lege, nyttige fakta eller andre spændende ting i børnehøjde.   En ganske særlig specialudgave om de to populære figurer Noa og Nanna. For børn på 3 år og op.

Stor og lille på bondegården

af Liesbet Slegers

Bøgerne har flap-sider, der får dyrene i bogen til at virkelig mere livagtige og dukke op på overraskende måder. Stor og lille på bondegården Lille Mus sidder i busken. Er han helt alene på bondegården?
Nej da, der er Hest! Han er stor! Hans hals er som en rutsjebane for lille Mus. Også denne bog er fyldt med modsætninger.
Har hønemor en eller mange kyllinger? Og er grislingerne rene eller beskidte? Liesbet Slegers står bag disse to bøger til de mindste. De har fokus på børnenes sprogudvikling.

Sød og sej i junglen

af Liesbet Slegers

Bøgerne har flap-sider, der får dyrene i bogen til at virkelig mere livagtige og dukke op på overraskende måder. Sød og sej i junglen Koala sover sødt. Men er der virkelig stille i junglen?
Næh nej, for der kommer Abe. Han er sej. Og nu er der virkelig livligt i junglen!
Hvis du ser dig omkring, kan du se mange modsætninger. Har Giraf en lang eller kort hals? Og er Elefant tør eller våd?  

Nanna og flyvemaskinen

af Liesbet Slegers

Nanna skal på ferie. Hun skal flyve i en flyvemaskine!
Der er mange mennesker i lufthavnen.
Det er spændende at flyve, og oppe i luften er udsigten rigtig flot! Og snart lander flyvemaskinen et varmt feriested. Nanna og flyvemaskinen er en fin historie om at rejse på ferie. Og om at flyve. På meget pædagogisk vis forklarer den børnene, hvad der sker, når man skal flyve på ferie. Den forklarer, at det kilder i maven, når man letter. At man skal spændes fast. Og maden bliver serveret på en bakke af en sød stewardesse.
Den er velegnet til børn fra 2 år og op, og især relevant for børn, der skal flyve for første gang.  

Se der - Hvad jeg spiser!

af Liesbet Slegers

Hvis du kigger godt efter i disse bøger, vil du finde de bedste overraskelser. Hvad spiser aben, når den er sulten? Og hvilket dyr kan lide at spise ost? I denne sjove, lille bog kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud-system er fyldt med overraskelser. Bogen har fokus på barnets omverden og henvender sig til småbørn fra 18 måneder og op.

Søde haler

af Liesbet Slegers

Mange dyr har haler, der ligner hinanden. Æsels hale svinger glad fra side til side – lige som Zebras. Og ligner halen fra den lille fisk ikke den store hvals hale? Og hvem har mon også en hestehale? Kig godt efter i denne bog, så finder du ud af det! En sjov, lille bog med halve sider, der får dyrene til at dukke frem på overraskende vis. Bogens sider og format passer rigtig godt til de små barnehænder, da siderne er kraftige og kan holde til at blive vendt igen og igen. Illustrationerne er holdt i klare farver og enkle streger, som gør det nemt at genkende for børn fra 18 måneder og op.

Sjove snuder

af Liesbet Slegers

Dyr har både snuder, følehorn og næb – og nogle af dyrene ligner hinanden. Musens sjove, lille snude ligner muldvarpens. Og den travle, lille bi har følehorn ligesom mariehønen. Og hvem har et flot, orange næb magen til andens? Kig godt efter i denne bog, så finder du ud af det! En sjov, lille bog med halve sider, der får dyrene til at dukke frem på overraskende vis. Bogens sider og format passer rigtig godt til de små barnehænder, da siderne er kraftige og kan holde til at blive vendt igen og igen. Illustrationerne er holdt i klare farver og enkle streger, som gør det nemt at genkende for børn fra 18 måneder og op.

Mig og dyrene

af Liesbet Slegers

Hver dag møder jeg en masse dyr. I haven ser jeg en fugl, et egern og en muldvarp. På gården møder jeg koen, grisen, fåret og hønen. Derhjemme bor mine kæledyr: katten, hunden, kaninen og guldfisken. Og hvis jeg kigger godt efter, kan jeg finde de små dyr: mariehønen, sneglen og bien. En lille, sød bog med genkendelige illustrationer af dyrene omkring os. For børn på 12 måneder og op. I samme serie findes: Her er jeg Mig og min dag Mig og mit hus Mig og årstiderne

Noa og hans tommelfinger

af Liesbet Slegers

Noa kan godt lide at sutte på tommelfinger. Han ved godt, at det er bedst at lade være. Men det er bare rigtig svært … Heldigvis får Noa hjælp. Både af tommelfingerlægen Nanna og af far.   Bogen er velegnet til børn fra to år og op, samt deres forældre. Den har fokus på barnets selvforståelse og et problem, som mange børn og forældre kan genkende. Bagerst i bogen giver en talepædagog gode råd til, hvordan man som forældre kan hjælpe sin barn med at holde op med at sutte på tommelfingeren.   Turbine har udgivet flere bøger om Noa og hans gode veninde, Nanna. De to venner oplever mange ting sammen, som tager udgangspunkt i børns hverdag.

Barnet i krybben

af Liesbet Slegers

Hvorfor holder vi jul? Jo, nu skal du høre. Engang for længe siden var Maria og Josef taget ud på en rejse. De skulle gå hele den lange vej til byen Bethlehem. Der ville kongen tælle alle de mennesker, der boede i hans land. Blandt dem var Maria og Josef og det barn, der var inde i Marias mave ... En enkel genfortælling af historien om Jesu fødsel med farverige illustrationer. Til børn fra 3 år og op.

Nanna siger NEJ!

af Liesbet Slegers

Nanna er blevet to år. Så hun er i trodsalderen og siger NEJ! Hun vil ikke have støvler på. Så hun går ud i haven på strømpesokker. Men græsset er vådt, og så må mor træde til med hjælp. Tørre strømper bliver fundet frem, men Nanna vil ikke have strømper på … Hvordan mon det hele ender? Kan Nanna nå at komme ud og lege i haven sammen med Konrad og far?   Liesbet Slegers står bag en lang række skønne billedbøger til børn fra 2 år og op. Historierne er søde og tager udgangspunkt i barnets hverdag og følelser. Denne gang er det trodsalderen, der danner grundlag for en historie, som barnet kan kende sig selv i og grine af.  

Jeg er biavler

af Liesbet Slegers

Biavleren ved en masse om bier. Hun arbejder med dem hele året. Når solen skinner om foråret, og der er mange blomster, må biavleren være flittig som en bi. Hun skal bygge bistader, passe bierne, samle honning ... Vidste du, at uden bier ville der ikke vokse frugt på træer og planter? En lærerig bog fuld af informationer om bier og biavlerens arbejde. For børn i alderen 5 år og op.

Jeg går i seng

af Liesbet Slegers

Efter en dag fyldt med leg og sjov er det tid til at sige godnat. Og det er rigtig dejligt at putte i sengen under en varm og blød dyne. Men før det er sengetid, så er der nogle ting, der skal gøres. Der et bad, så dagens skidt kan vaskes af. Der skal læses en godnathistorie eller to. Det er far god til. Og ja, så skal yndlingsbamsen også findes, så den kan komme med op i seng. Jeg går i seng er en sød billedbog med flapper og alle de ritualer, der findes før sengetid. Til børn fra 18 måneder og op. Tegninger er holdt i klare farver og siderne er kraftige, så de holde til at blive vendt igen og igen af de små barnehænder.

Noa i svømmehallen

af Liesbet Slegers

Noa skal i svømmehallen sammen med mor. Det er allerførste gang, Noa skal prøve det. Og nej, hvor er der mange ting, der skal klares, før de endelig kan hoppe i bassinet. Tasken skal pakkes, mor skal købe billet. De skal have tøjet af,  i bad og have badetøjet på. Og så er det endelig tid til at plaske i vandet og lege med de andre børn i svømmehallen. Noa synes, det er sjovt at svømme. Noa i svømmehallen er skrevet og illustreret af Liesbet Slegers, der står bag en lang række billedbøger til de mindste. Bøgerne tager udgangspunkt i børnenes hverdag og omverden, så de kan genkende sig selv i bøgerne.

Nanna tager i skoven

af Liesbet Slegers

Kom med på skovtur og lær om naturen i en herlig billedbog. Nanna tager i skoven med sin mor og far. De følger den lille skovsti. Luften er så frisk, og skoven er fuld af farver. Nanna samler smukke blade, og hun ser både et egen og en masse krible-krable-dyr. En genkendelig historie om de ting, man kan finde i skoven. Bogen har fokus på det lille barns omverden og styrkelse af ordforrådet.

Se der – hvordan jeg sover!

af Liesbet Slegers

Hvem sover under vandet? Og hvilket dyr sover med hovedet nedad? Træk ud i siderne, så finder du ud af det. Spændende papbog, hvor småbørn selv kan lede efter de skjulte billeder. Når siderne trækkes ud, så dukker der hyggelige overraskelser op. Bogen har fokus på barnets omverden og henvender sig til småbørn fra 18 måneder og op.

Se der – hvor sødt!

af Liesbet Slegers

Er kaninen alene i sin hule? Og hvem kysser under vandet? Træk ud i siderne, så finder du ud af det! I denne sjove, lille bog kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud-system er fyldt med overraskelser. Bogen har fokus på barnets følelser og henvender sig til småbørn fra 18 måneder og op.

Min bog om tal, former og farver

af Liesbet Slegers

Når Nanna ser sig omkring, ser hun en masse former og farver. Nanna vil gerne lære formernes navne, og hun elsker at tælle. Hun tæller sin fingre, dyrene udenfor og flaskerne og kasserne i supermarkedet … Nanna opdager former alle steder: trekanter, firkanter og cirkler. Og alting har en farve. Nanna elsker farver. Hun blander maling, og se engang: hun kan trylle nye farver frem! Min bog om tal, former og farver er lærerig og inviterer barnet til at tælle og opdage former sammen med Nanna.

Mig og mine biler

af Liesbet Slegers

Der findes mange slags transportmidler: Biler, busser, autocampere, varevogne og lastbiler.Ambulancer, brandbiler og kranbiler hjælper, når der er brug for det.Traktorer, bulldozere og gravkøer gør det hårde arbejde, og racerbilerne suser af sted!En lille bog fyldt med farverige illustrationer af de mange slags køretøjer, du kan se på vejene.En bog til mindste fra 12 måneder og opefter, der er begyndt at interessere sig for verden omkring dem.

Noa og mørket

af Liesbet Slegers

Det er sengetid, og Noa skal snart sove. Det er mørkt udenfor, men det er også mørkt indenfor, når lamperne er slukket. Far tager Noa med ud på en lille mørketur gennem huset. Med en lommelygte viser han vej. Det er spændende, synes Noa. Det er sjovt, at der er mørkt – og med et enkelt KLIK på lampen, så er der lys igen. Men natten er ikke bare mørk – den er rigtig smuk og spændende med alle de blinkende stjerner på himlen og månens blege lys, der kommer ind ad vinduet. Natten er også dejlig, for om natten kan Noa putte sig under dynen med sin bløde bamse. Noa og mørket er en skøn billedbog for småbørn og deres forældre, som handler om at føle sig tryg i mørket. Bogen er fyldt med farvemættede sider og fine illustrationer – bogen er den perfekte godnatlæsningsbog med kraftige sider, som holder til at blive bladret igen og igen. Turbine har udgivet flere bøger om Noa, som tager udgangspunkt i børns hverdag og de udfordringer, man sommetider står over for som forældre.

Jeg går i børnehave

af Liesbet Slegers

Lisa skal i børnehave. Men inden hun skal af sted, skal hun huske en masse ting: sin jakke, sin taske og sine sko. Det er rart at gå i børnehave, fordi der er mange sjove ting at lave henne i børnehaven – og mange søde børn at lege med. Lisa leger med fingermaling, graver i sandkassen og spiser frugt med de andre børn. Lisa klarer også lige en tur på toilettet – hun har styr på det med vand og sæbe. Jeg går i børnehave er en rigtig fin billedbog for småbørn og deres forældre om livet i børnehaven. Bogen indeholder halve sider, der afslører hverdagens små overraskelser. Bogens små hverdagshistorier lægger op til en snak med sine egne børn eller børnebørn om deres favoritfrugt, yndlingsleg, hvem de bedst kan lide at lege med … Billedbogen er fyldt med flotte, farverige sider i et kraftigt materiale. Turbine har udgivet flere bøger af den belgiske børnebogsforfatter Liesbet Slegers, som tager udgangspunkt i børns hverdag og de udfordringer, man som barn eller forældre står over for i hverdagen.

Jeg bliver vred og glad

af Liesbet Slegers

Gustav skal på legepladsen. På legepladsen er der både søde kammerater og irriterende børn, som bare tramper lige hen over Gustavs sandslot uden at se sig for. Gustav har en god dag på legepladsen, men han oplever mange sider af sit følelsesregister i løbet af sådan en dag. Han bliver ked af det, men også glad. Han bliver genert, men også stolt. Børns hverdag er præget af mange udfordringer – også bare en tur på legepladsen bringer mange følelser med sig. Derfor indeholder bogen en masse halve sider, som afslører hverdagens små overraskelser. Jeg bliver vred og glad er en skøn billedbog for småbørn og deres forældre, som handler om det lille barns følelser. Bogen er spækket med farverige illustrationer i klare farver og kraftige sider, som kan holde til at blive vendt igen og igen. Turbine har udgivet flere bøger af den belgiske børnebogsforfatter Liesbet Slegers, som tager udgangspunkt i børns hverdag og de udfordringer, man som barn eller forældre sommetider står overfor.

Mig og min mor

af Liesbet Slegers

Det her er min mor. Sammen med mor laver jeg de ting, jeg allerbedst kan lide. Vi leger gemmeleg eller køber sko. Andre gange er vi på stranden eller læser bøger. En sød og enkel bog om alle de ting, man kan lave sammen med sin mor. Med halve sider, der får dyrene til at dukke op på en sjov og overraskende måde. For småbørn på 18 måneder og op.

Mig og min far

af Liesbet Slegers

Det her er min far. Mig og far elsker at lave ting sammen. Far er god at spise morgenmad sammen med eller tage på legepladsen sammen med. Det er også sjovt at hoppe i vandpytter sammen med far. Eller at bygge med klodser. En sød og enkel bog om alle de ting, man kan lave sammen med sin far. Med halve sider, der får dyrene til at dukke op på en sjov og overraskende måde. For småbørn på 18 måneder og op.

Min bog om kroppen

af Liesbet Slegers

Noa fortæller om kroppen. Hoved, skulder, knæ og tå – og alt det andet.Og om alle de ting, man kan bruge sin krop til: at løbe, hoppe, lytte, føle og se. Nor fortæller om hele kroppen fra top til tå og om alle sanserne. Hvordan ser du ud? Hvordan ser andre mennesker ud? Hvad kan du lave med din krop? Og hvordan passer du godt på den? En farvestrålende og lærerig bog om kroppen til børn fra to og et halvt år og op.

Nanna ved tandlægen

af Liesbet Slegers

Nanna skal til tandlægen i dag.Tandlægen holder øje med,  at hendes tænder er sunde og stærke. Nanna har taget sin krammekanin med. Den vil også prøve at sidde i tandlægens stol. "Du er sørme god til at børste tænder!" siger tandlægen. En informativ billedbog om et besøg ved tandlægen. Til børn på 24 måneder og op.

Mig og min gade

af Liesbet Slegers

Der er så meget at se på i min gade:huse, biler, cykler, fodgængerfeltet, trafiklyset, butikken ... Og mennesker og dyr, der går forbi. Du kan møde min nabo, en hund, postbuddet og politibetjenten. Og i parken er der også meget at opleve. Vil du med? En bog fyldt med genkendelige illustrationer til ordtræning og begrebsindlæring. For børn på 12 måneder og op – med barnets nære omverden som tema. Formatet passer godt til de små børnehænder og siderne er kraftige og kan holde til at blive vendt igen og igen.

