Jeg er kommet for at synge forside

Jeg er kommet for at synge

Jeg er kommet for at synge forside
Originalsprog:
Dansk
Omslag:
Indbundet
ISBN13:
9788740051544

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie.

Det er fortællingen om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chalou til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun igen og igen har måttet kæmpe for sin plads.

Bogens omdrejningspunkt er de sange, Lis har sunget livet igennem – såsom Stille før storm, Indtil dig igen, Verden er i farver og Mine øjne de skal se. Via dem søger hun ind i de epoker, hun har været en del af, og møder de mennesker, som har præget hende. Hun fortæller om de vilde tider i Aarhus med alskens fristelser. Om det uforløste forhold til sin mor, der døde tidligt. Om et evigt forbillede i sin energiske far. Om en søn, der løfter hende mod nye horisonter. Om havet. Om himlen. Om stemmen. Om kærligheden. Og om et liv side om side med store personligheder som Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Gasolin’-drengene, Steffen Brandt og Sebastian.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser