The Vincent Boys forside

The Vincent Boys

The Vincent Boys forside
Forfatter:
Omslag:
Ukendt
ISBN13:
9781471401213

Beau Vincent is rude, bad, and dangerous to know. So why can't good girl Ashton Gray keep away from him? She already has the perfect boyfriend - her town's local Prince Charming, Sawyer Vincent. But Sawyer is away for the summer, and in the meantime Ashton is bored, and the heat between her and Beau is undeniable - as well as irresistible!

Forhandler Pris Forsendelse Samlet pris Køb her
Indlæser opdaterede priser
Plusbog 78,00 0,00 78,00
iMusic 65,00 29,00 94,00
Bogreolen 76,95 29,95 106,90
CDON 81,00 29,00 110,00

Af samme forfatter

Breathe

af Abbi Glines

From the author of the bestselling, red-hot Vincent Boys, comes the romantic and sexy Sea Breeze series.

Fallen Too Far

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys and Sea Breeze series, comes a new steamy romance series. Get ready for to fall hard for Rush...

Twisted Perfection

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance... Can you handle bad-boy Woods?

Sometimes it Lasts

af Abbi Glines

In the steamy coastal town of Sea Breeze, a group of older teens hook up, break up and much, much more. It's time to fall back in love with Cage...

Simple Perfection

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance... Can you handle bad-boy Woods?

Misbehaving

af Abbi Glines

In the steamy town of Sea Breeze, a group of older teens hook up, break up and much, much more. Now it's time for Jason Stone to take centre stage...

One More Chance

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance... Can you handle playboy Grant?

Bad for You

af Abbi Glines

From bestselling author Abbi Glines, comes the next sultry affair in the Sea Breeze series. Krit Corbin may have just found his biggest addiction yet!

Rush Too Far

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance... Remember Rush Finlay?

You Were Mine

af Abbi Glines

From NYT bestselling author Abbi Glines comes a brand-new Rosemary Beach novel about Tripp Newark and his hidden romantic past with Bethy Lowry.

When I'm Gone

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance...

When You're Back

af Abbi Glines

From the author of the red-hot Vincent Boys, Sea Breezeand Too Farnovels, comes another steamy romance...

Until the End

af Abbi Glines

Get ready for the FINAL steamy summer fling in Sea Breeze from bestselling author and online sensation, Abbi Glines... time for Rock & Trisha's story!

Just for Now

af Abbi Glines

From bestselling author Abbi Glines, comes the next sultry affair in the Sea Breeze series.

Until Friday Night

af Abbi Glines

Brand new steamy romance series from bestselling author of the red-hot series Sea Breeze, Rosemary Beachand the Vincent Boys.

Under the Lights

af Abbi Glines

From online sensation and bestselling author, Abbi Glines, comes the follow up to Until Friday Night.

The Best Goodbye

af Abbi Glines

Get ready for a steamy fling in Rosemary Beachfrom bestselling author and online sensation, Abbi Glines.

Up in Flames

af Abbi Glines

Get ready for the final steamy fling in Rosemary Beachfrom bestselling author and online sensation, Abbi Glines.