Dyr og deres huse

af Liesbet Slegers

Der er mange dyr i denne bog. Det vrimler med dem. Men hvor mon de befinder sig? Nogle bor i græsset. Andre bog i træer eller buske. Men hvilke dyr bor hvor? Det kan du lære mere om, hvis du åbner denne bog. Hvem kan det være?-serien består af kig-og-find-bøger med huller. Til hvert dyr er der to sider. På den første side ser man et lille glimt af dyret igennem hullet i siden og barnet kan gætte, hvilket dyr det mon er. På næste side er det dyrets føde eller bolig, der er omkranset af hullet. På den måde er hullet i siden med til at holde barnets fokus på, hvad det er, der ledes efter i historien. Bøgerne er skrevet og illustreret af Liesbet Slegers, for hvem Turbine forlaget tidligere har udgivet bøger. Hendes bøger er kendetegnet ved deres pædagogiske formål og tilgangsvinkler, samt deres naive streg i illustrationerne

Dyr og deres mad

af Liesbet Slegers

Der er mange dyr i denne bog. Det vrimler med dem. Men hvor mon de befinder sig? Nogle bor i græsset. Andre bog i træer eller buske. Men hvilke dyr bor hvor? Det kan du lære mere om, hvis du åbner denne bog. Hvem kan det være?-serien består af kig-og-find-bøger med huller. Til hvert dyr er der to sider. På den første side ser man et lille glimt af dyret igennem hullet i siden og barnet kan gætte, hvilket dyr det mon er. På næste side er det dyrets føde eller bolig, der er omkranset af hullet. På den måde er hullet i siden med til at holde barnets fokus på, hvad det er, der ledes efter i historien. Bøgerne er skrevet og illustreret af Liesbet Slegers, for hvem Turbine forlaget tidligere har udgivet bøger. Hendes bøger er kendetegnet ved deres pædagogiske formål og tilgangsvinkler, samt deres naive streg i illustrationerne.

Noa på biblioteket

af Liesbet Slegers

Noa på biblioteket

Nanna skal til lægen

af Liesbet Slegers

Jeg hedder Nanna. I dag har jeg det ikke så godt. Jeg har feber. Mor tager mig med til lægen. Hun lytter til mit bryst og kigger i mine ører. Jeg skal tage min medicin, så får jeg det snart bedre. En oplysende historie om at være syg og blive undersøgt af lægen. Til børn på 24 måneder og op.

Leg

af Liesbet Slegers

Jeg elsker at lege med min bil. Og spille med min bold. Jeg bygger et tårn med mine klodser. Jeg elsker at lege! En ny papbog til de helt små om leg. Søde, letgenkendelige illustrationer af scener fra barnets hverdag. Bøgerne henvender sig til børn fra 12 måneder og op og er skrevet og illustreret af Liesbet Slegers, som også er kendt for bøgerne til de lidt ældre børn om Noa og Nanna.

Oscar på farten

af Liesbet Slegers

 En kigge-finde-bog: Oscar på farten Oscar er på farten. Og du skal med! På legepladsen, i svømmehallen, på cykeltur, i cirkus og mange andre steder. Oscar oplever en masse spændende ting. Og alle steder følger katten Misse ham. Kan du hjælpe ham med at finde Misse? Og kan du også finde alle de sjove ting, som Oscar ser på sine ture? Du skal se godt efter! Bogen En kigge-finde-bog: Oscar på farten er skrevet og tegnet af Liesbet Slegers, som også er kendt for sine bøger om Noa. Illustrationerne er enkelte og farverige, men fyldt med ting, som barnet udfordres med at udpege. Bogen udkommer som nummer to i serien om Oscar, hvor første bog, Oscar og dyrene, følger Oscar rundt blandt de mange forskellige dyr. Bogen er bygget op omkring udfordrende kigge-finde øvelser, som på en aktiv måde inddrager barnet i læsningen af bogen. Barnet bliver øvet i at iagttage enkelte elementer og bliver derigennem bedre til at danne sig overblik samt tælle, finde forskelle og skelne farver og former. Spørgsmålene på hver side er markeret med en farve, som gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar bagerst i bogen på svarsiden, som ligeledes bærer spørgsmålenes symboler. En kigge-finde-bog for børn fra 3 år, som udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden.

Jeg er racerkører

af Liesbet Slegers

En racerkørers tøj kan ikke brænde. Heller ikke hans undertøj. Der er mange ting, som skal være i orden for at køre racerløb. Alle mekanikerne i pitten skal være klar, når bilen kommer ind. Og racerkøreren skal være sund og stærk, for det kræver meget at køre i fuld fart. En sød, spændende og informativ bog om racerkøreren og hans arbejde. Jeg er racerkører er en ny bog i serien om forskellige erhverv, som børn finder interessante, og som de gerne vil lære mere om. Liesbet Slegers har i tidligere bøger i serien skrevet om at være lærer, politibetjent, postbud og frisør.

Sjove ører

af Liesbet Slegers

Mæh, siger fåret. Kig godt på mine ører. De er bløde og søde.Men du kan give mig nye ører! Giv dyrene nye ører ved at bladre igennem den øverste del af siderne.  Tre nye bøger for de mindste: Sjove ører, haler og fødder! Sæt katteører på fåret, eller lad elefanten få andefødder. Disse tre nye titler af Liesbet Slegers lader de små lege med i under læsningen. Giv dyrene forskellige fødder, haler eller ører ved at vende den ene del af siderne. De solide papbøger er fyldt med fine, enkle illustrationer af Liesbet Slegers og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Siderne i bøgerne er splittet på, så børnene får mulighed for at ændre på dyrene. Liesbet Slegers er blandt andet kendt for serierne om Nanna og Noa

Sjove haler

af Liesbet Slegers

Mjav, siger katten. Se mine striber. Jeg har en blød hale, som du kan ae.Men du kan give mig en ny hale. Giv dyrene nye haler ved at bladre igennem højre del af siderne. Tre nye bøger for de mindste: Sjove ører, haler og fødder! Sæt katteører på fåret, eller lad elefanten få andefødder. Disse tre nye titler af Liesbet Slegers lader de små lege med i under læsningen. Giv dyrene forskellige fødder, haler eller ører ved at vende den ene del af siderne. De solide papbøger er fyldt med fine, enkle illustrationer af Liesbet Slegers og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Siderne i bøgerne er splittet på, så børnene får mulighed for at ændre på dyrene. Liesbet Slegers er blandt andet kendt for serierne om Nanna og Noa

Sjove fødder

af Liesbet Slegers

Trut-trut, siger elefanten. Se, hvor tyk jeg er. Mine fødder er stærke og tunge. Men du kan give mig nye fødder. Giv dyrene nye fødder ved at bladre igennem den nederste del af siderne. Tre nye bøger for de mindste: Sjove ører, haler og fødder! Sæt katteører på fåret, eller lad elefanten få andefødder. Disse tre nye titler af Liesbet Slegers lader de små lege med i under læsningen. Giv dyrene forskellige fødder, haler eller ører ved at vende den ene del af siderne. De solide papbøger er fyldt med fine, enkle illustrationer af Liesbet Slegers og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Siderne i bøgerne er splittet på, så børnene får mulighed for at ændre på dyrene. Liesbet Slegers er blandt andet kendt for serierne om Nanna og Noa

Venner

af Liesbet Slegers

»Hej min søde kat. Må jeg ae dig? Hvor er din pels blød!« Venner og Lyde er to nye søde og letgenkendelige illustrationer af scener fra barnets hverdag. Sove, Mad, I bad og Leg er tidligere udkommet i samme serie. Bøgerne henvender sig til børn fra 12 måneder og op og er skrevet og illustreret af Liesbet Slegers, som også er kendt for bøgerne til de lidt ældre børn om Noa og Nanna.

Jeg er dyrlæge

af Liesbet Slegers

Erhvervsvejledning i børnehøjde. Jeg er dyrlæge Når du får et nyt kæledyr, skal det til dyrlægen. Dyrlægen undersøger, om dit kæledyr har det godt. "Hej dyrlæge, vil du kigge på min hundehvalp?" I Jeg er dyrlæge, der er tegnet og fortalt af Liesbet Slegers, der er kendt fra mange børnebøger, møder vi dyrlægen, der hjælper dyr, når de er syge. Dyrlægen hjælper både en hund, der har spist en bold, og forbinder en hests ben. En spændende bog om dyrlægens arbejde - fortalt i børnehøjde!

Jeg er arkæolog

af Liesbet Slegers

Erhvervsvejledning i børnehøjde Mon de spiste is i gamle dag? Og boede de i almindelige huse eller på rigtige slotte? Det er spændende at tænke på, hvordan man levede i gamle dage. Arkæologen kan hjælpe os med at finde ud af, hvordan det var! I Jeg er arkæolog, der er tegnet og fortalt af Liesbet Slegers, følger vi arkæologens arbejde. Spørsmål som, hvad arkæologen har på og hvilke redskaber hun bruger, bliver besvaret, og bogen tegner et fint fint billede af arkæologens arbejde. Sidst i bogen gives der forslag til, hvordan man selv kan grave en skat ned, som engang i fremtiden kan blive fundet. En spændende bog om arkæologens arbejde - fortalt i børnehøjde!

Halloween

af Liesbet Slegers

Den sidste dag i oktober fejrer vi halloween. Så skal alt det uhyggelige fejres. Det er sjovt ... og lidt uhyggeligt. Far udhuler et græskar og skærer ansigt i med en kniv. Med et stearinlys i bliver det en fin lanterne. Tror du, man kan møde rigtige spøgelser til halloween? Nej, selvfølgelig ikke, for spøgelser findes ikke. Men til halloween er der rigtig mange, der klæder sig ud som spøgelser. Er du klædt ud til halloween? Hør om alt det sjove, der sker til halloween i denne bog af Liesbet Slegers. En sød og genkendelig bog om en forholdsvis ny - men meget populær - tradition til alle danske spøgelses- og halloweenfans.Uuuuhyggeligt! Halloween er tegnet og fortalt af Liesbet Slegers fra Flandern, som står bag flere bøger, som er udkommet på Turbine - blandt andet de populære bøger om Nanna og Noa. 

Jeg er skraldemand

af Liesbet Slegers

Med skraldemanden på arbejde. Hvad bliver der mon af skraldet, når skraldemanden kører væk med det i sin store skraldebil? Liesbet Slegers serie Jeg er … giver de mindre børn indblik i forskellige jobfunktioner. I samme serie er senest udgivet Jeg er bager, Jeg er dyrlæge og Jeg er arkæolog. Skraldemanden sørger for, at gader og veje er pæne og rene. Han står tidligt op og kører af sted i sin store skraldevogn. Han har en kalender, så han kan se, hvilke skraldespande der skal tømmes i dag. Men ikke alt skrald går til spilde. Gammelt papir kan bruges igen til æggebakker og køkkenruller. Gammelt glas bliver smeltet om til nye syltetøjsglas og flasker. I Jeg er skraldemand kan man læse om skraldemandens arbejde, men det er også en lærerig fortælling om, hvad der sker med skraldet, når man har smidt det ud. Bagerst i bogen er der infosider, hvor børnene kan lære mere om, hvordan man sorterer sit skrald, hvad der kan genbruges, og hvordan man undgår for meget skrald. Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer fra fx skraldemandens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt.

