Stærk, let og mæt forside

Stærk, let og mæt

Stærk, let og mæt forside
Forfatter:
Originalsprog:
Dansk
Sider:
216
Omslag:
Indbundet
ISBN13:
9788740046526

Slut med mellemmåltider! Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog.
 

Mange af os går i årevis og leder efter det lille trick, der vil få os til at tabe de overskydende kilo, vi så gerne vil af med. Det lille trick, som ingen har tænkt på før. Det der gør, at vi uden at ændre på vores dejlige, magelige liv pludselig opdager, at kiloene rasler af. Men er der et trick, eller er det bare hårdt arbejde, der skal til?
 

Ja til begge dele. Her i bogen fortæller Anne Hjernøe, hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der kickstartede et vægttabsforløb. Hvad der skete, og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at mellemmåltider er en af de store skurke. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke været vægten alene. Hun ville gerne have en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Også disse erfaringer deler hun ud af. 

Anne kombinerer i bogen en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks fra en, der har været der selv. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Bogreolen 168,95 29,95 198,90
iMusic 210,00 29,00 239,00
Arnold Busck 229,95 19,00 248,95

Af samme forfatter

Politikens syltebog

af Anne Hjernøe

-

Politikens bog om kryddersnaps

af Anne Hjernøe

Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

Annes spisekammer

af Anne Hjernøe

Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt – og hvordan man så bruger det. Nordisk mysli, Ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, Hyldeblomst-te, Tørrede svampe, Æblesnaps med hyben og enebær og Hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

Sunde salater

af Anne Hjernøe

Bliv sund med salater Mangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen med kalorierne? Så er der masser af hjælp at hente i den nye kogebog fra kokken og tv-værten Anne Hjernøe. Salater og sundhed er to sider af samme sag for Anne Hjernøe, og det afspejler sig i de 150 opskrifter, hvor hun samtidig har sat velsmagen i højsædet. Klassiske og nye salat ingredienser er her blevet sat sammen på kryds og tværs til de lækreste kolde og varme salater. De er både med og uden kød, så de enten kan virke mættende som et genialt, helt og sundt måltid fuldt af vitaminer og proteiner, som det lækre, vitaminrige tilbehør eller som del af et større måltid med flere små retter, der også kunne være salater. Anne Hjernøe har alle dage rejst meget, og lige så mange danske og nordisk inspirerede salater, der er i bogen - lige så mange vil have et sydlandsk, asiatisk eller latinamerikansk tilsnit i ingredienser og smag. Med Annes salater i køkkenet er der masser af muligheder for at prøve noget nyt og forkæle sine smagsløg - samtidig med at man holder den sunde linje, og uden at det bliver kompliceret. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

Sunde salater

af Anne Hjernøe

Bliv sund med salaterMangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen med kalorierne? Så er der masser af hjælp at hente i den nye kogebog fra kokken og tv-værten Anne Hjernøe.Salater og sundhed er to sider af samme sag for Anne Hjernøe, og det afspejler sig i de 150 opskrifter, hvor hun samtidig har sat velsmagen i højsædet. Klassiske og nye salat ingredienser er her blevet sat sammen på kryds og tværs til de lækreste kolde og varme salater. De er både med og uden kød, så de enten kan virke mættende som et genialt, helt og sundt måltid fuldt af vitaminer og proteiner, som det lækre, vitaminrige tilbehør eller som del af et større måltid med flere små retter, der også kunne være salater.Anne Hjernøe har alle dage rejst meget, og lige så mange danske og nordisk inspirerede salater, der er i bogen - lige så mange vil have et sydlandsk, asiatisk eller latinamerikansk tilsnit i ingredienser og smag.Med Annes salater i køkkenet er der masser af muligheder for at prøve noget nyt og forkæle sine smagsløg - samtidig med at man holder den sunde linje, og uden at det bliver kompliceret.Om forfatteren:Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