Alt for tæt på

af Abbi Glines

”Mit bryst snørede sig så hårdt sammen, at det var et under, jeg kunne trække vejret. For slet ikke at tale om at sige noget. Jeg var gravid med hans barn … vores barn. Men løgnene. Bedraget. Den, han var. Alt det holdt mig tilbage fra at sige det, han fortjente at få at vide. Jeg kunne ikke. Og det var forkert. Jeg var egoistisk. Det vidste jeg godt. Men det forandrede ikke noget. Det barn, jeg ventede, ville måske aldrig komme til at kende ham.” Blaire og Rushs forhold stopper brat, da hun finder ud af, at han har holdt noget skjult for hende. Da sandheden kommer frem, vender det op og ned på alt i Blaires verden, og hun flygter fra Rosemary Beach og hjem til Alabama og ekskæresten Cain og det trygge liv, hun havde der, før hendes mor døde. Her gør Blaire alt for at finde sig selv igen og lære at leve uden Rush, der endegyldigt har bevist, at hun ikke kan regne med ham og hans loyalitet og kærlighed til hende. Snart finder Blaire dog ud af, at hun er gravid med Rushs barn, og derfor tvinges hun til at se sin fortid med Rush i øjnene og tage stilling til, om hun vil lukke ham tilbage i sit liv. Samtidig forsøger Rush desperat at vinde Blaire tilbage, men Blaire er mere fanget end nogen sinde før mellem den lidenskabelig og berusende kærlighed til Rush og fornuften, der siger hende, at hun skal holde sig fra ham for at passe på sig selv – og deres kommende barn. For hvor mange chancer skal Rush egentlig have, og hvordan ved Blaire, om der er andet, han holder skjult for hende … Alt for tæt på er efterfølgeren til Alt for mange hemmeligheder i Abbi Glines’ populære ’Rosemary Beach’-serie. Abbi Glines (f. 1977) er en amerikansk forfatter med flere populære serier bag sig, og hendes bøger har ligget nr. 1 på bestsellerlisterne hos både New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Hun bor i Alabama i USA med sin familie.

Alt for evigt

af Abbi Glines

”Jeg lukkede øjnene hårdt i og lagde på. Nu forlod jeg Rush. Mit hjerte gik midtover ved tanken (…) Jeg vidste godt, at det ville være mest voksent at efterlade et brev til Rush, men jeg var for vred på ham lige nu (…) Ingen så mig, da jeg forlod huset og steg ind i taxaen. Det var jeg taknemmelig for. Jeg havde ikke lyst til at skulle forklare. Det burde heller ikke være nødvendigt.” Det har ikke altid været lige nemt for Blaire og Rush. Dramatiske begivenheder i familien og en meget uventet graviditet har tvunget dem til at se hinanden og fremtiden i øjnene og tage et valg om, hvorvidt det skal være dem for evigt. Deres kærlighed er stærkere og mere hed og lidenskabelige end nogen sinde før, og med baby og bryllup i vente ser alting endelig ud til at flaske sig for Rush og Blaire – de er klar til at slå sig ned i Rosemary Beach og stifte familie. Men Rushs loyalitet og kærlighed til søsteren Nan kommer endnu en gang til at sætte forholdet på en alvorlig prøve, og hun kræver Rushs tid og opmærksomhed i en grad, der denne gang kan komme til at betyde liv eller død. Blaire må nu gøre op med sig selv, om hun kan gifte sig med en mand, der ikke kun sætter hende, men også deres fælles barn i anden række, når livet viser sig fra sin grimmeste side. Alt for evigt er efterfølgeren til Alt for mange hemmeligheder og Alt for tæt på i Abbi Glines’ populære ’Rosemary Beach’-serie. Abbi Glines (f. 1977) er en amerikansk forfatter med flere populære serier bag sig, og hendes bøger har ligget nr. 1 på bestsellerlisterne hos både New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Hun bor i Alabama i USA med sin familie.

Os to på fredag

af Abbi Glines

Os to til på fredag er den første roman i en helt ny Young Adult serie fra Abbi Glines, der foregår i en lille by i det sydlige USA fyldt med smarte fyre i pickup trucks, fodboldkampe og masser af skøre fester smækfyldt med dramaer og store føleleser. Os to til på fredag fortæller historien om “the Golden Boy" West Ashby, der er skolens populære fyr og en stjerne på fodboldholdet. Han er den store skinnende stjerne, men ingen kender til hans store hemmelighed. Ingen ved, hvad der er ved at ske derhjemme i familien.     En aften støder West tilfældigt ind i skolens nye, mystiske pige, Maggie, der har besluttet, at hun aldrig vil tale igen. West afslører sin       hemmelighed for den tavse pige. Udover at få afløb fra sin smerte får West også noget, der vende rop og ned på hans liv: Han får svar fra Maggie …  