Jeg er astronaut

af Liesbet Slegers

Hvad laver en astronaut, når han er ude i rummet? Hvad laver en astronaut, når han er ude i rummet? Liesbet Slegers serie Jeg er … giver de mindre børn indblik i forskellige jobfunktioner. I samme serie er senest udgivet; Jeg er bager, Jeg er dyrlæge og Jeg er arkæolog. Astronauten flyver ud i rummet i en rumfærge. Her bor han på en rumstation, hvor han undersøger ting om rummet og naturen. Astronauten har brug for en særlig dragt. Han har hjelm og handsker på, en lille computer på maven og en rygsæk med ilt på ryggen. Han har også øvet sig i at svæve rundt, så han ikke bliver rundtosset. I rummet svæver alting nemlig, også astronauten. Har du lyst til at flyve ud i rummet og arbejde nær stjernerne? I bogen kan man læse en masse spændende ting om rummet og finde ud af, hvordan en astronaut arbejder. Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer fra fx astronautens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt.

Jeg er sygeplejerske

af Liesbet Slegers

Mon jeg kan blive sygeplejerske, når jeg bliver stor? Hvad laver sygeplejersken, når hun er på arbejde? Liesbet Slegers serie Jeg er … giver de mindre børn indblik i forskellige jobfunktioner. I samme serie er senest udgivet; Jeg er bager, Jeg er dyrlæge og Jeg er arkæolog. Når du bliver syg og skal på sygehuset, er det blandt andet sygeplejersken, der passer dig. Det er sygeplejersken, der sørger for, at patienterne får deres medicin, får renset deres sår eller får en ny forbinding på. Sygeplejersken klarer det hele! Hun løber rundt hele dagen og arbejder på forskellige tidspunkter, nogle gange endda om natten. Sygeplejersken kan også arbejde mange andre steder end på sygehuset. I bogen kan man læse om alle de forskellige ting, sygeplejersken kan, og illustrationerne viser nogle af de ting, hun kan få brug for på sit arbejde. Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer fra fx sygeplejerskens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt.

Nanna kører på cykel

af Liesbet Slegers

Nanna kører på cykel Hej, jeg hedder Nanna, og det her er min cykel. Når jeg skal ud at cykle, skal jeg have min cykelhjelm på. Jeg ser sej ud med min hjelm på, synes du ikke? Min far og jeg skal ud at cykle. Vi skal besøge farmor. Jeg cykler på fortovet ved siden af far. Jeg har støttehjul på cyklen, så jeg ikke falder, og jeg kan selv bremse. Jeg har nemlig øvet mig. »Flot!« siger far. »Du er blevet god til at bremse.« Nanna kører på cykel er skrevet af Liesbet Slegers, der har udgivet en lang række gode børnebøger på TURBINE. I serien om Nanna er tidligere udkommet: Nanna og bedstemor, Nanna tager tøj på, Nanna og sommerenog mange flere. Liesbet Slegers har også skrevet mange bøger om drengen Noa. Illustrationerne i bogen er enkle, på grænsen til det naive, og malet i stærke, klare farver, der fanger barnets opmærksomhed med det samme. Samtidig er bogen trykt i et solidt materiale, der ikke tager skade af at blive bladret igennem flere gange om dagen.

Kukkuk!

af Liesbet Slegers

Kukkuk! Hvor er din unge? Se kænguruen, der hopper omkring i solen. Hvor er din unge henne? Kukkuk! Her er jeg! De små dyreunger i denne bog elsker at lege gemmeleg. Kan du finde dem? Løft flapperne, og kig! Kukkuk! En sød, lille bog, der viser forskellige dyr med deres unger. For småbørn fra 12 måneder og op.

Hopsa!

af Liesbet Slegers

Hopsa! Hvordan kommer dyrene omkring? Se, der er en abe oppe i træet. Hvordan kommer du omkring, abe? Jeg klatrer! Alle dyrene i denne bog er på farten! Men hvordan kommer de egentlig omkring? Hopper de, svømmer de, eller kravler de mon? Løft flapperne, og kig! En sød, lille bog, der viser forskellige dyr og den måde de kommer omkring på. For småbørn fra 12 måneder og op.

Jeg er landmand

af Liesbet Slegers

Jeg er landmand Den sidste nye bog om professioner i serien “Jeg er ...” handler om landmandens arbejde og hverdag. Fra tidlig morgen til sen aften har landmanden travlt. Han malker køerne, med en malkemaskine går det nemt. Køerne skal også fodres, og stalden skal gøres rent. Landmanden kører gødningen ud på marken, så planterne vokser, og når de er store nok, skal de høstes. Landmanden har mange maskiner og redskaber på sin gård til at hjælpe med det hårde arbejde, og han bruger også en computer til at holde styr på alle sine dyr. Mælkjen fra køerne og planterne på marken bliver til mad, som vi kan købe i butikken. En sød og informativ billedbog om landmandens arbejde. Bogen sætter også fokus på, hvor maden kommer fra, og bagerst i bogen er der en infoside, der fortæller om mælkens vej til butikken, og hvilke planter landmanden dyrker. Serien om proffesioner er tegnet og fortalt af Liesbet Slegers, der også står bag bøgerne om Nanna og Noa.

Se der - Hej!

af Liesbet Slegers

Hvis du kigger godt efter i denne bog, vil du finde de bedste overraskelser. Hvem spiser æblerne på træet? Og hvem sidder i det sjove, runde æg? Sidder den søde bamse alene ved bordet? Og hvem kører på den flotte cykel? I denne sjove, lille bog kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud system er fyldt med overraskelser. Bogen har fokus på barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Lavet i et holdbart materiale med tykke papsider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksten stiller simple spørgsmål og enkle opgaver, der udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden. I samme serie: Se der - Tæt på!