Sunde grønne retter

af Anne Hjernøe

Spis masser af grønt og sundt uden at være fanatisk. Det er udgangspunktet for Anne Hjernøes nye indbydende kogebog, der følger op på succesen med forgængeren 'Sunde salater'. I 'Sunde grønne retter' får du hjælp til selv at skrue op for det grønne og det sunde i dit eget køkken. Bogens opskrifter repræsenterer den mad, som Anne Hjernøe og hendes familie spiser til hverdag, og når de har gæster. Det er mad, der er lavet af sunde, gode, rene og ærlige råvarer, og hvor det grønne altid er i centrum. Der er således opskrifter på sunde og velsmagende grøntsagsretter, mættende varme og kolde supper, nye skønne salater samt ikke mindst et væld af Annes yndlingsfiske- og skaldyrsopskrifter. Kød er der en lille smule af i nogle af opskrifterne, men her som tilbehør eller drys.Som sædvanligt er det et krav for Anne, at maden smager godt. Ellers er der efter hendes mening ikke noget ved at spise sundt, og det er derfor udgangspunktet for samtlige opskrifter. De er lavet, så de smager fantastisk og tilfredsstiller både smagsløg og mave. Retterne kan både bruges som hovedretter og tilbehør, og de kan kombineres på kryds og tværs med de andre retter i bogen. Om forfatteren: Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok. Hun er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært bl.a. har lavet AnneMad og senest sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller og danske øer i en række tema-lørdage. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til diverse kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere og Annes julekalender, alle Politikens Forlag.

Sunde salater

af Anne Hjernøe

Bestselleren Sunde salater findes nu i en ny udgave udvidet med 50 ekstra, lækre opskrifter Mangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen med kalorierne og skrue op for sundhed og velvære? Så er der masser af hjælp at hente i den populære salatbog fra kokken og tv-værten Anne Hjernøe, som nu kommer i en ny, stærkt udvidet udgave med endnu flere opskrifter. Anne har kreeret 50 nye velsmagende salatopskrifter med og uden kød, lune som kolde, lette som mættende, så der er noget til ethvert behov og for enhver smag. Alle illustreret med nye fotos. Samtidig har hun lavet 10 skønne salsaer, fx jordbærsalsa med balsamico og æblesalsa med ingefær, som er det perfekte tilbehør til kød og fisk.Salater og sundhed er to sider af samme sag for Anne Hjernøe, og det afspejler sig i de nu over 200 opskrifter og 350 sider, hvor hun samtidig har sat velsmagen og kreativiteten i højsædet. Med Annes Sunde salater i køkkenet er der masser af muligheder for at prøve noget nyt og forkæle smagsløgene – samtidig med at du holder den sunde linje, og uden at det bliver kompliceret.

Grill & grønt

af Anne Hjernøe

De fleste af os elsker med smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her i sin nye bog, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille. Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritter fra grillen på terrassen, og opskrifterne er lige gode, om man har en kulgrill eller en gasgrill. En mør steak med grillstriber er en klassiker fra grillen, men Anne har også masser af forslag til alt fra ribs, gode pølser, pulled pork og porchetta til grillede spid med kylling eller store rejer, sliders (små hjemmelavede burgers), lammekoteletter, hele fisk, røgede blåmuslinger og jomfruhummere med citrusaioli. Noget, der også smager godt fra grillen er ... stegt flæsk med persillesovs - i Annes version lavet om til lækkert grillet flæsk med en kold persillecreme til de nye kartofler. Mmmm. Og så viser Anne ikke mindst, hvordan man lige så godt kan smide grøntsagerne på grillristen, når man nu alligevel har gang i grillen. Resultatet er utroligt velsmagende og det perfekte tilbehør.

24 opskrifter til jul

af Anne Hjernøe

Små, hyggelige hjemmelavede ting at spise er med til at sætte prikken over i’et i dagene frem mod og gennem julen. I dette uddrag fra bogen Annes julekalender får du 24 megajulede opskrifter fra journalist, kok og tv-vært Anne Hjernøe – en opskrift til hver dag i december indtil juleaften. Det er hendes bedste opskrifter på alt fra glögg, appelsinmarmelade, småkager og konfekt til julesnaps, rødkål, hjemmelavede sild, syltede rødbeder og meget mere.En superhyggelig samling opskrifter, som man kan bruge i årevis.

Grill & Grønt

af Anne Hjernøe

De fleste af os elsker smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her i sin nye bog, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille.Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritt er fra grillen på terrassen, og opskrifterne er lige gode, om man har en kulgrill eller en gasgrill. En mør steak med grillstriber er en klassiker fra grillen, men Anne har også masser af forslag til alt fra ribs, gode pølser, pulled pork og porchetta til grillede spid med kylling eller store rejer, sliders (små hjemmelavede burgers), lammekoteletter, hele fisk, røgede blåmuslinger og jomfruhummere med citrusaioli. Noget, der også smager godt fra grillen, er stegt flæsk med persillesovs – i Annes version lavet om til lækkert grillet flæsk med en kold persillecreme til de nye kartofler. Mmmm. Og så viser Anne ikke mindst, hvordan man lige så godt kan smide grøntsagerne på grillristen, når man nu alligevel har gang i grillen. Resultatet er utroligt velsmagende og det perfekte tilbehør.

Annes søde syltebog

af Anne Hjernøe

Annes søde syltebog giver en masse grundopskrifter på syltning af de mest almindelige danske frugter og bær både de traditionelle samt nye inspirerende og lækre sammensætninger. Her er dejlige opskrifter på marmelade, syltetøj og gelé, saft, sirup og meget mere. Bogen indeholder også afsnit om konservering, hygiejne, opbevaring og redskaber til syltning.    Anne Hjernøe, tv-vært på bl.a. udsendelserne Frilandshaven og AnneMad på DR2, giver i denne udgave lækre opskrifter på rosenblomstsirup, mangosyltetøj med lime og citrongræs og hyldeblomstsky mm. Syltning er en fantastisk måde at forlænge årstiderne på. Sommerens bær og frugter på glas, giver fornemmelse af solen og varmen helt hen i vinterhalvåret. Jordbærmarmeladen, et iskoldt glas hindbærsaft eller en varm hyldebærtoddy, bringer minder med sig om de varme sommerdage, hvor man plukkede de modne bær. Og så er det en rar fornemmelse at vide, hvad marmeladen og saften indeholder. Velbekomme!

MIMSE OG SOLSORTEN

af Anne Hjernøe

Anne Hjernøe er mest kendt som tv-kok fra flere programmer, men hun er også uddannet pædagog og journalist og har altid drømt om at skrive for børn. Nu udkommer første bind i hendes serie om børnehavepigen Mimse. Bøgerne skriver sig ind i en klassisk, nordisk børnebogstradition, og de tager fat på både små og store emner for børn på 4-7 år. I Mimse og solsorten finder Mimse og hendes venner en fugl med brækket vinge i børnehaven. Hvad skal de stille op? Er det bedst at aflive fuglen? Eller er den endnu ikke træt af livet? Mimse stilles over for nogle svære valg. De dejligt levende og farvestrålende illustrationer er lavet af illustrator Anja Gram, som også tegnede til Tessa Linnets “Jeg er ...”

Mimse og brunkagemanden

af Anne Hjernøe

Det er snart jul, og Mimse og hendes far og mor er inviteret til julefest i børnehaven. Alle børn skal have et stykke pynt med til juletræet, og Mimse begynder straks at tænke over, hvad hun skal lave. Først går Mimse i gang med at klippe et julehjerte, men det er alt for svært. Så prøver Mimse at lave en guirlande, men hun bruger alt for meget klister, og guirlanden ender som én stor klump. Heldigvis har Mimses mor en god idé: De kan bage nogle lækre og sprøde brunkagemænd og binde flotte sløjfer i. Det er Mimse med på, og snart hygger mor og Mimse sig i køkkenet. Da brunkagemændene kommer ud af ovnen, udvælger Mimse den allerflotteste til børnehavens julefest. Men nede i børnehaven får Thor og Johan fat i Mimses brunkagemand, og pludselig er den gået i stykker. Mimse er helt ulykkelig, men heldigvis kan Mimses yndlingspædagog Berit et trick med spiseligt klister, og alt ender godt for MImse, brunkagemanden og børnehavens julefest.   En hyggelig og genkendelig julehistorie om børnehavepigen Mimse.   Forfatter til Mimse og brunkagemanden Anne Hjernøe er kok, journalist og oprindeligt uddannet pædagog. Hun har været vært på over 100 tv-programmer og er forfatter til en lang række kogebøger. Bøgerne om pigen Mimse tager fat på små og store emner for børn på 3-6 år – og så indeholder de alle en børnevenlig og lækker opskrift!

Politikens Syltebog

af Anne Hjernøe

Syltebogen er skrevet af Anne Hjernøe, og den indeholder et væld af grundopskrifter til syltning af de mest almindelige danske frugter, bær og grøntsager. Bogen indeholder både traditionelle opskrifter og helt nye, spændende og inspirerende sammensætninger, der passer til tidens madvaner. Syltebogen indeholder også nogle gode tips til, når madlavningen skal gå hurtigt, et afsnit om konservering, køkkenhygiejne og redskaber til syltning.

Politikens bog om tapas

af Anne Hjernøe

Politikens bog om tapas giver opskrifter på en lang række af de små, lækre retter, som man får serveret på tapasbarer i Spanien. Tapas spises mellem måltiderne, enten for at stille den værste sult eller for at stimulere sulten og forberede den på det helt store frokost- eller aftensmåltid. Kogebogen er tro mod de traditionelle spanske opskrifter, men under hver opskrift er der anført en eller flere variationer, så man kan give sin tapas fx et asiatisk eller italiensk strejf, hvis man skulle have lyst til det. Tapas er velegnede som snacks, forretter eller til buffeter, men kan også bruges som hovedretter i større portioner. Politikens bog om tapas er gennemillustreret med stemningsfyldte fotos fra Andalusien.

Politikens bog om kryddersnaps

af Anne Hjernøe

Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps. Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

AnneMad

af Anne Hjernøe

Tv-kokken og kogebogsforfatteren Anne Hjernøe inspirerer med denne kogebog danskerne til at udskifte den klassiske tre retters menu med noget, der er småt og godt. Bogen indeholder forslag til måltider bestående af fire små retter plus en eller to bonusting i form af tilbehør, fx noget bagt, syltet, rårørt eller andet. Temamæssigt kommer bogen hele vejen rundt med retter fra fx Norden, Spanien, Latinanerika, Asien, Frankrig, Italien, Arabien og Indien.

Annes syltebog

af Anne Hjernøe

Annes syltebog giver en masse grundopskrifter på syltning af de mest almindelige danske frugter, bær og grøntsager både de traditionelle samt nye inspirerende og lækre sammensætninger. Her er dejlige opskrifter på marmelade, syltetøj og gelé, saft og sirup, pickles, relish og chutney, ketchup og salsa, krydderolier og -eddiker, kryddersalt og -sukker og meget mere. Bogen indeholder også afsnit om konservering, hygiejne, opbevaring og redskaber til syltning. Anne Hjernøe har i denne reviderede udgave tilføjet flere helt nye lækre opskrifter. Her er bl.a. opskrifter på rosenblomstsirup, let syltede rødbeder med hyldebærsirup, mangosyltetøj med lime og citrongræs og hyldeblomstsky.

AnneMad med mere

af Anne Hjernøe

Journalist, kok og tv-vært Anne Hjernøe har haft stor succes med sine små retter fra hele verden, der går under fællesbetegnelsen AnneMad. Nu følger hun bestselleren fra 2008 op med en ny stor bog, hvor hun har samlet alle sine AnneMads-opskrifter, både de gamle og over 80 nye og spændende af slagsen. En del af dem er nordiske, andre spanske og italienske, endnu andre vil have storbysnit, da vi til efteråret kan glæde os til at se Anne lave AnneMad i New York på tv.  AnneMad er indbegrebet af Anne Hjernøes måde at kokkerere på. En masse små retter, der gerne må ramme bordet som haglbyger og derefter forsvinde som dug for solen. Mad, der søger for, at dine smagsløg aldrig keder sig.   AnneMad er derfor som sædvanligt inspiration til en anderledes og mere underholdende måde at spise på med flere små retter til aftensmad i stedet for én stor – uden at det bliver mere kompliceret eller tidskrævende af den grund. Langt de fleste af bogens retter helt enkle og lige til at gå til i køkkenet.   Hvad med fx Rimmet og letrøget laks med rygeostdip, Agerhøne i æble, Kylling i karry, Nudelsalat eller Krabbekager fra New York, Svinekøber i Pedro Ximenez sherry, Grillet gedeost på rosmarinblade og Appelsinmarmelade med mandler eller Nordisk jordskokkesuppe med østers? For blot at nævne et par af de nye opskrifter…?

Milles nye ven

af Anne Hjernøe

”Hvad hedder du?” spurgte drengen.”Jeg hedder Mille,” svarede Mille. ”Kan man hedde det?” spurgte han. ”Ja,” sagde Mille. ”Okay,” sagde drengen, ”jeg hedder Mikkel.” ”Det ved jeg da godt,” svarede Mille,  ”for vi går i samme klasse, og i øvrigt skal vi bage pizza sammen i dag.” “Milles nye ven”er den første bog i en ny serie om pigen Mille. Bogen er velegnet til højtlæsning for mindre børn eller til selvlæsning børn i alderen 6-9 år. Der indgår små, børnevenlige madopskrifter som en del af fortællingen. Bogen skrevet af tv-kok og forfatter Anne Hjernøe og ordene er farverigt og finurligt illustreret af Zarah Juul.

Udeliv

af Anne Hjernøe

Med baggrund i DR2's haveserie """"Udeliv"""" gives gode råd til hvordan man kan skabe mere liv og aktivitet i haven. Herunder madopskrifter,forslag til etablering af udekøkken, sjove og anderldes havemøbler, samt dyr man kan holde i haven