Alt for mange hemmeligheder

af Abbi Glines

"Han havde ikke ønsket at kunne lide det, men han havde kunnet lide det. Det kunne jeg mærke, men jeg havde jo også set ham have sex med en anden pige og smide hende ud bagefter. Det var ikke nogen stor bedrift at få Rush. Jeg havde ikke opnået noget særligt. Han var bare vred, fordi det havde været mig, der havde tændt ham."Hun er 19 år, hans stedfars datter og både uskyldig og naiv efter at have brugt det meste af sin ungdom på at passe sin syge mor. Og så er Blaire det eneste, der nogensinde har været forbudt område for 24-årige Rush. Han er charmerende, kan bruge frit af sin fars millioner og har en mor, der desperat higer efter hans kærlighed og aldrig sætter grænser, Tre grunde til, at Rush får alt, han peger på.Da Blaires mor dør, må Blaire flytte fra et lille hus på landet og hjem til sin far og hans nye kone i et enormt hus i et rigmandskvarter. Kun for at finde ud af, at hendes far slet ikke er der, men er på kærlighedsferie i Paris. Tilbage i huset er Blaires stedbror Rush, søn af en rockstjerne, kynisk, nedladende, forkælet og så sindssygt lækker, at Blaire både irriteres og drages af ham.Som sommeren går, ser Blaire til sin store overraskelse en helt anden side af Rush, og den gnistrende kemi mellem dem bliver sværere og sværere at ignorere. Rush bærer imidlertid på en mørk hemmelighed, der potentielt kan smadre alt, hvad Blaire nogensinde har troet på. Men kan hun nå at finde ud af, hvad han skjuler for hende, før forelskelse og begær opsluger hende, og der ikke er nogen vej tilbage?

Alt for tæt på

af Abbi Glines

"Mit bryst snørede sig så hårdt sammen, at det var et under, jeg kunne trække vejret. For slet ikke at tale om at sige noget. Jeg var gravid med hans barn ... vores barn. Men løgnene. Bedraget. Den, han var. Alt det holdt mig tilbage fra at sige det, han fortjente at få at vide. Jeg kunne ikke. Og det var forkert. Jeg var egoistisk. Det vidste jeg godt. Men det forandrede ikke noget. Det barn, jeg ventede, ville måske aldrig komme til at kende ham."Blaire og Rushs forhold stopper brat, da hun finder ud af, at han har holdt noget skjult for hende. Da sandheden kommer frem, vender det op og ned på alt i Blaires verden, og hun flygter fra Rosemary Beach og hjem til Alabama og ekskæresten Cain og det trygge liv, hun havde der, før hendes mor døde. Her gør Blaire alt for at finde sig selv igen og lære at leve uden Rush, der endegyldigt har bevist, at hun ikke kan regne med ham og hans loyalitet og kærlighed til hende.Snart finder Blaire dog ud af, at hun er gravid med Rushs barn, og derfor tvinges hun til at se sin fortid med Rush i øjnene og tage stilling til, om hun vil lukke ham tilbage i sit liv. Samtidig forsøger Rush desperat at vinde Blaire tilbage, men Blaire er mere fanget end nogen sinde før mellem den lidenskabelig og berusende kærlighed til Rush og fornuften, der siger hende, at hun skal holde sig fra ham for at passe på sig selv - og deres kommende barn. For hvor mange chancer skal Rush egentlig have, og hvordan ved Blaire, om der er andet, han holder skjult for hende ...Alt for tæt på er efterfølgeren til Alt for mange hemmeligheder i Abbi Glines' populære 'Rosemary Beach'-serie.Abbi Glines (f. 1977) er en amerikansk forfatter med flere populære serier bag sig, og hendes bøger har ligget nr. 1 på bestsellerlisterne hos både New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Hun bor i Alabama i USA med sin familie.