Se der - Tæt på!

af Liesbet Slegers

Hvis du kigger godt efter i denne bog, vil du finde de bedste overraskelser. Hvem spiser æblerne på træet? Og hvem sidder i det sjove, runde æg? Sidder den søde bamse alene ved bordet? Og hvem kører på den flotte cykel? I denne sjove, lille bog kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud system er fyldt med overraskelser. Bogen har fokus på barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Lavet i et holdbart materiale med tykke papsider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksten stiller simple spørgsmål og enkle opgaver, der udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden. I samme serie: Se der - Hej!

Noa får en hund

af Liesbet Slegers

Noa får en hund -  Noa får snart en lille hund, og den skal hedde Victor. Victor er den sødeste hund, der findes. Han er venlig, klog, sjov og lydig. Og så vil han altid lege med Noa. Denne nye billedbog for de mindste er en rørende historie om, hvordan Noa og hans hund Victor hurtigt bliver de bedste venner. Noas glæde over at skulle have en hundehvalp er stor – og barnet kan få et indblik i alle forberedelserne og opdragelsen af hvalpen. Bogen viser hvor meget glæde en hund og et barn kan have af hinanden og den er ideel til at give forståelse for, hvad det vil sige at have en hund i familien. Den belgiske forfatter Liesbet Slegers har skrevet og illustreret endnu en sød genkendelig historie for børn. Bogen er lavet i et holdbart materiale og henvender sig til børn fra 2 år og op. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatterens mange bøger, blandt andet serien om Nanna, Se der … og Jeg er … - serien, der alle tager udgangspunkt i barnets dagligdag.

Jeg er fodboldspiller

af Liesbet Slegers

En fodboldspiller træner sammen med sit hold hver dag. Han må leve sundt og få masser af søvn for at holde sig i topform. Når der skal spilles en vigtig kamp, fyldes stadion med fodboldfans. Alle hold drømmer om at blive mestre og vinde en stor pokal. En spændende bog om fodboldspillerens liv fortalt i børnehøjde. Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Livet som fodboldspiller beskrives gennem et enkelt sprog og med naive illustrationer i friske farver. Børnene præsenteres både for letgenkendelige detaljer og lærer samtidig noget nyt. I samme serie findes Jeg er bager, Jeg er astronaut, Jeg er lærer, Jeg er ballerina og mange flere.  

Jeg er ballerina

af Liesbet Slegers

 Ny titel i Liesbet Slegers lærerige Jeg er-serie. En ballerina (eller balletdanser, hvis det er en dreng) øver sig hver eneste dag. I hendes garderobe er der masser af balletskørter, strømpebukser og benvarmere. Med de særlige balletsko kan hun danse på tæerne! Hun øver sig og øver sig, indtil hvert eneste trin og spring er perfekt. Serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Bagerst i bogen kan man se, hvordan balletdanseren laver de forskellige positioner, så man selv kan øve sig derhjemme. En spændende bog om balletdanserens liv fortalt i børnehøjde. I samme serie findes Jeg er bager, Jeg er astronaut, Jeg er lærer, Jeg er fodboldspiller og mange flere.

Se der – Legepladsen!

af Liesbet Slegers

To flotte pegebøger med træk-ud sider   Hvis du kigger godt efter i disse bøger, vil du finde de bedste overraskelser.   Se der – Legepladsen! Den søde kanin sidder i sandkassen og leger. Men er han helt alene? Næ nej. Se der! Jeg er også med i legen. Og jeg fylder min spand med sand.   Se der – Vroom! Piloten har et flot fly. Men flyver han helt alene? Næ nej. Se der! Jeg flyver med. Det er så sjovt oppe i luften.     I disse to sjove, små bøger kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud system er fyldt med overraskelser. Bøgerne har fokus på barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Bøgerne er lavet i et holdbart materiale med tykke papsider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksten stiller simple spørgsmål og enkle opgaver, der udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden. I samme serie: Se der – Tæt på! og Se der – Hej!  

Se der - Vroom!

af Liesbet Slegers

To flotte pegebøger med træk-ud sider   Hvis du kigger godt efter i disse bøger, vil du finde de bedste overraskelser.   Se der – Legepladsen! Den søde kanin sidder i sandkassen og leger. Men er han helt alene? Næ nej. Se der! Jeg er også med i legen. Og jeg fylder min spand med sand.   Se der – Vroom! Piloten har et flot fly. Men flyver han helt alene? Næ nej. Se der! Jeg flyver med. Det er så sjovt oppe i luften.     I disse to sjove, små bøger kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud system er fyldt med overraskelser. Bøgerne har fokus på barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Bøgerne er lavet i et holdbart materiale med tykke papsider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksten stiller simple spørgsmål og enkle opgaver, der udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden. I samme serie: Se der – Tæt på! og Se der – Hej!

Noa på potte

af Liesbet Slegers

Noa lærer at bruge potten       Noa får en potte af mor. Store drenge tisser nemlig på potte. Første gang går det ikke så godt, men så bliver Noa bare bedre og bedre til det!    Denne nye billedbog for de mindste er en sød historie om, hvordan Noa lærer at bruge potten. Det kan ofte være en lang og svær proces at lære sit barn at bruge potte. Masser af tålmodighed og kærlighed gør det hele nemmere. Og dit barn er ikke alene. Se bare på Noa!    Den belgiske forfatter Liesbet Slegers har skrevet og illustreret endnu en sød genkendelig historie for børn. Bogen er lavet i et holdbart materiale og henvender sig til børn fra 24 måneder og op. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatterens mange bøger, blandt andet serien om Nanna, Se der … og Jeg er … - serien, der alle tager udgangspunkt i barnets dagligdag.  

