Girl power forside

Girl power

Girl power forside
Forfatter:
Sider:
128
Omslag:
Indbundet
Forlag:
ISBN13:
9788711904053

Beyoncé, Emma Watson og Alicia Keys er blandt de 50 nulevende kvinder, du kan læse om i denne bog. Læs, hvordan de har fulgt deres drømme, kæmpet for en sag og har turdet være sig selv hele vejen og på den måde har gjort en forskel. Stærk inspiration til piger på 10+.

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
iMusic 126,00 29,00 155,00
Plusbog 119,20 39,95 159,15
Gucca 119,95 39,95 159,90
Bogreolen 136,95 29,95 166,90
CDON 139,00 29,00 168,00
Arnold Busck 149,95 19,00 168,95

Af samme forfatter

Christopher

af Katrine Memborg

En stor flot fanbog om Danmarks superstjerne nummer 1. Katrine Memborg er tidligere chefredaktør på Vi unge og har arbejdet for musikbladet MIX. Hun har mødt mange af de rigtig store udelandske stjerner, og i hendes verden er Christopher det tætteste, vi kommer på en superstjerne herhjemme. Men Katrine har mødt endnu flere fans gennem sit arbejde på bladene, så hun ved, hvordan det er at være vild med Christopher. Og derfor har hun lavet denne bog om ham til alle jer fans.

Christopher (særudgave)

af Katrine Memborg

Christopher (særudgave)

En inspirationsbog til dig med MODELDRØMME

af Katrine Memborg

  Endelig en bog om modeller, der tager faget og sine hovedpersoner alvorligt. I en række billeder og interviews fortæller forfatter og journalist, Katrine Memborg, som er tidligere chefredaktør på VI UNGE og redaktør på programmet TOPMODEL om jobbet som model, som så mange unge piger finder utrolig attraktivt. Vi kommer rundt i forskellige kroge af faget og taler med topmodeller, børnemodeller, fotografer, make-up-artister, eventmakere, redaktører og bureauejere, som hver og en giver deres personlig indblik i modellernes fascinerende verden. Louise Mikkelsen (model og vinder af sidste års Topmodel på tv) Mia Jeppson (make up og hår stylist) Henrik Adamsen (fotograf -ja det lykkedes!) Bente Lundquist (Scoop Models direktør) Jim Lyngvild Cecilie Christiansen (redaktør på Elle) Sara Maria (model på 34 år. Startede som 15-årig) Sarah Grünewald   Forfatteren har tidligere udgivet en bog om musikidolet Christopher.

K for Kardashian

af Katrine Memborg

Familien Kardashian/Jenner fik sit eget reality-program i 2007. Dengang var der mange, der grinede af dem. I dag er alle fem søstre mega brands. De er blandt verdens mest googlede personer og ofte på forsiden af de helt store magasiner. Det er bestemt ikke kedeligt, det der foregår, og måske er det derfor, der er så mange, som følger med i deres farverige hverdag? De gør præcis, hvad de har lyst til - og er i øvrigt ligeglade med, hvad andre måtte tænke. Her kan du læse om de imponerende Kardashian/jenner-søstre Kendall, Kylie, Kim, Kourtney og Khloé. Få et overblik over hele dynastiet, tjek din viden om familien i den store Kardashian/jenner quiz, og nyd bogens mange lækre billeder.   Katrine Memborg har været chefredaktør på forskellige magasiner, blandt andet Vi Unge, og er forfatter til flere bøger om populærkultur. Hun har fulgt familien, lige siden de første sæsoner af "Keeping Up With the Kardashians" blev vist.  

K for Kardashian

af Katrine Memborg

Familien Kardashian/Jenner fik sit eget reality-program i 2007. Dengang var der mange, der grinede af dem. I dag er alle fem søstre megabrands. De er blandt verdens mest googlede personer og ofte på forsiden af de helt store magasiner. Det bestemt ikke kedeligt, det der foregår i Kardashian-familien, og måske er det derfor, der er så mange, som følger med i deres farverige hverdag. De gør præcis, hvad de har lyst til – og er i øvrigt ligeglade med, hvad andre måtte tænke. Her kan du læse om de imponerende Kardashian-/Jenner-søstre Kendall, Kylie, Kim, Kourtney og Khloé. Få et overblik over hele dynastiet, tjek din viden om familien i den store Kardashian/Jenner quiz, og nyd bogens mange lækre billeder.Katrine Memborg har været chefredaktør for magasiner som Vi Unge og Bazar og har været caster på tv-programmet Topmodel. I dag arbejder hun som fuldtidsforfatter og har blandt andet skrevet bøger om Kardashian-familien og sangeren Christoffer.