Os to på fredag

af Abbi Glines

Os to til på fredag er den første roman i en helt ny Young Adult serie fra Abbi Glines, der foregår i en lille by i det sydlige USA fyldt med smarte fyre i pickup trucks, fodboldkampe og masser af skøre fester smækfyldt med dramaer og store følelser.Os to til på fredag fortæller historien om "the Golden Boy" West Ashby, der er skolens populære fyr og en stjerne på fodboldholdet. Han er den store skinnende stjerne, men ingen kender til hans store hemmelighed. Ingen ved, hvad der er ved at ske derhjemme i familien. En aften støder West tilfældigt ind i skolens nye, mystiske pige, Maggie, der har besluttet, at hun aldrig vil tale igen. West afslører sin hemmelighed for den tavse pige. Udover at få afløb fra sin smerte får West også noget, der vende rop og ned på hans liv: Han får svar fra Maggie ...

Alt for evigt

af Abbi Glines

"Jeg lukkede øjnene hårdt i og lagde på. Nu forlod jeg Rush. Mit hjerte gik midtover ved tanken (…) Jeg vidste godt, at det ville være mest voksent at efterlade et brev til Rush, men jeg var for vred på ham lige nu (…) Ingen så mig, da jeg forlod huset og steg ind i taxaen. Det var jeg taknemmelig for. Jeg havde ikke lyst til at skulle forklare. Det burde heller ikke være nødvendigt."Det har ikke altid været lige nemt for Blaire og Rush. Dramatiske begivenheder i familien og en meget uventet graviditet har tvunget dem til at se hinanden og fremtiden i øjnene og tage et valg om, hvorvidt det skal være dem for evigt. Deres kærlighed er stærkere og mere hed og lidenskabelige end nogen sinde før, og med baby og bryllup i vente ser alting endelig ud til at flaske sig for Rush og Blaire - de er klar til at slå sig ned i Rosemary Beach og stifte familie.Men Rushs loyalitet og kærlighed til søsteren Nan kommer endnu en gang til at sætte forholdet på en alvorlig prøve, og hun kræver Rushs tid og opmærksomhed i en grad, der denne gang kan komme til at betyde liv eller død. Blaire må nu gøre op med sig selv, om hun kan gifte sig med en mand, der ikke kun sætter hende, men også deres fælles barn i anden række, når livet viser sig fra sin grimmeste side.Alt for evigt er efterfølgeren til Alt for mange hemmeligheder og Alt for tæt på i Abbi Glines' populære 'Rosemary Beach'-serie.Abbi Glines (f. 1977) er en amerikansk forfatter med flere populære serier bag sig, og hendes bøger har ligget nr. 1 på bestsellerlisterne hos både New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Hun bor i Alabama i USA med sin familie.

Alt om Rush

af Abbi Glines

Alle i Rosemary Beach tror, de kender historien om, hvordan Rush Finlay og Blaire Wynn forelskede sig i hinanden. Men nu er Rush tilbage for at fortælle sin del af historien ... Rush lever helt op til sit ry som badboy. Alle mændene i Rosemary Beach er misundelige på hans store hus ved stranden, hans lækre bil og alle de piger, der står i kø for at være sammen med ham. Rush er cool, og han er søn af en rockstjerne. Han behøver ikke andre end sin bedste ven Grant og sin søster Nan. Indtil Blaire Wynn kommer kørende ind i byen i sin gamle truck med en pistol under sædet. Rush bliver med det samme tryllebundet af den engleblide skønhed fra Alabama, men hun er hans stedsøster, og han lover sig selv at holde fingrene fra hende. Også selv om hun har brug for hans hjælp. Også selv om han er vild med hende. For Rush ved godt, hvorfor Blaire er helt alene i verden og tvunget til at bede sin far om hjælp, selv om faren forlod hende for tre år siden. Og han ved, at et forhold til Blaire vil knuse Nan, som har en hemmelig forbindelse til Blaire. Han har alle mulige gode grunde til at holde sig væk fra Blaire. Find ud af, hvorfor han alligevel ikke kan.