Jeg er kok

af Liesbet Slegers

En appetitvækkende og informativ bog til børn om kokkens arbejde    En kok laver mad til de mennesker, der besøger hans restaurant. Han gør ikke alt arbejdet selv, men sammen med et helt hold af andre kokke og kokkeelever. En kok skal kunne arbejde hårdt og hurtigt for at skabe nye, lækre og sunde retter. Han ved meget om mad og laver hele tiden nye opskrifter. Det er skønt at være en god kok.    Jeg er-serien er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der er kendt i Danmark for bøgerne om Nanna og Noa. Professionerne beskrives gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i friske farver. Bagerst i bogen kan man læse en masse om forskellige madvarer, hvordan de smager og lugter. En spændende bog om kokkens arbejde.    I samme serie findes bl.a. Jeg er bager, Jeg er astronaut, Jeg er lærer, Jeg er fodboldspiller, jeg er ballerina og mange flere.

Mig og min dag

af Liesbet Slegers

Det er en dejlig dag. Jeg tager min hagesmæk på og spiser morgenmad. Så skal jeg lege. Jeg skal også i bad i dag. Jeg tager min pyjamas på og læser en bog. Og så skal jeg sove. Bogen har fokus på genkendelige situationer fra barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 12 måneder og op. Bogen er lavet i et holdbart materiale med tykke, slidstærke sider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksterne udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden.

Mig og årstiderne

af Liesbet Slegers

De fire årstider er sjove! Om foråret får træerne grønne blade, og om sommeren leger jeg på stranden. Om efteråret holder min paraply mig tør, og om vinteren kælker jeg i sneen. Bogen har fokus på genkendelige situationer fra barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 12 måneder og op. Bogen er lavet i et holdbart materiale med tykke, slidstærke sider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksterne udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden.

Se der - Her bor jeg!

af Liesbet Slegers

Hvis du kigger godt efter i denne bog, vil du finde de bedste overraskelser! Hvem bor i det røde æble? Og hvem svømmer i søen?   I denne sjove, lille papbog kan småbørn selv lede efter de skjulte billeder. Det særlige træk-ud system er fyldt med overraskelser. Bogen har fokus på barnets omverden og henvender sig til børn fra 18 måneder og op. Boegn er lavet i et holdbart materiale med tykke papsider, der kan holde til utallige gennemlæsninger. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksten stiller simple spørgsmål og enkle opgaver, der udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden. I samme serie: Se der – Tæt på!, Se der – Hej!, Se der – Legepladsen! og Se der – Vroom!

Her er jeg

af Liesbet Slegers

Her er jeg. Jeg har to øjne, en næse og en mund. Jeg har to arme, to ben og en mave. Jeg tager tøj på og leger med mine venner hver dag. Bogen har fokus på genkendelige situationer fra barnets dagligdag og henvender sig til børn fra 12 måneder og op. Bogen er lavet i et holdbart materiale med tykke, slidstærke sider. De simple, farverige tegninger er kendetegnende for forfatteren Liesbet Slegers, der står bag en lang række populære børnebøger, bl.a. serierne om Noa og Nanna og Jeg er … -serien. Teksterne udfordrer barnet og udvikler dets begrebsverden.

Jeg er læge

af Liesbet Slegers

Lægen ved rigtig mange ting om vores kroppe. Hun ved for eksempel, hvilke sygdomme der findes. Og hun ved også, hvordan man kan gøre folk raske, hvis de er blevet syge. Feber, smerter, sår, benbrud, medicin og vaccinationer – lægen kender til det hele. Når lægen undersøger sine patienter, bruger hun sine særlige lægeinstrumenter. Hun har også lægeinstrumenter, som hjælper patienterne til at blive raske igen, når lægen har fundet ud af, hvad de fejler. Hvor er det godt, at lægen findes. For så kan hun også hjælpe dig, hvis du engang bliver syg. ”Jeg er læge” er en spændende og lærerig bog om læger og deres arbejde fortalt i børnehøjde. Den giver et interessant og underholdende indblik i lægens arbejde og hverdag. For hvad mon hende din læge egentlig går og laver, når hun er på arbejde? Hvordan gør lægen folk raske, når de er blevet syge, og hvilke slags læger findes der egentlig? Serien ”Jeg er …” er tegnet og skrevet af den belgiske forfatter Liesbet Slegers, der i Danmark blandt andet er kendt for bøgerne om Nanna og Noa. I ”Jeg er …”-serien beskrives de forskellige professioner gennem et enkelt sprog og naive illustrationer i skønne og stærke farver. Børnene præsenteres både for velkendte detaljer fra lægens arbejdsliv og lærer samtidig noget nyt på informativ og afmystificerende vis.

Nanna og sommeren

af Liesbet Slegers

Jeg hedder Nanna. I dag er det varmt og dejligt vejr. Jeg kan lege udenfor hele dagen. Sommeren er skøn! Bogen er skrevet af Liesbet Slegers, der også er kendt for sine børnbøger, som henvender sig til helt små børn. Illustrationerne i bogen er enkle, på grænsen til det naive, og malet i stærke, klare farver, der fanger barnets opmærksomhed med det samme. Samtidig er bogen trykt i et solidt materiale, der ikke tager skade af at blive bladret igennem flere gange om dagen.

Mad

af Liesbet Slegers

Her er min stol. Jeg får hagesmæk på og tager min ske. Min tallerken står foran mig. Nu skal jeg spise. Letgenkendelige og sjove illustrationer, der viser scener omkring et spisebord. For børn fra omkring 12 måneder og op. Med barnets dagligdag som tema. Bogen er skrevet af Liesbet Slegers, der også er kendt for sine bøger til ældre børn. Bl.a. serien om Noa.