Girl power

af Katrine Memborg

Beyoncé, Emma Watson og Alicia Keys er blandt de 50 nulevende kvinder, du kan læse om i denne bog. Læs, hvordan de har fulgt deres drømme, kæmpet for en sag og har turdet være sig selv hele vejen og på den måde har gjort en forskel. Stærk inspiration til piger på 10+. Hvert opslag præsenterer med foto og tekst en af de 50 kvinder. Til sidst i bogen er der et tomt opslag, som læseren selv kan fylde ud.   Katrine Memborg er tidligere chefredaktør på Vi unge, journalist og forfatter til christopher, Modeldrømme, K for Kardashians, helt ærligt om Silas Holst, Piger samt bogen om youtuberen Astrid Olsen

Piger 2017

af Katrine Memborg

Bogserien Piger var et stort hit tilbage i starten af 1990’erne. Meget er sket siden, men piger og deres behov for veninde-stof, hemmeligheder, tips og tricks osv. lever stadig. Piger 2017 er pigernes helt egen bog, en inspirerende og underholdende følgesvend, de kan have med i tasken. Her er sjove opgaver som kryds & tværs, sudoku, find 5 fejl, og her er små, korte noveller om det at være pige – skrevet af målgruppen selv. Her er opskrifter på nem, hurtig mad og smoothies, lidt om pigeliv (tanker, følelser, kroppen, sundhed, kærlighed, veninder), test dig selv, DIY til værelset, mode, hår og skønhedstips, facts og quizzer om stjernerne, alt om stjernetegn og lign. Og så er der naturligvis mulighed for selv at skrive med i bogen. Derudover er her en række noveller, skrevet af målgruppen selv – dette sker som et led i Politikens Forlags samarbejde med Movellas. Bogen henvender sig til den unge tween/teenage-pige mellem 11-15 år.

Tro på dig selv og din stil

af Katrine Memborg

Astrid Olsen! Lige nu har den 17-årige YouTuber 55.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, og hendes mest populære videoer bliver set af ikke færre end 120.000 mennesker.Mode, skønhed og tips er det, Astrid er kendt for. På Instagram har Astrid knap 40.000 følgere, der flittigt følger med i Astrids liv og kommentarer om alt og ingenting. Hun inspirerer andre unge piger, og hun går meget op i, at man skal turde at skille sig ud fra mængden – det mod savnede hun nemlig selv, da hun var yngre. Hun vil give andre unge det boost, hun selv har manglet og give dem mod til at turde vælge de vilde stiletter på en helt almindelig mandag eller tage den røde læbestift på for første gang! Bogen er en mode- og skønhedsbog til unge piger, krydret med en masse personlige beretninger fra Astrid selv. Den vil indeholde alt fra Astrids baggrund til tips om, hvordan du styler den hvide T-shirt, råd til at turde skille dig ud, hvordan dit selvværd bliver bedre, cool konfirmation uden pufærmer, makeuptips, perfekte øjenbryn, step-by-step makeup fotos osv.

Piger 2018

af Katrine Memborg

Piger-bogserien var et hit tilbage i starten af 1990’erne. Meget er sket siden, men piger og deres behov for veninde-stof, hemmeligheder, tips og tricks osv. lever i den grad stadig.Unge piger er nysgerrige og identitetssøgende, og det kan være svært at henvende sig og spørge … Her får de en bog, der let berører de emner, der fylder mest. Derudover er der også underholdende og mere lette emner, så de får dækket alle deres behov.I Piger 2018 får pigerne en bog, der er deres helt egen – en slags inspirerende og underholdende dagbog. Små, korte noveller samt digte om det at være pige – skrevet af målgruppen. Dette i samarbejde med Movellas. Opskrifter på nem, hurtig mad, lidt om pigeliv (tanker, følelser, sundhed, kærlighed, veninder), test dig selv, hår og skønhedstips, facts og quizzer og lign. Og naturligvis mulighed for at skrive og udfylde selv.Bogen henvender sig til den unge tween/teenage-pige mellem 11-15 år.

Test dig selv

af Katrine Memborg

Masser af tester og quizzer til teenagepigen.     Er du en god veninde, en skøn kæreste og en modig pige? Alle teenagepiger er identitetssøgende på hver deres måde, og her kan de starte i det små ved at tage små, uskyldige tester om deres liv og hverdag.      Tester har altid været populært stof i diverse magasiner, og her har vi samlet de bedste emner i én bog. Kærester, drenge, kærlighed, veninder, selvværd, skolen, sjov osv.      Test dig selv er perfekt til ferien, på stranden, som gave, til veninderne – og som en must have på pigeværelset

Benjamin Lasnier

af Katrine Memborg

Med næsten en million følgere på Instagram og flere end fem millioner på Facebook er Benjamin Lasnier uden tvivl Danmarks mest eftertragtede fyr på de sociale medier. Men hvad er hemmeligheden bag? Hvordan har han gjort? Og vigtigst af alt, hvorfor har han gjort det? I bogen om Benjamin kommer du helt tæt på idolet, der har fans over hele verden. Benjamin fortæller om livet, kærligheden, hemmelighederne, fremtidsplanerne og om sin musik og sine drømme – og så får du en masse lækre billeder, du med garanti aldrig har set før.

Benjamin Lasnier (English Version)

af Katrine Memborg

Followed by close to a million people on Instagram, and more than five million on Facebook, Benjamin Lasnier is without a doubt Denmark's most coveted guy on social media. But what is his secret? How did he get this popular? And most importantly, why did he do it? This book takes you all up and close to Benjamin the social media whizz, the artist, and the idol, whose fans can be found throughout the whole world. Benjamin shares details about everyday life, love, secrets, future plans, music and dreams - and as an extra treat you get lots of new photos that has never been shown before